Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bananhal

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Homók-heterók: 1:0 2010.09.05 07:01:00
  A Meleg Méltóság Menetéről jutott eszébe valakinek a zseniális ötlet, hogy meg kéne tartani a Hetero Büszkeség Napját is. Nosza, idejekorán meg is kezdték a szervezést, s tegnap sor is került Magyarország első hetero menetére, amely a Hősök terétől az Erzsébet térig -…..
bananhal 2010.09.05 11:43:17
@insert random: Ne haragudj, de a szexuális irányultság nem választás kérdése. Sokkal inkább születési rendellenesség, a kromoszóma-számok elbillenése. Akinek rendben vannak a kromoszómái, rosszul lesz, ha egy azonos nemű közeledik hozzá, irtózik tőle, bármennyire kapacitálják a másik nem választására. Szóval nem választás kérdése.
Kedves Terror blog!   Örülök, hogy megtaláltalak titeket, remélem tudtok segíteni. 16 éves lány vagyok,gimnáziumba járok.   Első munkahelyemen töltöm az időmet idén nyáron diákmunka kertében. Persze már tavaly is dolgoztam, de csak kisegítettem egy rokonunknál, szóval…..
Világutazó Gaudí Barcelonája 2010.05.04 13:31:00
A spanyol modernizmusnak nevezett szecesszió egyik legnagyobb alakja Antonio Gaudí kinek neve összeforrt Barcelonával. Nem csak épületeket tervezett, hanem a belsőépítészeti munkából is kivette részét alkotásaiban, sőt bútorokat is tervezett. Az organikus építészet magalapítójaként is emlegetik:…..
Paranoid Android Fletóbeszél 2010.03.20 09:52:00
   Mint alant megtekinthető, hallgatás közben a gépbe jegyzeteltem magamnak a fletó évértékelőjét. Nem kellett volna, persze, de ha valaki akar élvezkedni...... Már megírtam a fletóról a pszichiátriai szakvéleményemet, de némi rövid tanulsága van annak is, ha az ember…..
kikvogymuk NEMZETI GURU BAJNOKSÁG 2010.02.20 06:40:00
Magyar guruk. Tanítók. Spirituális mesterek. Tudásuknak egyetlen morzsája is több a kenyérnél, amiért hétköznapi rabszolgák naponta megharcolunk. Empátiájuknak egyetlen cseppje is több a könnytengernél, melyet frusztrált nyomorultak életünkben ejtünk. Felettünk állnak,…..
IRODAI PATKÁNYOK Minek nevezzelek? 2010.02.04 07:32:00
Van olyan nap, hogy 10-15 különböző ember is bemutatkozik nekem, és én is bemutatkozom legalább ennyinek. Ezekben a találkozásokban egy dolog közös: kölcsönösen szarunk egymás fejére. Őt rohadtul nem érdekli, hogy én ki vagyok, és engem sem, hogy ki ő. A találkozás apropója,…..
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
Munkahelyi (T)error Durr, egy pofon 2010.02.03 06:00:00
Kedves Despota!  Körülbelül fél éve sikerült elhelyezkednem egy cégnél. Nevet nem írok, mert nem szeretnék gondot sem nektek, sem magamnak. Már közel három éve nem volt munkám, ezért nem nagyon válogattam, örültem, hogy akadt valami.  Mindenkivel hamar sikerült…..
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..
bananhal 2009.12.16 08:37:56
@Frank99: Frank, nem vagy te egy kicsit hülye?
A Sláger rádión a nap legjobb párbeszéde az volt, amikor a műsorvezető bókolni próbált a promóciós igazgatónak, "és te mindig olyan vidám vagy, ezért szeretünk", mire a promóciós igazgató csaj visszanyesegette a föltoluló érzelmeket: "erre azért rásegít a…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
Amikor szombat este Medveczky Ilona ismét feltűnt a Szombat esti láz című, egyébként egész nézhető esztrádműsor zsűrijében (ami tökéletes példája annak, hogyan NEM kell elcseszni egy bevált formátumot) azonnal sejtettük, hogy nincs az az isten, hogy megússzuk az estét…..