Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asztrov

0 bejegyzést írt és 734 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberi jogok egyetemes nyilatkozata egy, az ENSZ által elfogadott nyilatkozat, mely összefoglalja a világszervezet álláspontját a minden embert megillető alapvető jogokról. A nyilatkozatot a II. világháború borzalmai ihlették és 1948. december 10-én fogadták el. Az…..
asztrov 2011.12.11 13:21:57
@Anti Anyag: lsd? hol?
 Ugye lelőtték Rudi Dutschke-t, s ezzel elszakadt a cérna, mondjuk a gondolat már a Sah meg a nője látogatása után is megfogant, de nem volt elég ereje a dolognak. No meg kellettek a palesztinok is, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön. Némi kiképzés, s az NSZK lángokban…..
asztrov 2009.03.26 20:19:28
@neander: egy játékfilmnél nem követelmény, hogy 100%-osan pártatlanul, előítélet- és ítéletmentesen ábrázolja témáját. Ez, legfeljebb egy adott esetben, adott alkotó alkalmazott stílusa lehet, de semmiképpen nem elvárás.

A terrorizmust amúgy nem idealizálja, ám nem is valami hörgő elmebeteg őrülteknek ábrázolja őket, mint ahogy valószínűleg nem is voltak azok. Túl komolyan gondolták, amiről beszéltek. Én 7 pontot adtam a filmre: asanisimasa.blog.hu/index.php?s=baader-meinhof&sentence=OR&submit=Keres%C3%A9s
Budapest Mennyi? 2009.03.26 14:49:00
 Azt hiszem, senki sem gondolhatja komolyan, hogy egy több tíz, vagy akár százmilliárdos forgalmat generáló cég első emberének a fizetése ne lehetne több, mint egymillió forint, ezért az számomra nem is meglepő, hogy Kocsis István, a BKV vezére, bruttó másfél millió…..
asztrov 2009.03.26 20:08:59
@Cselo: én bruttó 150 ezerért, bárkinek bármilyen tanácsot adok!!!
Tényleg ritka az olyan alkalom, amikor egy teljesen egyszerű politikai marketingötlet annyira jó, hogy már pusztán ezért, függetlenül minden háttértől megérdemelné a sikert. Semmi nagy dolog, nem akarja senki sem megváltani a világot, de nem is erre van szükség. Egyszerűen…..
asztrov 2009.03.15 09:42:03
@joszip: leginkább ezt a kilencmillió-kilencszázerzer gyűlölködő, ostoba, korlátolt, pöffeteg és öntelt magyart kéne innen kitakarítani, hogy végre nyugodtan élhessek.
comment:com Forró szél 2009.02.23 16:31:00
A hétfő a krimiké és a sorozatoké, a választék bőséges, panaszra semmi ok, habár ilyenkor azért legszívesebben mindenki egy erdei faházban kortyolgatna forralt bort a duruzsoló kandalló előtt, nézné a hóesést, a hópaplantól roskadozó fenyőfákat, a bokrok mélyén egymáshoz…..
Tiltakozó levelet vittek a Magyar Kerékpárosklub és a Critical Mass tagjai a minisztériumokba. A két bringás társaság az uniós források átcsoportosítása ellen akar fellépni.A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség február elején jelentette be drasztikusan csökkenteni tervezi a…..
asztrov 2009.02.18 14:02:58
@lápi lidérc: majd ha a hozzád hasonló faszkalapok is ember-, és járműszámba veszik a biciklistát, akkor minden úgy lesz, ahogy szeretnéd. addig kuss, ahogy szintén jól mondtad.
Sztrovacsek barátunk küldte az alábbi történetet, amely ugyan szájhagyomány útján terjed, de hihető. Valódi urban legend.  Kellemes hétvégét Mindenkinek! Az eset állítólag a színház és színészek görög védőszentjéről elnevezett színházban történt, nem a most…..
Olaszországban is emlékeznek az Európát ért, nácizmus és fasizmus okozta tragédiára, a holokausztra. Az Emlékezés Napja (Giorno della Memoria) azért esik január 27-re, mert Auschwitz ekkor szabadult fel. Sok helyen Olaszországban eléneklik, meghallgatják a Nomadi Auschwitz című…..
asztrov 2009.01.27 11:23:28
@Muad\\\'Dib: Éppen annyi különbség van a kettő között, mint hogy most tökön rúgjalak, vagy az arcod tépjem le? Nem tök mindegy?!
asztrov 2009.01.27 11:30:19
@sanyix: a palesztin "holocaustot" elsősorban ők csikarták ki, így inkább a palesztin önholocaust lenne a helyes definíció. A grúz, meg a többi sima legyőzött kutya nem ugat-típusú, az emberiség fennállása óta gyakorlatos barbár szokás. Nem faji, vallási alapú népirtás, csak azért, mert nem olyanok, mint mi, a győztesek.
A The Mentalist ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta, illetve tett rá még egy kisebb lapáttal, a visszatérő Scrubs pedig megmutatta az egykori gazda NBC-nek, hogy igenis néznék a vicces sorozatot az emberek. Jó, az American Idol csak jövő héten indul, így igazi konkurenciája nem volt a…..
A Notre Dame és Szent Pál székesegyház közötti utat három év múlva letekerheti bárki, ha megépül a 218 mérföld, az körülbelül 340 kilométer hosszú bringaút. A híradások szerint a csatorna két oldalán minden érintett önkormányzat rábólintott a tervekre.Az Evening Standard…..
A Torrentfreak.com minden évben összeállítja az elmúlt 365 napra vonatkozó statisztikáit azokról a sorozatokról, filmekről, programokról, melyek a letöltők kedvencei voltak. Minket értelmszerűen a tévésorozatok érdekeltek, és olyan nagy meglepetést nem láttunk a listában, bár…..
comment:com Hírek vadas mellé 2009.01.05 13:14:00
Szombathy Pál, az A la Carte (m1) műsorvezetője is kapott pénzt kormányzati megbízásokért - értesült a Magyar Nemzet. Szombathy cégével egymillió forintos szerződést kötöttek, amiért sajtófigyeléssel, lapszemlék elkészítésével bízták meg, illetve aktuálpolitikai…..
asztrov 2009.01.05 14:28:36
@w211: Mondjuk, ha te is annyi Wass Albertet olvastál volna, mint sugallod, nem ártott volna tőle tanulni valamit a magyar nyelvről, annak szépségeiről és főleg, a helyes írásáról...
Geekblog Valami Amerika 2 2008.12.19 08:03:00
A Valami Amerika 2002 legnagyobb filmsikere lett - tán az alkotókat is megdöbbentő módon. A magyar (értsd: budapesti) valóságban gyökerező film unikum volt a maga nemében: nem elhasznált, fiatal színészek, kidolgozott forgatókönyv, technikai precizitás hármasságára épült, és…..
Nem is kerek nap az, amin nem hallunk valamit Medveczky Ilona és az RTL csatájáról. Az újabb hírek szerint ugye kitiltották a táncosnő barátját, Dr. Balogh Györgyöt a Szombat esti láz stúdiójából, amire Medveczky dühbe gurult, azzal fenyegetőzik, hogy ha Baloghot nem engedik be a…..
asztrov 2008.12.13 09:24:41
Ritka szegényes a mai kínálat, ráadásul különlegességeket se tartalmaz, mivel gyakorlatilag az összes megnézésre érdemes film jó ideje fut már az adott mozicsatornán. Azért lássuk, miből választhatnak az elszánt tévézők. Az Egészségünk - tények és tévhitek (Spektrum,…..
comment:com Hírek slambuc mellé 2008.12.09 14:05:00
MÚOSZ meghirdette a XXVII. Magyar Sajtófotó-pályázatot, melyre 13 kategóriában 2009 január 5-én éjfélig nevezhetők be a 2008. január 01. és 2008. december 31. között készült képek. A díjakat a Magyar Nemzeti Múzeumban, a kiállítás ünnepélyes megnyitóján, 2008. március…..
comment:com Kucsera lett a befutó 2008.12.01 18:30:00
A Fejükre estekben az a hihetetlen, hogy állítólag már régen megszületett az ötlet, de mégis mintha egy hét alatt ütötték volna össze az egészet. Értelmetlen játékszabályok, kidolgozatlan karakterek, béna műsorvezetés, meg ugye az alapröhej, hogy a széria közepe felé…..
Régi tervünk volt, hogy részletesen bemutassuk, milyen biciklivel járnak a Kerékagy újságírói, melyik megoldást, szerkezetet és matricát miért választották. Tervünket addig halogattuk, míg jelen poszt szerzőjének kerékpárját egy szombat este el nem lopták.Tervünket nem adtuk…..
Mára van Life On Mars (nézi ezt valaki rajtam kívül?), Grace klinika (tényleg jó az ötödik évad?), CSI (Joshua Malina a Helyszínelőkben, vaddöfakk?), 30 Rock/Office/My Name Is Earl kombó (miért nem külön-külön?) és Smallville (lehet lesz kilencedik évad is?).    …..
Közéleti csütörtök, mindenki kívülről fújja már: Szempont (20:10 m1), A la Carte (21:10 m1), Házon kívül (23:20 RTL Klub), Strucc (01:05 TV2). De lássuk, mi van az árkokon kívül. Nyolctól együttérezhetünk egy kedves kanadai kislánnyal, aki angyal szeretne lenni a Mária…..
Filmek vagy a sorozatok? Választani kell, a kettő egyszerre nem megy, vagy az egyiket nézem vagy a másikat követem. Csak akkor lehetnék teljesen függő mindkét témában, ha nem lenne más dolgom és csak ülnék a képernyő előtt, két sorozat epizód között megnéznék egy filmet.…..
A VII. kerület egyirányúsított utcái jövő évtől hivatalosan is kétirányúak lesznek, de csak a kerékpárosoknak. Az utcaszerkezete miatt egykor magyar Csikágóként emlegetett városrészben eddig is gyakran kerekeztek a menetiránnyal szembe a biciklisták, de…..