Regisztráció Blogot indítok
Adatok
töröltprofil (törölt)

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok!Úgy döntöttem, hogy nem csak animék és mangák bemutatásával és kritikájával foglalkozok, hanem videó-játékokkal is!Az első alanyom pedig nem más, mint a Playstation egyik legsikeresebb játéka, mely annyira a kedvencem vált, hogy még a mai napig is sokszor veszem elő…..
Életünkben napról napra mind nagyobb szerepet tölt be a szakszóval felhőnek hívott jelenség. A hatalmas adatközpontok számítási felhőiben tárolódnak leveleink, zenéink, fényképeink és státusz-üzeneteink, mindaz, amivel barátainkkal és családunkkal a neten át kapcsolatban…..
Házasság, család, együttélés, különélés (=járás)  – a párkapcsolat fokozatai, de vajon van-e benne ranglista; van-e fejlődés a lépcsők között és előbb-utóbb mindet végigjárja az ember, vagy valakinek ez, valakinek az jön be? Miért több a válás, miért kevesebb…..
napszemüveg Ray-Bant a gyereknek? 2012.03.01 09:23:00
Itt a tavasz, dagad a faszemüveg, hétágra süt a nap, sok gyakorló anyuka és apuka ilyenkor veszi észre, hogy a gyerek nem szereti a napfényt. Vagy legalábbis sokallja, és ezt a maga korlátozott szókincsével és kommunikációs eszköztárával sajtózza: üvölt, és eltakarja a…..
Mielőtt belevágnék, annyit elmondok, hogy nem a régen minden jobb volt beszél belőlem amikor azt mondom, hogy "nem a jó irányba megy a játékipar". Nem a c64 előtt görnyedő hétéves kisfiú szólal meg, mert bár a mai napig bennem él ő is, közben azért voltak korszakaim,…..
 A kapitalista társadalom gazdasági anarchiája, abban a formában ahogy ma ismerjük, véleményem szerint, a gonoszság valódi forrása. Láthatjuk magunk előtt a termelők széles közösségét, amelynek tagjai szüntelenül igyekeznek megfosztani egymást a közös munkájuk…..
Lady Gaga nekem Phoebe Buffay - egyszer láttam a Youtube-on a videót, melyen még ismeretlenül, hosszú barna hajjal danázik egy hollywoodi klubban. Kísér a Reménytelenül Kinéző Közepesen Béna Gimnazisták zenekara. De Fibi Büfé odaver - bár nem gondoltam volna, hogy ez egyszer majd…..
Fekete olajtól csillogó testtel, sellőfarkakkal fotózta le Inez van Lamsweerde&Vindooth Matadin fotóspárosa Lady Gagát a Visionaire 61 címlapjához. A kiadvány, amely a 'Larger than Life' címet viseli gigászian terjedelmesnek ígérkezik (a 'kis méretű Standard kiadás kb. 127 cm…..
töröltprofil (törölt) 2011.11.04 16:12:25
@think different:
Hát ja. De attól mèg többet keres mint te vagy én együttvéve...
Úgy akar kinézni, mint mindenki más? Vegyen egy jó kis Wayfarert! Ha ugyanis nem akarja a véletlenre bízni, egy Wayfarer esetén van a legnagyobb esélye, hogy ugyanaz a napszemüveg jöjjön szembe: a Wayfarer a napszemüveggyártás történetének legnagyobb számban eladott…..
90 Harcosok klubja 2011.06.13 08:00:00
Év: 1999 Nemzetiség: amerikai Mai írásunkban arról a filmről emlékezünk meg, amely sokunkat szembesített azzal a ténnyel, hogy nem is annyira napsütötte kedvenc évtizedünk, mert amit napfénynek gondoltunk eleinte, az valójában egy óriási kvarclámpából (vagy inkább…..
90 Daft Punk - Around The World 2011.06.24 20:00:00
Év: 1997 Nemzetiség: francia A közös nevező, amelyet mindenki szívesen hallgatott meg akárhányszor, legyen popzenés, rocker, vagy épp technós. A módunk pedig meg is volt rá, mert ott figyelt a European Top 20 élén hosszú-hosszú ideig, sőt a szemfülesebbek azt is…..
90 Autóskártya 2011.07.03 08:00:00
Hengerek száma: 12… Áhh, nekem 10. Végsebesség: 329 km/h… Nekem 290 km/h. Hengerűrtartalom: 5770 ccm… Hahá, nekem 5900, én viszem! Aki nem tudja, hogy miről van szó, az a cikk elolvasása után sem fogja, a többieknek viszont már az első mondat után is minden tiszta…..
Vége az alkotmányozásnak. Nincs több politikai gumicsont, nincs több időhúzás: a kormánynak el kell végre kezdenie az ország valódi problémáival foglalkozni. (Fotó: Action Images/ZUMA Press) A Véleményvezér örül az új alkotmány elfogadásának: nem azért, mert annak…..
Az új Orbán-rendszer csak egy ruha, valójában a nemzet a test, azon az Orbán-rendszer a ruha. Mielőtt Szalai Anomália rám küldené a gondolatrendőrség rohamosztagát, hogy így belerondítok az alkotmányozás fennkölt ünnepébe, emlékeztetném arra, hogy ezek a szófordulatok…..
Nem hangzik rosszul a spanyol szezon nyitányaként egy Sevilla-Barcelona szuperkupa mérkőzés. Kíváncsian várjuk, hogy vajon mennyire jön jól a felkészülés közepén járó csapatoknak a rangadó, amit az új idény első trófeájáért rendeznek meg. Míg a Sevilla szinte teljes…..
Új rovatunkban azokat a mainstream félistenek oldalvizén, másfeledik hullámban érkező szupersztárokat, valamint meg nem énekelt (vagy nem elég hangosan megénekelt) hősöket mutatjuk be, akik noha nem kaptak se Aranylabdát, se FIFA Év Játékosa Díjat, mégis kitörölhetetlen nyomot…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
töröltprofil (törölt) 2010.07.21 09:43:43
@Képfényező:
Igen igazad van.
Arra akartam célozni hogy igazi virtuóz focista nem lesz a spanyoloknál.
töröltprofil (törölt) 2010.07.21 09:45:00
@Képfényező:
Igen te is mondasz vmit.
Én arra céloztam hogy igazi Joga Bonito sosem lesz a spanyoloknál.
töröltprofil (törölt) 2010.07.21 09:45:40