Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Völgyi Dóra

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapesti Corvinus Egyetem vezetés és szervezés mesterszakos hallgatói első helyezést értek el a Cornell Egyetem EMI Cornell esetversenyén New Yorkban. A sikerről és az ahhoz vezető kalandos útról mesélt Hadházy Adél, Horváth Luca, Józsa Tamás és Keményfi Gergely. ..
Magyarország legnagyobb turizmussal és vendéglátással foglalkozó diákszervezete, a Corvinus Tourism Club idei záró előadása keretében Endrédy Kata, a szervezet HR alelnöke beszélgetett a magyar gasztronómiai élet egyik kiemelkedő alakjával, Fördős Zével. Az előadás során Zé mesélt többek között…..
Az Országos Tudományos Diákköri Tanács kétévente rendezi meg a rangos versenyt, mely során 45-50 fiatal kutató nyerheti el a Pro Scientia Aranyérmet. Ebben az évben a Corvinus hallgatói közül öten is részesültek a rangos elismerésben, így minden területen született nyertes, ahol elindultak…..
Napjainkban a lomtalanítás a környezettudatossági szempontok mentén „trendinek” számító tevékenység, azonban kevesen gondolnak bele, hogy milyen tényezők állnak egy-egy lomtalanítás megszervezése, illetve a fel nem használt lomtalanítási hulladék eltávolítása mögött. Tarts velünk és megmutatjuk,…..
A Gellért-hegy oldalában 2020 óta folynak a munkálatok annak érdekében, hogy létrejöjjön egy hazánkban egyedülálló, a jövő generációit szolgáló campus. Az építkezés összköltsége nettó 16 milliárd forint. A Campus tulajdonosa, a fejlesztés irányítója, és a 12 milliárd forintos állami támogatást…..