Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kárpáti László Áron

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az új iPhone-ok iránt érdeklődsz, akkor jó helyen jársz! Összeszedtem neked a legfontosabb információkat az Apple legújabb csúcstelefonjairól, az iPhone 15-ről és annak Pro változatairól. Olvass tovább, és tudd meg, mit rejtenek magukban az Apple új zászlóshajói. 1. Új töltési szabvány: Az…..
Az interneten és a közösségi médiában nap mint nap megszámlálhatatlanul sok új tartalommal találkozhatunk, és a YouTube egyike azon platformoknak, melyek a legnagyobb befolyással bírnak a tartalomfogyasztás terén. Az ezen a platformon található csatornák közül néhány kiemelkedik nézettségi szám…..
A futball összetartó ereje A futball sokkal több, mint egy játék; ez egy univerzális nyelv, amely képes összehozni az embereket, nem tekintve korukra, nemükre vagy társadalmi helyzetükre. Ez a közösségépítő és különbségeket áthidaló erő a magyar labdarúgás színpadán talán sehol sem látszik olyan…..
Javában dübörög a fesztiválszezon, ezért összeszedtük a legjobb tippeket, hogy a buli valóban felejthetetlen legyen. Tehát pattanjatok fel a fesztiválvonatra, és lássuk, mire érdemes odafigyelnetek, ha igazán profi fesztiválozók szeretnétek lenni! 0. Tipp- A jegyvásárlás 2 esetben lehet gond a…..
Tudtad, hogy legalább évente, sőt a szakaberek ajánlása alapján félévente el kellene látogatni a fogorvoshoz? Ha még nem, akkor itt az ideje, hogy beépítsd az egészségtudatos mindennapjaidba! Nem jó politika csak akkor fogorvoshoz járni, amikor fáj valami. Érdemes rendszeresen fogászati szűrésen…..
Már egy ideje rebesgették a Netflix szigorítását a jelszómegosztás kapcsán. Én is megkaptam azt a bizonyos levelet, amiben tájékoztattak, hogy egy fiókot csak egy háztartásban lehet használni (és a fiókot csak az egy háztartásban élők használhatják): A televíziós alkalmazásba belépve is…..
Az új autók több mint fele tisztán elektromos hajtással rendelkező jármű volt Európában. 2023 első negyedévének eladásait vizsgálta a Jato Dynamics elemző cég. Az elektromos autók eladásainak száma 43%-kal nőtt, több mint 219 000 darabot ért el, amelyet a modellválaszték bővülésének, kedvező…..
forrás: https://pixabay.com/photos/camera-photographs-souvenir-1130731/   Az ajándékozásról az ember úgy érezheti, hogy egy kötelező elem, amit, ha tetszik, ha nem, bizony meg kell csinálni, vagy meg kell venni. Jómagam egy ideje azonban nem ajándékozom már, vagyis nem ajándékozom a klasszikus…..