Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anya csak egy van

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blog Mexikóról Csodák vannak? 2009.02.06 19:06:45
Hát , tudom rég írtam, blabla... A lényeg, hogy nem érzem, hogy értelme lenne ide írni, mert akit érdekel mi van velem, az úgy is megtalálná a módját... Mindegy. Szóval az elmúlt időkben köszönm meg vagyok. Pontosabban sokkal jobban, mint eddig itt. Köszönhető annak, hogy…..
Blog Mexikóról feliz nuevo ano! 2009.01.01 06:26:39
Igen, ez pedig a B.Ú.É.K.!!! Ti már rég az éjszaka ilyen olyan fáradalmait pihenitek ki. Ki a kukával vívott harcot, ki belefáradt az ablak nézésbe, ki az ágyikóval hadakozott, ki a korhelylevestől ette telire magát, én pedig még csak másfél óra múlva köszöntöm az új…..
Basszkiiiii!!! Még az is lehet, hogy séf leszek! :D:D:DHát azzal kezdeném, hogy tegnap egy olyan 4 órahosszás bevásárlás után, végeztem a fogadóanyukámmal a mai kajákhoz való bevásárlásra. Hogy milyen kaják? Magyar!!!!!!!!!!!!!!!!Igen, ma kedves országunk ételeit nemesbítettem.…..
Blog Mexikóról csokiiiiiiiiii:( 2008.12.13 08:11:59
Hát újra itt.Az eltelt napokban itt nem sok minden történt. Pontosabban szomorú dolgok csak. Gustavó bjelentette, hogy vasárnap visszammegy Brazíliába, ami tök szívás, mert nem értjük miért, a rotary azt mondta, amíg mi távolvoltunk, hogy Hasta la vista, Gustavo! Ezért, ég ezt a…..
Blog Mexikóról Guanajuato 2008.12.09 08:19:35
 Sziasztok! Ha tudjátok, ha nem a hétvégén, voltam egy rotary-s túrán, ami hasonló volt, Creel-hez (a vízeséses). Ez a hely, Guanajuato néven létezik a történelmi atlaszokon.Szóval ez a város, körülbelül az ország közepén található, ezért egy gyönge 20 órát…..
Topjoy!Ma is hihetetlen jó volt a suli. Gyakorlatilag az utolsó napom az idén! Remélem most irígykedtek! (Ok, nekem nem volt ősziszünetem)A délelöttöt, a Caffeteriában töltöttük, ahol is, elkezdtünk kitölteni adatlapokat. Ez után ellógtunk, Gustavo házáb, ami az isklától 5…..
Blog Mexikóról 3-a (L) 2008.11.04 05:43:00
 Hát a kicsi kacsóját csókolom, szia, hello, hi, hola, csocsi, csöcsi, csókolom és a többi, és a többi! Na pár sorban leírnám jelenlegi gondolatvilágomat Nektek. Először is szeretném tudatni minden kedves olvasóval, hogy 3-án 26 hónapja megtörtént az első…..
Rajottem, hogy csak ugy kell felkelnem, hogy igen, ma jo napom lesz, es meg ha nem is tortenik semmi jo, es esik is az eso, akkor is mosolyoghatok a vilagra.. miert is ne? :)Ma ez sikerult, de persze tudom, hogy nem konnyu igy felkelni, es azt is tudom, hogy a legtobb ember nem ilyen gondtalan, mint…..