Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MeszarosDora79

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Reggel édesanyja ébresztette, mert nem csörgött az óra, Johanna megijedt, nem akart elkésni, és sebesen rohant a fürdőszobába, hogy mihamarabb elkészüljön. A kapkodás nem kifejezetten jellemezte személyiségét, mert úgy érezte, egy ilyen helyzetben kicsúszik a lába alól a talaj, átkozta a…..
  A reggeli órákban autóba ültek édesanyjával és elindultak belvárosba szemügyre venni az új iskolát, az épület előtt parkolták le, Johanna csodálkozva bámulta a vadonatúj falakat, szinte érezni lehetett a festék cikkadó szagát. - Johanna! Gyere már! - szólt rá az édesanyja türelmetlenül, s a…..
    Az asszony indulatai csak fokozódtak, kettesével szedte az ódon épület lépcsőit, a barokk stílusú márvány lépcsőn diákok tömege tolongott, épp ezekben a percekben csengettek ki, az asszony nem szólt rájuk a minősíthetetlen viselkedés miatt, de a pokolba kívánta őket. A történtekért ők a…..
Tükrök Könyve TÜKRÖK KÖNYVE 2023.04.09 09:49:09
1.rész     Grúber Johanna, a 13 éves Budapesti lány születésétől fogva magának való, zárkózott személyiségként élte eddigi életét, barátai nem voltak, csupán a könyvek társaságában érezte magát igazán felszabadultnak, ő az a tipikus meg nem értett kategóriába volt sorolható. A mai nap is egy…..