Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobeszedulacika

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗› A blog rendszeres olvasói valószínűleg emlékeznek rá, hogy éppen Tomos-felújításban vagyunk, vagyis hát a tényleges felújítás sajnos még nem kezdődött el, egyelőre három hónapja ott tartunk hogy…..
bobeszedulacika 2017.07.27 15:10:06
@roooger: elárulom neked nem is tudom, kb 20 év nem ültem bicajra...és, hogy a bicikliseket utálom a világon bárminél jobban meg a sm....is.
tudod nem mindegy ,hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik....sártól védő =sárvédő
a link amit mg az a másik hülye küldött nem használható ,nincs ott semmi, de a címe is baromságokat sejtett na mg aki írta ha olyan agyi képességekkel rendelkezik mint ti...olyan primitív proliknak való akik minden szart megesznek mint Bartos...
Újabb írást kaptunk Egy Mezei Autóbuszvezetőtől. Hogyan látszanak a kerékpárosok egy busz volánja mögül? Oszlassunk el egy tévhitet: az autóbuszvezetők általánosságban nem utálják a kerékpárosokat. Azonban néha tényleg nagyon haragszanak rájuk. Nem, nem azért mert…..
Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok tudják, illetve a nagyon öregek emlékeznek rá, hogy régen minden erősen pörgött, ha a pályatempót valaki tartani akarta vele, még a nagy V8-asok, sorhatosok is, a kisebb…..
bobeszedulacika 2015.07.22 06:12:40
@supernem: mondtam hogy nem érdemes vitázni a hülyékkel a fotelból!
a jó anyád a fogyatékos te tapló pesti geci ,hogy nem baszott a falhoz rögvest mikor megszülettél!
véleményt formál emberekről akit életedbe nem láttál azt sem tudod ki agy mi az.......
egy ritka primitív egyén vagy !
bobeszedulacika 2015.07.23 11:22:35
@meow?: mért is kéne nekem???kit neveztek előbb hülyének és értelmi fogyatékosnak???na felénk úgy tartják amilyen a adjon olyan a fogadjisten!!!
fogalmam sincs kik ezek a valakik valamik én nem tudom,de egész biztos vagyok benne hogy teljesen műszaki analfabéták,azt hogy én ki és mi vagyok azt tudom de kétlem hogy ütnék a szintemet vagy a kocsimét!
úgyhogy te is talán ha végigolvasnád az egészet nem csak az utolsó hozzászólásom azután írj ilyesmit!
Belsőség Pillanatok a sivatagból 2015.07.09 18:35:47
Ahmed burnuszban térdel a Land Cruiser mellett, a szeleppel babrál. A levegő halk sziszegéssel távozik az úszóguminyi kerékből, hogy aztán az palacsintaként terüljön szét. Közben egyre erősebben fúj a szél, a finom, aranybarna homok konok állhatatossággal lep el mindent, nekünk…..
Belsőség Heti merítés 2014.12.21 10:10:55
"De szépet álmodtam" avagy a veres hadsereg (fing)szaga A jó terepjáró tulajdonság szerintem abból is adódik, hogy az ember általában nem sajnálja, és fel van vértezve az orosz haditechnikába vetett töretlen, és törhetetlen hittel. Gázt ad amikor gázt kell adni, ha horpad hát…..
bobeszedulacika 2014.12.22 08:29:11
Sokat fejlődött az autódizájn az utóbbi húsz évben, hiszen egyre nehezebb kifejezetten ronda típusokba botlani. De azért vannak még, itt járnak közöttünk. Szubjektív! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Zörögsz, te rohadék?! 2014.04.19 13:48:34
Feleségem Balenója sem akarja megbízhatatlanságával feldobni az Avensistől beszürkült hétköznapjainkat. Megy, na. Pár apróságot majd még megcsinálok rajta, de azok már komfortszolgáltatások lesznek, mint a tolatóradar, amit két éve aszalunk a dobozában. Én persze csak néha…..
bobeszedulacika 2014.04.20 08:13:05
@leaping cat: TÉGEDET,MERT TE VAGY ANNYIRA HÜLYE,HOGY MEGEGYED AMIT MOND!
...régen sem volt, aztán csak élünk.Majd óvatosabban megyek 'oszt jó lesz.Sosem volt semmi bajom télen.Alig járok autóval amúgy is.Csak a gumigyárak lobbija az egész.És még ezernyi más indok is elhangzik általában azoktól, akik szerint fölösleges. Mindenki ítélje meg, ahogy…..
bobeszedulacika 2013.11.23 12:37:22
@1kutya: neked nem abból volt baleseted mert téli gumit használtál nyáron,hanem mert egyszeruen béna vagy!
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
bobeszedulacika 2013.06.12 08:59:46
@mirx: de akkor te milyen vagy ha ezt sérelmezed?
Elég nagy lett itthon a riadalom, amikor úgy másfél hónapja hivatalosnak tűnő levél érkezett a postafiókomba. „Értesítés forgalmi engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról !" Feladója a Központi rendszer, magyarul Értesítés Központi Rendszertől. Régi…..
bobeszedulacika 2013.05.26 11:03:34
@klarky: hát te se vagy normális!
bobeszedulacika 2013.05.26 11:52:43
@klarky: falra hányni a borsót tök felesleges!
Alapvetően nem sok gondom van az Avensisszel, egyetlen úgynevezett meghibásodás keserítette meg a birtoklásával töltött négy és háromnegyed évet, de ha őszinte akarok lenni, igazából az is csak amiatt lett hiba, mert megvártam. Óriási mákom van, na. Ezt nem önigazolásnak…..
bobeszedulacika 2013.01.13 19:12:04
@Rocko-: legyen az, tök mindegy a lényeg ugyan az!
bobeszedulacika 2013.01.13 19:32:22
@Rocko-: nagyon okos vagy ,biztosan sokat jártál iskolába lehet ,hogy pap vagy ...azoknak szavai közt veszlik el a lényeg na meg még pár fajta állatéiban...
menj politikusnak mondjuk...elférsz abban a nagy putriban te is.
Néhány ponton tényleg enyhítettek, csökkentek a bírságok is, de az autósok mégsem lehetnek nyugodtak. Új veszély leselkedik rájuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
bobeszedulacika 2012.09.07 18:54:09
@stellaz1: nem szabad!leszáll áttolja felszáll !benne van a nevében,gyalogátkelőhely!!!
aki ezt nem tudja ne irkáljon ilyen fórumokba mert többet árt mint használ!
TILTSÁK KI !MERT NEM TUDJA MIT BESZÉL!
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
bobeszedulacika 2012.09.06 06:02:07
baromság!régi régi közmondás !az erősebb kutya baszik!
egy jó indok a kórházi ágyon fekve, nyakig gipszben ,hogy de hát nekem volt elsőbbségem....
kettő én a benzinpénzben fizetek egyebek közt úthasználati díjat(vagy tudja fene hogy ,hívják)
a biciklis semmit de közben azt az utat használja amit az én pénzemből csinálnak javítanak stb(???)
ő leverheti a tükröm, belém rúghat ha úgy érzi a hülye, hogy neki van igaza ,persze ő csak esetleg érzi mert nem tanulta én meg tudom ,hogy nem és mehetek panaszra a Jóistenhez ....persze ő rögtön tud adni egy rendszámot ha kérdezik....
és hát ritka az olyan bicajos is aki leszáll a szamaráról a gyalogátkelőhelyen és áttolja...pedig a nevében is benne van!
továbbá azt sem értem és tudom ,hogy nekem van igazam és minden más józan ész is azt támasztja alá ,hogy ne legyen már elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán ,kivéve a lámpával irányított!mert ugye nekem 2 tonnát sokkal nehezebb megállítanom mint neki egy lélegzetnyit megállnia!aztán nekem újra mozgásba hoznom azt a két tonnát...még környezetvédőbb is mert ugye elindulni sokkal több üzemanyag kell mint haladni....
és hát ezerrel kevesebb baleset is lenne, tanuljuk már meg a gyalogosnak semmi köze az úttesthez!az az autóké!
ha pedig azon kell haladnia,nézzen szét! mint mint az aknamezőn ,hogy hová lép...és ha biztonságosnak ítéli csak akkor keljen át a zebrán várja mg még lesz annyi ideje a két kocsi közt átmenve ami elég hozzá!
így korán reggelre.
bobeszedulacika 2012.09.06 10:48:20
@fejetlen bárd: AZÉRT ÉN MÉGIS CSAK FIZETEK VALAMIVEL TÖBBET MINT A BICIKLIS!
TUDOD A TÉLEN ELCSAPTAM EGY BICIKLIST (MOST NEM FONTOS HOGYAN )
TUDOD MI VOLT A SZERENCSÉM?HOGY ELŐTTEM IS ÉS UTÁNAM IS EGY RENDŐR JÁRŐR JÖTT!ÉS LÁTTÁK MI VOLT...
DE MI VAN AKKOR HA NINCSENEK OTT?TALÁN MÁR RÉGEN BÖRTÖNBEN ÜLÖK!?
PEDIG EGY HOSSZÚ PATROLT NEM NEHÉZ ÉSZRE VENNI...CSAK SEG HÜLYE VOLT MINT MINDEGYIK!
ÉS LEHET HA KOCSIBAN ÜLSZ ÉS AZT HAJTOD VAN HOZZÁ ESZED,DE MIHELYT BICAJRA PATTANSZ ELMEGY A JÓZAN ESZED!
RENDSZÁMOT RÁJUK ÉS FIZESSE AZ ADÓT MINDEGY HÁNY KILÓ AKKOR IS CSAK AZON AZ ÚTON JÁR AMIN ÉN.
bobeszedulacika 2012.09.06 12:38:42
@fejetlen bárd: TE MEG EGYSZERŰEN HÜLYE!
Péntek délután váratlan sajtóközleménnyel lepett meg minket az NFM, amelyben a KRESZ módosításáról számolnak be. Lényegében négy ponton változik a szabálygyűjtemény: a saját ingatlan előtt parkolás, a lézerblokkolók, radartetektorok használata, a mentősáv és az…..
bobeszedulacika 2012.08.25 07:06:39
@vanRob: barom!
A négyfős vandálcsapat két tagját még az autóban érte a kiérkező rendőr Colorado Államban, Snowmass Village egyik, turisták által sűrűn látogatott autós pihenőjében - írta a Huffington Post. A főleg az autóban hagyott élelemre utazó rongálók 14 autóban okoztak…..
bobeszedulacika 2012.07.12 08:41:01
Hű, most látom csak, hogy lassan több, mint egy éve nem írtam semmit saját, metálszürke S70-esemről. Pedig meg voltam róla győződve, hogy nem így van, de valószínűleg csak a temérdek mivanavolvóval? – jellegű olvasói kérdés visszhangja rezonált a fejemben. Nagyjából…..
Kedves Totalcar! Leendő anyósom egy délutánon fát fogott Yarisával, az autót természetesen gazdasági totálkárra vették. A roncsliciten került értékesítésre, gondoltuk elbontják... Tisztelettel: Roland Neveddmeg-sorozatunk ékkövénél csak annyi a kérdés, hogy vajon egy…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
A környezetvédő és a túlóvatoskodó támadhatatlan. Abban nem lehet kifogás, ha azt mondjuk, hogy fékkel, kormánnyal nem játszunk, azt bízzuk szakemberre! De ki a szakember? A kommentelő mindig. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Belsőség Mi van a Mergákkal? 2011.07.17 06:00:00
Valahogy így működnek a vulkánok – évtízezredeken át dolgoznak a gigászi erők a mélyben, aztán egyszer csak gőz, füst, robaj, repül a hamu, szökell a láng, ömlik a láva, remeg a föld, és óriási dolgok történnek. Persze túlzás lenne a fentiekhez hasonlítani azt, ami…..
bobeszedulacika 2011.07.17 09:46:24
@Szerzet: @Pityubácsi: na itt van az a híres pesti mindenkit le nézek le szarok mert vidéki!!!
tudod ha a vidéki nem szarna a városi nem enne!!!
kérdezd meg a cikk szerzőjét menyit fizet majd nekik ha készen lesz!
a pesti melósról meg csak annyit, hogy szart sem ért ahhoz amit csinál!itt nálunk építették a sportuszodát és mind csak más szakmában volt képzettsége ha egyáltalán volt neki,mi dolgoztunk meg z ő fizetéséért ,csak nézet mint boci ,,,,,,,,,,úgyhogy a válaszokat nem fogadom el!mert nincs valóság alapja!
bobeszedulacika 2011.07.17 21:29:14
@attila633: szerintem meg lelkiismeretességben az időre való élkészülésben a kialkudott ár tartásában ,,,és még nagyon sokáig lehetne sorolni!
továbbá:én magam ott dolgoztam egy rövid ideig és lás csodát ugyanolyan órabérért mint itthon,,,úgyhogy léptem is onnan gyorsan.(az emberektől borsózott a hátam)
én tudom miről beszélek!
bobeszedulacika 2011.07.17 21:35:29
@Szerzet: nem !a németek nem azért hordják ide mert nem tudnák meg csinálni...hanem mert a német már semmit nem akar csinálni!!!az egész álamot a vendégmunkások tartják fen!
azt hiszem ez a lényeg!!!
   ..
bobeszedulacika 2011.02.09 23:35:28
@csunyadiszno: apad f,,,,,,,,,,,hazudozik te idióta !a hülye gyerek is tudja mit csinál egy difizár sík úton ha be kapcsoljak és ehhez nem kell terepjárónak lennie!lásd le hegesztet Lada!!! de nehogy vizsgaztas mar te szerencsétlen ,,,,,,,,,,,,,,le írtam az előzőekben hogy 31 10,5 stb. de eszed sincs és nem tudsz logikusan gondolkodni mert ha tudnál akkor most nem kérdezned meg hogy milyet használok te szerencsétlen fasz!!!!!meg hogy nem ismered mindegyik patrol hajtaslancat,,,,te egyiket sem ismerted sott meg tan az autót is most kerested ki a netten,,,,,,,,,,,,felejts mar el !
bobeszedulacika 2011.02.10 07:01:20
@augustiener: irigykedik a jó isten,,,,,,de abban biztos vagyok nem tévedtem mikor azt mondtam nem fizet adót az úriember csak rá kell nézni!különben meg téged minősít az ahogyan jó kívánságokat kívánsz nekem legyen neked 2x ugyan az !
bobeszedulacika 2011.02.10 07:09:03
@csunyadiszno: 37 vagyok az iskola padból mar rég ki koptam,,,és keblezd reges rég túl vagyok a nivan ,az uazon (ami neked bizonyára van valamelyik)landin, jeppen es mar a második patrolom bocs musso de az a haveromé nem az ennyim koptatom,,,szerintem így mondhatok vele menyt bármelyik terepjáróról!!!!nem úgy mint te!ha olvastál volna és a szövegértelmezésed legalább elégséges volna akkor csomó minden világosabb lenne neked!bármelyik kérdésedre érdemben tudnék válaszolni de nem akarok!!!ez itt a lényeg!!!különben meg "ne adj nekem igazat ,neked túl sokba kerül nekem meg éppen van!"