Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robbie2008

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
Sziasztok EKG csoport, triumvirátus, nekem dolgozó Ppupu, legszebb nicknevű Alice form Madness és mindenki más is, aki a Megtisztelő kiesése után még látja értelmét nézni a műsort, kommentelni és hogyvoltot olvasni. Mert mostantól bizony minden más lesz, de azért nekem is lehet egy véleményem, nem?…..
Robbie2008 2020.12.14 21:52:58
@malevil2050: Hozzászólásod erőt adott... szóval, nnna, mostanra összeszedtem minden bátorságom, coming outolok egyet...: hiányozni fog Gaben!

Istenemre mondom, az összes általam ismert aspergeres droid közül ő lett a kis kedvencem.

Tudom, hogy sokan utálják, de azért legyünk korrektek, és tiszteljük meg az érdemeit (ha már itt tartunk, itt szeretném jelezni, hogy az egyik lehetséges véleményem, egy HÖLGY nem beszél Úgy, mint itt egyesek):
pl. ha lesz valaha a Szárnyas fejvadásznak 3. része - ami remélem, hogy az űregyetemen fog játszódni - egy massziv mellékszerepet bármikor leakaszthatna, lehetne mondjuk „Respect Roy, the Smelly Replicant”.
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
Robbie2008 2020.12.08 12:53:47
@VV10 Velőtrázó Vélemény:

Lord Dániel messze a legsuttyóbb, igazi zsigeri paraszt karakter odabent. Agresszív alkesz benyomását kelti gyakorlatilag bármelyik jelenetben.. nagyobb összegben fogadnék rá, hogy az eddigi női 90+%-át verte.
Alkalmatlan bármilyen konfliktus kezelésére, annyit tud, hogy pofázik és ettől várja a csodát, de amikor látja, hogy a másik nem "omlott össze" a nagy pofájától, akkor azonnal elkezd kifarolni a helyzetből=menekül. Mert gyenge.

"A "taktikája" is remek, hogy lyukat beszél a másik hasába, nem hagyja szóhoz jutni, annyi bullshitet nyom, hogy azzal nem tudsz mit kezdeni, ha nem vagy penge tárgyalástechnikából."
-> Áhhhá-há-há-há-bazz...tárgyalás....há-há-há-gec....technika.....áh-hhhá-hhhá :-))))).

"Amit Virágról mond, arról lejön, hogy szereti és óvná a lányt a saját viselkedésétől, sőt még magától Kavbojtól is."
-> Azon csodálkozom, hogy ezekben a vérzivataros METOO-s időkben:
a, hogy kerülhetett egy ilyen nőalázó fazon képernyőre
b, hogy kerülhet egy ilyen nőalázó fazon rendszeresen, napi szinten(!) képernyőre
c, hogyhogy nem acsarkodik (jogosan!) a NANE és még 8 nővédő szervezet az RTL székháza előtt a műsor azonnali betiltását követelve..
Ha te komolyan igy gondolod Bro, akkor szerintem még ma hívd fel a NANE ingyenes, anonim vonalát és kérj segítséget tőlük.
Nőnek születtél, és ha szerencséd van, még szerettek is. Ha még nagyobb, akkor elfogadtad magadat, sőt te is szeretted. Aztán mégiscsak utolér a fogyasztói társadalom, mégiscsak kikerülsz a védelmező burkodból, és ha akarod, ha nem, meg kell alkotnod saját magadat. Ez a mai totális torzulásban…..
Robbie2008 2019.11.10 17:17:58
Kedves Csillagbérc! Értem, hogy mit akartál közölni, de a kommenteket olvasva úgy tűnik az üzenet nem igazán ment át, ezért épitő jelleggel kommentálnám némelyik gondolatod:

„Alig tizenkét évesen már b kosaras melltartót hordtam. Azt hiszem, hogy itt kezdődött minden. A cici hatalma félelmetes, és legyél bármennyire is tiszta gondolkodású, egyszerűen képtelenség a helyén kezelni az érzést ennyi idősen, gyakorlatilag gyerekként, hogy kellesz. „

Ebből a részletből egyértelműen kiderül, mi történt veled gyerekként...a szüleid érzelmileg sajnos durván elhanyagolhattak. Ha törődtek volna veled („kellettél” volna), vagy észre se vetted volna, hogy 20-30-40-50 évesek csorgatják a nyálukat utánad, vagy ha észre is vetted volna, nem foglalkoztál volna vele, mivel totál érdektelen lett volna számodra (kb. úgy mint amikor egy normális férfit megnéz egy nem túl vonzó nő: nyilván érzékeli, de nem különösebben foglalkozik vele, ebből kifolyólag nem is háborodik fel, hogy pl. „nézd már a perverz dagadék, hogy mustrál, de beteges”. Egyszerűen továbbsétál.)

„Eleinte tetszett, azt hiszem. Eleinte mindenkinek tetszik, hogy értékesnek érzi magát, még akkor is, ha valójában ez egyáltalán nem ezt jelenti.„
Igen, egyre biztosabb, hogy diszfunkcionális családban nőttél fel (sajnos). 12 évesen csak úgy értékesnek kellet volna érezned magad normál esetben.

„Mire tizenöt lettem, addigra már a harminc felettiek is ott álltak a sorban, akik a bugyimba vágytak, őket is megbűvölte a cici hatalma. Csak én nem tudtam mit kezdeni vele.”
Miért kellett volna bármit is kezdened vele? Ha nem akarsz, nem beszélgetsz (nem teremtesz kapcsolatot) velük, ennyi. Ezt 15 évesen is megteheti az ember.

„Én még a Dirty Dancing-ben éltem. Klasszik szerelmet kerestem, a drámát, a könnyeket, a varázslatot, amiről egy serdülő lány álmodozik,”
Az de helyes film, én férfiként amúgy pont hogy felnőtt fejjel szerettem meg :-).

„és mindig, de mindig csalódnom kellett, hogy bizony az akkor már c-n is túlmutató kosarakon túl nem látszott belőlem semmi. Csakhogy ezt sem lehet megérteni ennyi idősen. Csak én éreztem, hogy valahogy elvesztem ebben az egészben. Jöttek kalandok, és én vártam Patrick Swayze-t, hogy rántson már ki ebből a rémálomból, de nem jött, nem jöhetett, mert én még nem álltam erre készen.
Tartott valaki pisztolyt a fejedhez, hogy olyan pasikkal járj, akik nem is olyanok, mint amilyen az ideálod?

„Csalódott, dühös és megalázott voltam állandóan, pedig mások azt látták, hogy játszadozom a fiúkkal.„
Persze, magadra haragudtál, mert olyan fiúkkal álltál össze, akik nem is igazán tetszettek.

„De ők engem csak használni akartak. És én szépen lassan el is hittem nekik, hogy bennem a jóisten adta cickókon kívül nincs is semmi.”
Az érzelmi elhanyagoltságból fakadóan eleve azt hitted, hogy értéktelen vagy, ezért vonzottál az életedbe „csöcspasik”-at. Esélyed sem volt, hogy normális férfiakkal találkozz. Más rezgésszinten voltatok.

„A hosszú évek pedig ráébresztettek, hogy undorító az összes, és már megalázni sem vágytam őket.”
Ezek szerint volt időszak, amikor vágytál erre = ezek szerint volt időszak, amikor beteges vágyaid voltak.

„És csodáltam azt a néhány férfit, akit nem lehetett elcsábítani, mert szerette a feleségét. Oh, az maga volt a gyönyör! A remény, hogy még él a Földön ilyen, hogy talán egyszer én is megtalálhatom.”
Ezek szerint volt időszak, amikor nős férfiak voltak a célpontjaid = ezek szerint volt időszak, amikor még az előzőnél is betegesebb vágyaid voltak. Ha jól értem a későbbiekből, ezek szerencsére elmúltak már jó rég :-).

„Megkaptam a rákom, mert fel kellett ébrednem”
Ez az egész iromány kulcsmondata, légyege, tanulsága. Ezt a helyedben vastagbetűvel, aláhúzva, pirosan tenném be a szövegbe.

„Nem telt bele két hét, mikor megérkezett hozzám a szerelem, és még máig alig hiszem, hogy felbukkant a váratlanból, a semmiből, kézen fogott, és kirántott abból a szartengerből, amibe éppen belefulladni készültem. Nem volt ellenkezés, engem akart, és én is őt. Elvitte a rákom, ideadta a hitét, és én már több mint egy évtizede minden egyes nap szerelmes vagyok belé.”

A rák felébresztett, a tudatalattidban futó program (értéktelen vagyok, nem jár a szeretet) átirodott és így már a, észrevetted a lehetőséget (helyes, normális pasi) b, be is tudtad fogadni a jót (azóta is együtt vagytok).

„Azóta is kötelességemnek érzem, hogy nőtársaim, különösen a nagyon sérülékeny korban lévő tizenéves lányok szemét igyekezzek felnyitni saját belső szépségükre. „

A szándék remek. Ugyanakkor amíg ilyen szenvedélyesen irod le a gondolataidat, addig nem feltétlen fog átmenni az üzenet. A helyedben arra törekednék, hogy kicsit racionálisabban fogalmazzak. Tudom, unalmasabb, de végül is nem Danielle Steel babárjaira törsz, hanem tanulságot, életbölcsességet akarsz átadni :-).
Robbie2008 2019.11.10 19:27:53
@Csillagbérc: Köszi a válaszod. Értem, szóval akkor nem kalandok voltak valójában, ahogy irtad, hanem egy nagy kapcsolat, ami megmételyezett.

" Érzelmekről nem lehet racionálisan írni. "
Ezzel egy komplett szakmát (pszichológusok) tettél a kukába amúgy :-). A pszichoterépia egyik lényege pont ez, hogy az érzelmeket tudatositsuk (racionalizáljuk), tudjunk beszélni róluk és ezáltal megtanuljuk az irányitást vissza venni az életünk felett a téves tudatalatti hiedelemeinken alapuló káros érzelmeinktől. Beszélni, irni egyaránt lehet racionálisan az érzelmeinkről, persze adott esetben ezt először meg kell tanulni.

Minden jót!
Robbie2008 2019.11.10 19:31:48
@hátsó szándék:
" Valószínűleg nem túl jó családi háttér, anyagi gondok, vágyakozás a luxusra, és ha valaki tényleg dekoratív, és erről számos visszajelzést kap, hát elmegy a könnyebb ellenállás irányába. Kamaszlányként, fiatal nőként ez teljesen érthető."

Nem értetted meg, amit irt. Hozzáteszem sokan vannak igy ezzel, nekem is elsőre kissé zavaros volt, hogy akkor most mi van és a kommentekre jött válaszokat olvasva tisztult a kép. Pont hogy NEM ment el a könnyebb ellenállás irányába, mert az taszitotta mindig is!
Sok furcsaságot megéltem már itt Amerikában, de ez a legutóbbi talán túl tesz mindenen. De az is meglehet, hogy csak beleilleszkedik egy már újnak sem mondható, ultra-liberális amerikai szemlélet generálta politikai trendbe, ami az elmúlt pár esztendőben hihetetlen gyorsasággal söpört végig az…..
Robbie2008 2019.10.21 14:25:37
@BCS911: De jó volt ezt olvasni, 100%-ig egyetértek. Jellemző, hogy nem jött reakció a kommentedre (ill. egy, de az olyan is)... az emberek egy jelentős része sajna nem tud mit kezdeni az igazsággal, ezért jobb híján semmibe veszi, ill. amennyire csak bírja, távol tartja magától.
Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is…..
Robbie2008 2019.10.13 23:06:04
@candyperfumegirl: MásodikTibi és a replikáns lett, harmadik pedig Erik és Karcsi.
Előrebocsátom, négyszer futottam neki ennek a posztnak, a blog.hu ma igazán kitett magáért. És igen, volt biztonsági mentésem, de nem engedte visszamásolni, a képeket össze-vissza szétbaszta, vagy csak simán hibaüzenetekkel bombázta a szívem közepét méregbe mártott nyilakkal. Úgyhogy nem kérek…..
Robbie2008 2019.10.13 22:56:50
@Pillecukor: Ja ez kemény volt, egyik pillanatban még az igaz szerelem ünneplése, aztán meg már a politika mocska van az arcomban :)
Robbie2008 2019.10.13 23:03:17
@Szoba kilátással: Én nem lennék ennyire szigorú Helga külsejét illetően...szerintem teljesen korrekt munkát végeztek a tervezői, bár kétségtelen, hogy tipustársa, az a magas, hosszú szőke hajú replikáns a Szárnyas fejvadászban azért dögösebb volt :-).
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
Robbie2008 2019.10.11 19:16:52
@tomhardynészonja: Értem, szóval Alfakanca és TC. A tegnapi részt pont nem láttam, igy nem tudom Zsófi mit domboritott...kétségtelen voltak idáig is szimpatikus pillanatai számomra, /igaz, mikromásodpercek voltak ezek:)/, szóval eltudom képz, hogy normális volt. TC-nek én is szivesen odaadnám a dijat, de nekem Alfakanca a legellenszenvesebb játékos, igy összességében még nagyon bizonytalan vagyok őket illetően...Dávid megszűnt számomra létezni; viszont ha lehetne összemazsolázni (meg visszahozni) a győztes kettőst, akkor mondjuk TC és Panna lenne az részemről.
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Robbie2008 2019.10.09 14:52:08
@Nethooligan: "A püthagoreusok esztétikai objektivitás melletti érve az volt, hogy a dolgok tulajdonságai között van egy, amelyik a szépséget alkotja. Ez pedig a harmónia, ami a rendből származik, a rend pedig az arányból, az arány a mértékből, a mérték a számból. Harmónia, arány, szám: íme a szépség objektív alapjai. „A rend és az arány – állítják – szép és hasznos, míg a rend és az arány hiánya csúf és haszontalan” (Sztobaiosz, Ecl. IV. 1.40 H, frg. D4, Diels)"
Robbie2008 2019.10.09 14:58:30
@bel ami: Úgy érted, hogy erősen szimpatizálod őt, sőt erős kémia van benned feléje? Legyen neked szerencsés:-)!
Robbie2008 2019.10.09 17:45:58
@Nethooligan: Gondolkodtam a válaszodon, hogy juthattál erre a következtetésre, aztán leesett! Egyetlen logikus magyarázat van: egy olyan párhuzamos univerzumban élsz, ahol minden ugyanolyan, mint a mi univerzumunkban, egyetlen különbséggel: Helga úgy néz ki a tv-ben is, mint ahogy az Insta képein :-)) (az a nő, akivé át van ott filterezve/módosítva, tényleg jól, sőt marha jól néz ki). Mivel minden más ugyanaz, ezért nem vetted, nem vehetted észre, hogy valamikor átcsúsztál egy másik síkra. Istenemre mondom, most így ez tűnik a legelfogadhatóbb magyarázatnak :-).
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
Robbie2008 2019.10.07 09:42:42
@Chuck Νorris: "Az egyetlen komolyan vehető szerelem Ékszeré és Ideggyengéé, de náluk azt se tartom kizártnak hogy elötte is együtt voltak, mert enélkül tul mesebeli a történet. :)"

Valami nekem is furcsa volt abban, amikor a nagy büdös semmiből hirtelen Kavics elkezdett erős vonzalmat érezni Rajmi iránt. Ráadásul úgy, hogy Rajmi gázul viselkedett addig, nem tűnik valószínűnek nekem, hogy a kis finom modorú/lelkű, "sok romantikus filmet láttam, ezért értem a pasikat" Andika önmagában csak ezen viselkedést látva gyúlt lángra.

"Tici és Zsófi, nekik lehet hogy vannak már érzelmeik egymás iránt, de azért akkora szerelem nincs, ök csak hozzák a kamuvita, müveszekedős, cigányvircsaftos, maunika showt ami kell az erre fogékonyaknak." Elsőre úgy olvastam, hogy: ..maunika showt ami kell az erre fogyatákosoknak. :-)
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Robbie2008 2019.10.04 13:12:12
@indy0311: Megmondom nyíltan nem igazán értem a logikádat, problémádat (pedig minden empatikus készségemet elővettem :-) ).
Azt írod, hogy vannak olyan férfi ismerőseid, akik megismerkednek egy nővel, aki csillogó szemmel néz rájuk, és akivel tök jó társak lehetnének, de aki külsejét tekintve nem tartozik a mainstream férfi ízlésbe (nem magas és vékony, nem hord műkörmöket, sok sminket, nem max. 30 éves...stb.), és onnantól kezdve két lehetőség van: lepattintják a csajt valami mondvacsinált ürüggyel (túl okos vagy, én még nem állok kész kapcsolatra ((ez az abszolút kedvencem - társkeresőn van, és nem áll készen)), ...stb.), vagy a nő bekerülhet esetleg a "friends with benefits" kategóriába.

Jól értem, azt tartanád normálisnak, hogy egy férfi olyan nővel alakítson ki komoly, hosszútávú kapcsolatot (adott esetben alapítson családot), akit fizikailag nem talál vonzónak, vagy legalábbis nem az esete, de amúgy meg ezt az egy „apróságot” leszámítva jól kijönnek egymással?
Úgy érzem, hogy magadból kiindulva, női szemszögből próbálsz megérteni egy férfit…szerintem hasznos lenne, ha megpróbálnád férfi „aggyal” megérteni a férfit.
Egy férfinak baromi fontos, hogy külsőleg vonzónak találja a párját (direkt nem azt írtam, hogy szép legyen, mert az más, meg szubjektív ugye). Pont. (ha nem hiszed, keress rá a neten, vagy kérdezz meg random 20 ismeretlen férfit az utcán) Ha ez nem teljesül, onnantól kezdve a feje tetejére állhat a nő, akkor sem fog kelleni a férfinak úgy igazából, normális kapcsolatra. Sőt, annak ellenére sem fog kelleni, ha a nő meg van győződve arról, hogy a külső nem minden. Persze, női szemszögből nézve nem az, hisz kb. tökmindegy hogy néz ki egy férfi, csak legyen ápolt. DE a férfi meg máshogy működik…neki fontos, hogy külsőleg(is) vonzódjon a párjához.

Persze, ilyen esetben ha érzelmileg éretlen a férfi, akkor kicsit (nagyon) kihasználja a nőt, eljátszadozik vele: hagyja, hogy főzőn neki, ha rájön a görcs, akkor praktikus, hogy mégis van a közelben egy nőnemű egyed, és ráadásul lelki szemetesládának is remekül beválik. Ha érzelmileg érett lenne, akkor megmondaná egyenesen a szemébe az elején, hogy mire nyitott és mire nem.
Az egy másik kérdés, hogy vajon miért vonzódik valaki egy olyan férfihoz, aki nem becsüli, (érzelmileg) rosszul bánik vele.
Robbie2008 2019.10.04 14:19:18
Ezt jó olvasni, hogy több ilyen helyzetbe akkor már nem mész bele.

"Akik megfelelnek, azoknak egy nagy része meg olyan, mint itt a villalakó lányok, vagy mint akikre amúgy panaszkodtok, hogy pénzéhesek vagy hisztisek. Szóval, inkább elviseltek egy ilyet, hogy szétaláz (mint ahogy Nia vagy Zsófi csinálja a villában) és szenvedtek, "
100%-ig egyetértek, a külső nem minden szerintem se; én csak azt mondom, hogy fontos egy férfinak, hogy vonzónak találja a párja külsejét(is). Egy analógiával: pl. sokan Ferrarira vágynak, ami irtó dögös (~Nia, Zsófi, a legszebb külsejű nők), viszont egy csomó dologra ugye használhatatlan a hétköznapok során (~szétaláz, drága ,stb.); ezzel szemben pl. egy Peugeot RCZ /~"csak" kellemes külsejű nők; keress rá egy RCZ fotóra légyszi:-)/ sokkal élhetőbb, jó vele együtt lenni a hétköznapok során, ugyanakkor habár kétségtelenül nem éri el a Ferrari szépséget, azért egyértelműen szexi, guszta autó.
Szóval amit mondani akarok, hogy fontos egy normális férfinak, hogy vonzónak találja a párja külsejét, de ez nem azt jelenti, hogy gyönyörűnek kell lennie a nőnek.

"minthogy figyelembe vennétek a külsőleg kevésbé fullos nőket, akikből több van. Csak akkor nem értem a felháborodást, hogy milyenek a mai nők."
Így általánosságban én sem értem.

"Nem gondolod, hogy ez felszínes hozzáállás?
Az kell szerintem, hogy a vonzalom meglegyen a külső iránt, azaz egy bizonyos szintet elérjen a külseje a nőnek (nyilván ez totál szubjektív); de ha ez megvan akkor már valóban sokkal fontosabb, hogy milyen személyisége van; semmint, hogy most akkor "csak" helyes vagy gyönyörű az adott nő.

"Ha elkezd öregedni a párod (nem mellesleg te is öregszel), akkor lecseréled, mert már nem találod vonzónak?" Nem. Befizetem iontoforézis, mezoterápia, rádiófrekvencia és társai kezelésekre, és sok kollagént itatok vele :-).
Robbie2008 2019.10.04 14:24:17
@indy0311: Na még egyszer:

Ezt jó olvasni, hogy több ilyen helyzetbe akkor már nem mész bele.

"Akik megfelelnek, azoknak egy nagy része meg olyan, mint itt a villalakó lányok, vagy mint akikre amúgy panaszkodtok, hogy pénzéhesek vagy hisztisek. Szóval, inkább elviseltek egy ilyet, hogy szétaláz (mint ahogy Nia vagy Zsófi csinálja a villában) és szenvedtek, "
100%-ig egyetértek, a külső nem minden szerintem se; én csak azt mondom, hogy fontos egy férfinak, hogy vonzónak találja a párja külsejét(is). Egy analógiával: pl. sokan Ferrarira vágynak, ami irtó dögös (~Nia, Zsófi, a legszebb külsejű nők), viszont egy csomó dologra ugye használhatatlan a hétköznapok során (~szétaláz, drága ,stb.); ezzel szemben pl. egy Peugeot RCZ /~"csak" kellemes külsejű nők; keress rá egy RCZ fotóra légyszi:-)/ sokkal élhetőbb, jó vele együtt lenni a hétköznapok során, ugyanakkor habár kétségtelenül nem éri el a Ferrari szépséget, azért egyértelműen szexi, guszta autó.
Szóval amit mondani akarok, hogy fontos egy normális férfinak, hogy vonzónak találja a párja külsejét, de ez nem azt jelenti, hogy gyönyörűnek kell lennie a nőnek.

"minthogy figyelembe vennétek a külsőleg kevésbé fullos nőket, akikből több van. Csak akkor nem értem a felháborodást, hogy milyenek a mai nők."
Így általánosságban én sem értem.

"Nem gondolod, hogy ez felszínes hozzáállás?
Az kell szerintem, hogy a vonzalom meglegyen a külső iránt, azaz egy bizonyos szintet elérjen a külseje a nőnek (nyilván ez totál szubjektív); de ha ez megvan akkor már valóban sokkal fontosabb, hogy milyen személyisége van; semmint, hogy most akkor "csak" helyes vagy gyönyörű az adott nő.

"Ha elkezd öregedni a párod (nem mellesleg te is öregszel), akkor lecseréled, mert már nem találod vonzónak?" Nem. Befizetem iontoforézis, mezoterápia, rádiófrekvencia és társai kezelésekre, és sok kollagént itatok vele :-).
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Robbie2008 2019.10.03 16:20:58
@Kridian: pont ez a kifejezés jutott nekem is eszembe nézve őket: nulla kémia van köztük...
(Ellenpéldaként pl. Tibi és Zsani közt az elején ennek pont az ellenkezőjét lehetett érezni) Kíváncsi lennék ez a Helga a való életben milyen lehet..itt bent olyan szenvedélyes, mint egy hóember -20 fokban.
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
Robbie2008 2019.09.27 12:48:30
@Nethooligan: Hát persze! (külsőségekről beszélek) Amúgy egyszerű logikai úton is le lehet ezt vezetni: 1.A producerek célja az, hogy a legtöbb pénzt keressék a filmjeikkel 2.Ezért a férfiak számára (úgy általában) legvonzóbb külsejű nőket szerepeltetik a filmjeikben. 3.Ennyi :-).

„Én nem pornón szocializálódtam, és messze nem tartom az ott megjelenő nőket etalonnak.”

É meg speciel örülnék neki, ha olyan külsejű nőből több, sőt rengeteg szaladgálna Budapesten (persze normális egyéniséggel társítva és mindenféle smink nélkül).
Robbie2008 2019.09.30 10:45:39
@Hatsumomo21: „Hát van egy rossz hírem, ha pornós külsejű csajokat keresel normális személyiséggel, akkor keresheted, amíg beleőszülsz (bár biztos létezik 1-2, gondolom az egyik a bartnőd/feleséged). „

A pornós külsejű nő alatt a nagyon szép (arcú, alakú) nőket értem. Biztosan tudom, hogy vannak szép és értelmes és jó lelkű nők a világon; jóval több, mint 1-2. Még nincs feleségem, de idővel ilyen nő válik a feleségemmé.

„Ugyanis ha valaki az alakjához nem menő, jó nagy labdákat csináltat ott nem hinném, hogy az a baj hogy kicsi neki, hanem hogy úgy érzi mással nem is tud kitűnni. Akinek pedig van elég önálló gondolata és személyisége nem ezekkel a műcuccokkal akar kitűnni.”

Egyetértek. Ha az empatikus készségedet használtad volna, amikor írod a válaszod, bizonyára leesett volna, hogy ha valaki olyat ír, hogy a smink nélküli nők tetszenek neki, akkor val.szeg. a természetes megjelenést szereti... de nem, te úgy döntöttél, hogy inkább „hagyod porsodni a pincében”. Nem tudom feltűnt –e, de vannak természetes nagy mellekkel rendelkező nők, az életben és a pornóban egyaránt.

„És szerintem inkább káros ha azt állítják be etalonnak, ami a pornóban van, mert nem a valóság (de végülis Japánban tök élethű szexrobotok vannak, van olyan személyiséget adsz amit akarsz)...”

Ha ezt úgy általánosságban mondtad, akkor egyetértek.

„de ha azok a nők az etalon, akkor remélem neked is minimum 30-40 cm-es a farkad petyhüdten, és remélem ilyen adottságú pasik ezrével rohangálnak Budapesten, persze szigorúan normális személyiséggel.

Na akkor részletesen, hogy félre ne tudd érteni: a pornóban szereplő természetesen nagy mellű, szép arcú nők külsőleg…igen számomra abszolút az etalon.
Tudtommal a nők a játékosságot és a vastagságot részesítik előnyben…te nem így tapasztalod:-)?
Ha nagyfarkú és normális személyiségű férfiakra vágysz, akkor szerintem teljesen normális és egészséges, hogy azt kívánod, sok legyen belőlük Bp-en... feltéve, hogy Bp-en laksz. Ha mondjuk Debrecenbe laknál és úgy kívánnád ezt, na az egy kicsit beteges lenne. :-).
Robbie2008 2019.10.01 00:32:02
„ha viszont van szép arcú, csinos nő az életben is lehet azt is mondani, sztem kár rögtön a pornóban keresni, ahol különösen sok műmellű nő van, akit agyon is sminkelnek.”
100%-ig egyetértek.

„Ha a természetes nagy mellű lányok jönnek be az élet más területéről is lehet példát mondani. Akár egy 'sima' színésznőt akin még mindig természetesebb sminkeket szoktam látni, mint a felnőttfilmes hölgyeken.”
A pornó téma úgy került a képbe, hogy a nagy mell kis fenék a közizlés dolgot támasztottam alá a pornóval, se több se kevesebb. (Mivel a „sima” filmeknek nem az a célja, hogy erős szexuális ingert váltsanak ki, ezért ezekkel logikátlan lett volna érvelni.)

„Így szerintem szomorú ha valaki pornós hölgyeket tart etalonnak, mert azt jelenti sokkal többet nézi őket, mint pl mozifilmet ha ennyire azok a hölgyek maradnak meg az ember emlékezetében.... „
Az érvelésed logikai hibás, hisz egy ember tarthat pornós hölgyet etalonnak úgy is, hogy mondjuk sok normál filmet és arányaiban jóval kevesebb pornó filmet látott. Pl. számomra a világ legvonzóbb nője Jennifer Connelly, pedig a „filmek amikben nem játszott JC : filmek amikben játszott JC” aránya megdöbbentően rossz, kb. 1000:15 lehet... :-).

„pornón szocializálódni pedig sztem csak csalódáshoz vezet, mert az ott nagyon nem a a valóság, és a normális nők joggal várják el, hogy ne az ottani színésznőkhöz mérjék őket, ugyanígy a pasik is h ne 50cmes dákesz legyen az elvárás, amivel 45-60-90 percig tudjanak kardozni... ?”
Kezdem gyanitani, hogy te még életedben nem láttál pornót... ami alapvetően egyáltalán nem lenne baj, viszont úgy, hogy véleményt alkotsz róla, úgy már igen.. ha mondjuk az Oscar-dijas Jennifer Connellyt a 90-es évekből és Michelle Wild-ot a 2000-es évekből egy-egy filmükből kiragadnánk és egymás mellé tennénk őket, a kutya meg nem mondaná a külsőségek alapján, hogy melyik a pornós és melyik a Hollywood-i szinésznő...(mindkettő nagyon szép, nőies külsejű)

„És mivel az én teljesen átlagos cicimet, és a LI-es foghagymagerezdeknél eggyel nagyobb, de formás fenekemet is megnézte már nagyon sok pasi (ez elmúlt 10 év azért nem kis számú mintát jelent), így 'pasik többsége a nagy mellet, kis feneket szereti' elméleted alapján én csak a kisebbséggel talalkoztam.”
Ááá, szóval innen fúj a szél... :-). Szóval elégedetlen vagy az átlagos (magyarul kicsi) méretű ikreiddel és a nagyobb (magyarul nagy) popóddal, de annyira, hogy kompenzációból azt is képes vagy bekamuzni, hogy csomó pasi jól megbámult már ezek miatt..igy már értem, miért fújsz a pornósokra, akiknek ugye a külseje arra van kihegyezve, hogy a legerősebb szexuális vágyat váltsa ki a(z átlag) férfiból. Két dolgot tehetsz: vagy egész életedben leszólod a nálad vonzóbb külsejű nőket, vagy felelősséget vállalsz és teszel azért, hogy jó nőnek érezd magad (ez jelentheti azt, pl. hogy a gondolataidat változtatod meg magadról, de azt is akár hogy sportolni kezdesz, hogy lemenjen a hájacska).

/„ Empátiám meg van bőven köszönöm, de sajnos estére fogytán van, alváskor újratöltődik.?
Itt letolod a felelősséget magadról, ez nálam a no comment kategória./

Amúgy szerintem mostanra eléggé kimeritettük ezt a témát, akár el is engedhetjük :-).
Ha van érdemi haszna a történelmi események jubileumának, az a lehetőség, hogy újra beszédtémává tegyük azokat. Ilyenkor kínálkozik a legjobb alkalom, hogy kiemeljük a jelentőségüket, megmagyarázzuk hatásukat a jelenünkre vagy éppen ellenkezőleg, átértékeljük a múlt történéseit. A Holdra szállás…..
Robbie2008 2019.08.08 09:19:53
@Sequoiah: Egyrészt ez utóbbi 1-2 hozzászólásunk már más irányba viszi a témát és érdemben nem tesz hozzá, hogy mi a magyarázat arra, hogy nincs ezen a két fotón nyom; másrészt úgy érzem, hogy a konkrét nyom témát kimaxoltuk és amit tudott azt kifejtett mindkettőnk a maga nézőpontjából, inenntől már csak más szavakkal ugyan, de tartalmilag ugyanazt ismételnénk; úgyhogy én részemről elengedem a témát és a kommentelést.

Számomra mindenképp volt haszna, mert 1+1 olyan racionális magyarázatot megismertem, amiről korábban nem hallottam és elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg ez/ezek/ az oka, hogy ezen a két fotón nincsenek járműnyomok. Összességében a kételyeim csökkentek, de a korábbi hozzászólásaimban részletesen kifejtettek miatt nem oszoltak el :-).
Robbie2008 2019.08.08 09:20:46
@Big Blaster: „Lapozzunk.”

Szerintem (is) elértünk arra szintre, hogy ebből már többet nem lehet kihozni, alaposan kifejtette mindenki a véleményét, már csak ismételgetjük más szavakkal ugyanazon érveket pro és kontra.
Szóval egyetértek, részemről elengedem a témát és a kommentelést, hasznos volt :-).
Robbie2008 2019.08.08 13:08:03
@Kovacs Nocraft Jozsefne: A végére nem bírok megállni egy kis trollkodást. Azt írod, hogy Minden…szavával…egyetértesz. Vajon érdemes?

„A kerekek talaj nyomása még űrhajósokkal együtt sem lehetett több mint 15 kp. Egy földi autó minimum 300 kp-os talajnyomásához képest ez elenyésző.”

A talajnyomás az autó tömegének és a felszínnel érintkező összfelületnek a hányadosa:
www.youtube.com/watch?v=b1OEoYI6_Ig

Egy átlagosan elterjedt Renault Clio sofőrrrel együtt ~1250kg. Átlagosan elterjedt R14 165/65-ös gumikkal felszereltség esetén egy gumija 165mm x ~100mm=165cm2 felületen érintkezik a talajjal.

Nyomás=1250/(165x4)=1,89kg/cm2=185,3kPa.

Egy nagyobb autó, mondjuk az átlagosan elterjedt Skoda Octavia sofőrrel együtt ~1400kg. Átlagosan elterjedt R15 195/55-ös gumikkal felszereltség esetén egy gumija 195mm x ~110mm=215cm2 felületen érintkezik a talajjal.

Nyomás=1400/(215x4)=1,63kg/cm2=159,8kPa.

Szóval az a 300 valójában ~160-190.

Nem állítok semmit, egyszerűen kérdezem, hogy tényleg érdemes Minden….szavával egyetértened:-)? (költői kérdés)
Pár hónappal ezelőtt olvashattátok Juditék történetét, akik egészen furcsa kacskaringóval jutottak el Las Vegasig. Az akkori poszt inkább az útjukról, mint a városról szólt, meg is kértem, hogy írjon arról, milyen az élet az egyik leginkább ikonikus, ugyanakkor talán leginkább…..
Robbie2008 2018.06.23 17:07:26
@Leskin:

Lényegében azt fogom lerni amit te is, mert egyetértek, pont ugyanezen gondolatok jutottak eszembe, csak kevésbé kultúrált stilusban:-) :

Ez a posztoló hol a fenébe élt Las Vegas előtt?! Remete volt? Ja nem, biztos a Belső Föld civilizációjához tartozott, csak valahogy felkóválygott a felszinre...

Most tényleg azért ment el Las Vegasból, mert rácsodálkozott ott tartózkodása során, hogy meleg van és csillogás és sekélyesség és hajalmosak az emberek bekattanni a sok szerencsejátéktól? Igazán megkérdezhette volna odaútja előtt bármelyik ~8 év feletti embert itthon a városról és nem érte volna meglepetés...

Remélem nem az lesz Alaszkából az első posztja, hogy jé, az az aranyos maci ami az erdő, meg néha a városka szélén mászkál az nem játék és jé hát ezek milyen gyorsan futnak meg jól másznak fára és baromi veszélyesek lehetnek az emberre.. pedig hát a Mici Mackóban nem igy volt:-).
Kedves Fidesz szavazó! Bizonyára hallottad a hírt, hogy a Fidesz nyerte a választásokat, gondolom örülsz is neki. Azért felhívnám a figyelmedet egy pár dologra. Bár a kormánypártok kapták a legtöbb szavazatot, a szavazók abszolút többsége nem őket támogatta. Tehát a magyar választók több, mint…..
Robbie2008 2018.04.10 13:48:07
@Istvan Takacs:

1."A legnagyobb baromság amivel előhozakodhatsz az az, hogy ti vagytok többen. Ez egész egyszerűen hazugság. A Fidesz 48,9%-ot kapott listán. Az mszp,DK,LMP és még ha idevesszük erős jóindulattal a Jobbikot akkor ez ellenzéki oldalon ez 44%."
-> A Fideszre ~2,6 millió ember szavazott Magyarországon, azaz a Magyarországon élők szavazásra jogosult részének kevesebb(!), mint 1/3-a. Mi következik ebből? Az, hogy a Fideszt támogatók kisebbségben vannak./ A nem szavazók közt valószínűsíthetően nagyon kevés Fideszes van, hiszen ők rettegnek a migránsoktól/ENSZt-ől/Brüsszeltől/Sorostól és a félelem a legnagyobb mozgósító, szavazásra buzdító erő./

2.De és ez a legnagyobb "de" az egész egyenletben, hogy olyan nincsen, hogy minden Jobbikos leszavazna visszalépés esetén egy DK-s vagy szoci jelöltre és fordítva, aki ezt hiszi az nagyon el van tévedve.
-> nem mindegyik, de jelentős része valószínűleg leszavazott volna. A választást nem a - poltikailag sajnos zseniális húzásai ellenére - Fidesz nyerte meg, hanem az ellenzék vesztette el. Ha a Jobbik és az LMP nem makacskodik, egyértelműen nyert volna az összefogott ellenzék.

3.Ha Orbán nem hibázik óriásit élete végéig kormányozni fog, mert a nép szereti, aki nem szereti azt behülyítette a migránsellenességgel, plusz ilyen pártok akarják még mindig elhitetni a magyar emberekkel, hogy ők az igazi megoldás a gondokra, mint a dk vagy az mszp. Szóval kedves ellenzéki szavazó a következő 8-12 évben elég keserves időszak elé nézel, úgyhogy sok kitartást kívánok és marad az álmodozás és az önbecsapás.
-> Több verzió is lehetséges, ami miatt ez máshogy történik, mint ahogy vízionálod:
a, 4 év múlvára tanul az ellenzék a mostani kudarcból, összefognak, nyernek.
b, A nép nem szereti Orbánt, hisz akkor ~7-8 millióan szavaztak volna rá. /Egy nagyszámú kisebbség (8 millióból ~2,6 millió) azonban valóban kedveli./ Pár év múlva, amikor az EU-ból való kidobásunk gondolata realizálódni kezd, az Orbánt elutasítókhoz csatlakozik az ettől felébredő Fideszesek jelentős tömege és akár békés úton, akár békétlenül elmozdításra kerül a helyéről.
c, Jön egy magányos (lásd Oswald), bekattant szoci és kikapja egy golyóval.
Robbie2008 2018.04.10 16:11:11
@Borondot jol pakoljatok be lippsik:

1.Maraggyunk abban hogy az EUban egyetlen mas kormanyfonek sincs hasonloan nagy felhatalmazasa.
-> Nem, ne maradjunk. Tény: a szavazásra jogosultak több, mint 2/3-a nem szavazott a Fideszre.

2.A tobbi a szokasos lippsi onfelmento hazudozas, de ez teljesen ok hisz fontos hogy 2022ben is kiszopjatok alaposan.
-> Sok szeretetet kívánok az életedbe.
Robbie2008 2018.04.11 13:01:08
@Borondot jol pakoljatok be lippsik:

1. Vigyazz nehogz vilagtalan lippppsi modra probalj ervelni mer arra a zemberek 85%/a nem vevo!!!!!

MUUUUUUHAaaaaaaahaaaaaahaaaaa

-> A jászol melegével átitatott békés életet kívánok minden szeretted számára (is).