Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maszat04

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénzügyi okokból, de ha igazából ez a kezdődő jobboldali hatalomátvétel jele, az sem baj. Korábban már megindokoltuk, miért nem. A Szívlapát csodálatos videóján kívül csak ennyit szeretnék hozzáfűzni: A NAP-KELTE tervezett témái: Testünk titkai: kapszulás…..
Maszat04 2009.09.25 16:35:11
@piro: Szó sem volt ilyenről. A Nap-kelte pénzt kapott az MTV-től+reklámidőt+promóidőt+műsorvezetőt+arculati elemfrissítéseket. Tehát legenda, hogy ez az MTV-nek eddig ingyen volt. Az már egy másik kérdés, hogy valószínűleg a belső gyártás drágább lesz az MTV-nek, mint a Nap-keltének juttatott összegek.
Maszat04 2009.09.25 18:25:33
@Nyers Fa: Pajtás, ugye nem szeretnéd, hogy a szerződésből idézzek? Mondjuk én sem szeretnék, hiszen annak jogi következménye volna, de ha nagyon bennfentes vagy, akkor pontosan tudod, hogy adásonként mennyi járt.
Kereskdelmi szempontból értékelhetetlen volt a Nap-kelte nézettsége. Ráadásul a teljes lakosságban sem vezetett már. Ezt is mindenki tzdta, de ha tovább bosszantasz, akkor megírom a tegnapi pontos számokat.
Folytatván a tegnapi írásomat, tegyük fel, hogy a Facebook valóban lenyomja az iwiw-et. Lássuk be, erre minden lehetősége megvan. Az iwiw alig változik, egy olyan nagyvállalati csapdában vergődik, ahol a gyors reagálás hónapokig tart, és egy-egy komolyabb fejlesztés évekig. Egy…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
Íme az új Origo-címlapdizájn, amit, úgy tűnik, most vetettek a nép elé nyilvános tesztelésre, legalábbis erre utal a vezető alatti link, ahol a hibákat, észrevételeket lehet megírni a fejlesztőknek. Kattintson a képre! Az biztos, hogy a világtrendet követi, amire a felületes…..
w Go West 2009.09.01 07:00:00
Itt van az ősz, itt van újra. Fél év múlva választás, a permanens kampány fokozódik. A legérdekesebb szereplő ebben a futamban a baloldal lesz. A Fidesz győzelme bizonyos, a párt arculata egyértelmű: ők a plebejus-demagóg szocialisták, arisztokratikus-vallásos manírokkal és…..
Tegnap rajtolt a Bajnokok Ligája a Tv2-n, a csatorna még Gundel Takács Gábort is visszahívta a közszolgálat szarvától erre az alkalomra. De az első próbálkozás elég elkeserítő, a Celtic-Arsenal meccset ugyanis annyian nézték, mint egy kiadósabb adásszünetet, vagy legfeljebb,…..
Maszat04 2009.08.20 13:00:04
@keptelenseg: Mivel csak kb 840 box van ezért az itt keletkező statisztika a nagyok javára torzít. Ezért nincs szélesebb minta, mert akkor a reklámtorta tovább szeletelődne. Amúgy még mindig ez a legpontosabb mérési technika (na jó, ha a UPC vagy a T-Home kábelhálózata alapján lehetne elemezni az persze más tészta volna.
A rádiós nézettségi napló, na az a röhej.
Az interneten a kattintás, az világos és egyértelmű dolog. Ezt lényegében a kábeles lakásokban is meg lehetne csinálni, de akkor nem igazán tudnának különböző korcsoportokat számolni.
Maszat04 2009.08.20 13:04:01
@kamasuka: Természetesen én is az interneten néztem (olvastam) a meccset. Én nem bántom a tv2-t, csak ha valaki szídja a kereskedelemi adókat, akkor legalább értsen hozzá és úgy anyázzon. Ezért árnyaltam kicsit a képet.
Maszat04 2009.08.20 20:07:53
@saking: A gyártás és a szórás valóban más. Azt nem tudom, hogy a szerződésben van-e olyan rész, hogy kötelező a Debrecen meccsét közvetíteni. Az azonban biztos, hogy minőségi előírás van a közvetítésre. Azt azonban megtehetné a tv2, hogy ők nem közvetítik a Debrecen meccsét és másikat választanak.
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
Pihenhet felelős magyar politikus Mexikóban, miközben országát válság kínozza? Fogós kérdés, mi? Természetesen a válasz attól függ, hogy a kérdező és a válaszadó egyazon, avagy szembenálló pártok képviselői. Mivel most éppen Orbán Viktor nyaral Közép-Amerikában, és nem…..
Többen is szóltatok, írtatok, hogy nincs minden rendben a Rómain. A Népszabi júniusi cikkének linkje mellett a Ébert Ágoston, a Rómaifürdői Telepegyesület főtitkárának a levele is a postaládánkban landolt. Egy kis történelem és még több jelenlegi probléma alant: A…..
Maszat04 2009.07.01 11:38:00
@Der_rosarote_Panther: Igaz, de a Duna is segített:)))
A sutthalom helyén valéaha egy otromba nagy gyár, a Ganz valamilyen lerakata volt. Én még voltam ott iskolai mikulás-ünnepségen. Hogy az nincs, nos az valóban nem baj!
w Játék határok nélkül 2009.06.29 07:30:00
1983-ban, hatévesen léptem át a nyugati határt először, Stuttgart irányában. Ebben akkor nem az volt a stressz, hogy a repülőjegyet elő kell jegyezni, meg összepakolni egy hátizsákot. Eleve kvóta volt az utazásra, mégpedig fejenként és háromévente egy alkalom. A szocialista…..
Maszat04 2009.06.30 08:32:22
@yamato: Na és mi lesz 15 év múlva?
Jön a Mad Max 3? Ha jön, akkor feldughatod magadnak a bezárkózott Magyarországot. Putyin előbb gázol át rajtunk utolsó haláltusájában, mint hogy te azt mondd, nyet!
Pompás légitársaságunk utasbarát megoldása: a Velencéből érkező keddi járatot törlik, az utasok vagy vesznek jegyet másnap reggelre a Malév-járatra, vagy megvárják a szombati Wizz Airt, esetleg az éjjal átjutnak Milánóba vagy Rómába és onnan próbálnak hazajutni. Ráfaragott…..
Maszat04 2008.12.08 10:16:08
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..
comment:com Unalmas és prűd 2008.07.17 18:33:49
Nem tudom, hogy a tévécsatornák két hete, amikor a műsortervet le kellett adni a műsorújságok szerkesztőségeinek, mégis honnan tudták, hogy ma cammog vissza a jó idő, meg a napsütés, de az biztos, hogy ma estére nem terveztek semmi eget rengetőt, sőt tényleg csak nagyítóval…..
Maszat04 2008.07.17 21:16:44
Szinkrontolmácsolni iszonyatosan kemény meló. A szakmában járatlanoknak javallok egy nagyon primitív kísérletet, próbálják meg a Shark című sorozat dialógusait magyarul visszaismételni adás közben, forgatókönyv nélkül. Megvan? Na, akkor tessék ezt kapásból németre…..
Ma reggel Árpa Attila, az ország ügyeletes vérbunkója azzal kezdte, hogy panaszkodott egy jót, hogy izé, őt ezek az úgynevezett bloggerek baszlatják, hogy milyen szar amit csinál (ő mondta), majd erre belepillantott a kamerába amolyan rózsasándoros, kicsit kihívó tekintettel, hogy…..