Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lars_A

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- egy ideje nem hoznak bort- behemót ffi a gárdistáknál (Izek)- keresnek vkit, aki hangulatbontó (Stanko Litvin)- odakint senki sem beszél semmi rosszról, csak jó dolgokat emlegetnek- árvaház az északi kapunál van Kapuk: Északi kapu (Tó ajtó) Siratós kapu (mert sínajtós, höhö) Napnyugta kapu…..
- kilépve stére Vallakba tudunk érni, keresünk elhagyatott házat a vámpíroknak - nincs - iglut építünk a srácoknak, lesz egy pici védett helyük, kb szobányi - Vallaki todo-t csinálunk __________________________________________ - hatalmas városfal van, mindenki bent akar lenni, de vannak, akik…..
  - továbbindulunk, V-el verekszünk, és bár V bordája eltörik, kideül, hogy erősebb lett - túl sok a holló-- cukik, halálmágiával nem látszik szál tőlük, V-től igen-- fogunk egy hollót, és beszélget vele: nem S madarai etetik őket figyelik a holtakat (vámpírok) van másik alakváltó (bőrváltó)…..
Jóslat Múlt: fordított Koldus -hirtelen változás (gazdasági v szerencse) Jelen: fordított Ördögűző - nem várt természetfeletti fenyegetés eljövetele, egy olyan, aki Istennek hívja magát fordított Megbűvölő - belső konfliktus, összezavarodottság, ami az elbukástól való félelemből, vagy hamis…..
7 órát kaptunk Strahd-tól, hogy feltérképezzük a kastélyát dirket nekünk csinált szabadulószobát a templomban figyelt fel ránk //MFP töltő bájitalt főzök// FÖLDSZINT   Kápolnában ott vannak a trónon ülők megint Ebédlő olyan a drapéria, mint a Halálházban van itt egy festmény el…..
ERDŐ megtaláljuk a csapát Valkyr holló alakjában repül, és nézi a dolgokat -- > kultisták mennek: élők + 1 halott nő (Ludmilla) kőkörhöz mennek  Stonehenge-szerű kör, áthidalók nélkül, 4 nagyobb és 4 kisebb kör a csaj megnyitja a földet, aminek fogai vannak betesz egy…..
sóvárgunk a pite után továbbra is készítünk egy útitervet: Szatócsbolt vért kocsi Gertrude anyja Tejfogak Strahd ? SZATÓCSBOLT Veszünk: bőrvért (6e) kocsi (20a) barkács készlet (gratis) pótkerék (gratis) GERTRUDE ANYJA sír elmondjuk, hogy mi a helyzet,…..
Dorunak csinálunk egy jó szobát, hogy tudjon aludni --> csak hárman megyünk kérdésként felmerült, hogy Bella egyáltalán tud-e bármit az egészről (Ofélia titkolózása miatt) MALOM Valkyr leszáll az ablakba csapkodni --> Bella pocón böki nincs másik holló a környéken közben Ofélia mintha…..
PÉKSÉG érződik, hogy nemrég sütöttek van egy zsák liszt, 50% gyerek vízzel elmostuk a gyereklisztet --> kordély nyomvonala látszik, kb 1/2-1 órája elindult innen vki, a főtér felé, és áthalad a városon VÁROS követjük a nyomot: egy ház előtt áll a kordély egy lakó átad egy 8…..
Valkyr álma Az éjszaka folyamán Valkyr is álmodott, de hogy jobbat-e, mint a testvérei, az már csak rajta áll: Visszatért ugyanis a kastélyba, ismét a nyolcszögletű teremben állt. Körülnézve felismerte a terepet, minden épp ugyanúgy nézett ki, mint mikor itt jártak az este. Mögötte a bejárati…..
nyugatra indulunk, elágazáskor a vár felé megyünk távolban villámok és denevérek a híd nagyon régi, amin átmegyünk Északi sarokba megyünk, itt az istálló HOLLÓVÁR kb 100m magas monumentális, hatalmas épület fáklyák égnek, élő embert nem látunk, de nincs elhagyatva kitettek minket a…..
utcán vannak már emberek minden 2. nő feketében van (fekete kötény, alsószoknya, gyászruha 5 évig feketét hordanak, a nők itt, ha elveszettek egy vérrokont, vagy a férjüket kocsin visszük Irinát TEMPLOM a pap sepreget csodálkozik, hogy tudunk a meditációról elmondja, hogy a…..
Jóslat: Múlt: fordított Adószedő - korrupció, vagy egy korrupt államszerv, őszintétlenség (?) Jelen: Hittérítő - bölcsesség és hit, figyelmeztetés a tudatlanság terjedéséről Ördögűző - nem várt természetfeletti fenyegetés eljövetele, vagy olyanoknak, akik Istennek képzelik…..
apuka nem tudja, hogy anyu halott levisszük a lázát apu homlokán holdacska szimbólum, ami beszívódik a bőrébe gyógyító álmot, bájitalt kap a betegsége előtt járt kint az erdőben apu, Ludmillával találkozott, el tudott menekülni, de utána lett beteg Ismark Vallakban volt, amikor anyu öngyilkos…..
bent a pap nem reagál Lokira vmi mágikus transzban van, éppen varázsol hallható az oltár alól, hogy éhező fiatal legény suttog: "Apám, apám éhezem" hazaküldöm a fiút, az odaadja nekem az apja által írt levelet:   Üdv néktek nagy harcosok, kik segítik a bajba jutottakat és…..
megmaradt hófoltok, hideg, sötét sok lerombolt ház ami megmaradt, azon látszik az építészete: kis szák, de magas házak az utcán nem nagyon vannak emberek zokogás hallatszik --> egy nő egy félig lerombolt házban ül, és sír Loki asztrálozza, nyugtatja a nő elmondja, hogy van egy lánya,…..
Curse of Strahd kampány A Malom 1718.01.31 05:30:00
reggel vadászunk Valkyrrel Loki kommunikál Arabella: soha ilyen jó pitét nem evett, azonnal átmelegedett tőle a régi malom, jelenleg Baroviát szolgálja már csak ki volt egy Berez nevű város is, ide is vittek  3 órányí séta után megérkezünk a Malomba. MALOM holló ül a fán, és…..
Meseestet hallgatunk, Lovash mesél mágus és vámpír harca a mágus nagy rúnákat és rajzolatokat tol a levegőbe Strahd a vámpír és nyer Strahd nekromanta Mese végére visszajön Kasimir, és visszatér a többi alkonytündér (akik eddig Arabellát keresték) ebből a térségből valóak Svalich…..
Eva mamának van egy jósgömbje, ennek kérdéseket teszünk fel a Halálházról - mindenfélét látunk a múltjában és a fura nyelvről, amiről már tudjuk, hogy rémfarkas nyelv Látomásba kerülünk: Leo Dilisnya-tól kaptunk egy megbízást: meg kell ölnünk Strahdot, illetve azt is, aki elmenekülne innen.…..
Ébredéskor kiabálást hallunk: "Arabella! Arabella!"Emberek keresnek valakit, fáklyák látszanak, kiabálást hallunk. --> fiatal nő (Alenka) egy kislányt keres, amikor mondjuk, hogy éhesek vagyunk, hív, hogy kövessük.Kiderül, hogy ők a vistanák, akik a ködben utaznak. Elvisznek minket a…..
  ... minden, ami nem volt rajtunk, az odalett. Tanng is, a lovaink is, minden. Észlelések: 2m-re tudunk előre hatni mágiákkal felfelé nem lehet kirepülni hallani ködösen lehet (höhö) Tenger felé indulunk, időmérésként Eddát mondunk, ehhez képest kb 2 óra séta után oszlik a köd, romokat,…..
Norvégiából érkeztünk a kontinensre, hogy egy kicsit kalandozzunk, mielőtt eleget teszünk atyáink akaratának, és családot alapítunk. Kis társaságunk három főnyi vikinget (Loki az öcsém és Valkyr a húgom, valamint szerény személyem, Lars) számlál jelenleg, plusz Tanng a…..