Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamill77

0 bejegyzést írt és 751 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz választási rendszere demokratikus együttműködést igényel. Ez lehet koordinált indulás/ több lista/több listavezető és lehet mindenhol közös jelölt/ egy lista/ egy listavezető. Eddig senki nem bizonyította be, hogy az egy lista több szavazatot hoz, mint a több lista.…..
kamill77 2013.10.30 15:35:46
@Kivlov:
mi az, hogy "kotyvasz"? Ez valami õsmagyar kifejezés?
:-))
kamill77 2013.10.30 16:04:11
@barli:
nem a gy.nak van ennyi hive. HANEM az osszefogasnak!Gy.a kozvelemeny melle allt. Novekszik. Az emberektobbsege akkor hajlando szavaatat adni az mszpnek,ha osszefog. AZ mszp addig nem novekszik. Ezzel is kene foglalkozni. Ha mar onjelolt vezetojuk van...
kamill77 2013.10.31 00:10:24
@barli:

mármint hogy úgy érted, már csak ez az egy érved maradt? én örülnék, ha bejutna. nyilván ő is. ahogy mindenki más ezen a placcon. egyéniben simán bejutna...csont nélkül. de neki úgy vélem, más célja van: tiszta vizet önteni a pohárba, s elérni, hogy az tiszta is maradjon.

ez már rögeszméje... helyesen. mint ahogy mások rögeszméje őt távol tartani. ki ne tálaljon ott, ahol volna mit...
Meddig ember az ember? Ezt a kérdést feszegeti Szász János legújabb rendezése. Az Álomkommandó bemutatója előtt beszélgettünk vele. Fotó: Ránki Dániel   Eszenyi Enikő kért fel, hogy rendezd meg Sütő András Az álomkommandó című drámáját. Ismerted korábban a…..
A tegnapi nap során sok minden történt a Műegyetemnél. Sokan mondtak beszédet, sokan kiabáltak, skandáltak... Az összefogás reményében.  Eredetileg ez a bejegyzésem arról szólt volna, mennyire boldogan távoztam a tüntetés végén a helyszínről, látva azt a sok embert,…..
kamill77 2013.10.24 15:49:57
@Flynn Rider:

ellentmondás!:

"A választópolgárok többsége magasról tesz az egész politikára"

aki tesz rá, az nem választó...

"akik pedig véleményt nyílvánítanak"

aki nem nyilvánít véleményt, az nem tartozik bele a közvéleménybe.
kamill77 2013.10.24 23:30:54
@Flynn Rider:

"akik pedig véleményt nyílvánítanak"

akik meg nem nyilvánítanak véleményt, azok is véleményt nyilvánítanak?

maximum akkor, ha ezt a véleményüket hangoztatják. de te azokról az apolitikusokról beszéltél, akik nem rendelkeznek véleménnyel, nem érdeklődnek a politika iránt. véleményen itt most a sehova se tartozást is értem természetesen. de aki apolitikus és véleménytelen, szóval a ehova se tartozást se kápviseli, hanem totálisan kívül áll ezen a mátrixon, az nem releváns.
"Hosszú és különös tapasztalatokkal teli életem alatt megtanultam, hogy az embereket hagyni kell a maguk módján élni. Hiábavaló és téves erőlködés őket kierőszakolni abból, amit tapasztalniuk kell, mert akkor megkeresik maguknak másutt ugyanazt a helyzetet. Nem mondom, sok önuralom kell hozzá,…..
Temérdek érvet lehetne felhozni annak igazolására, miért közönyösek a mai fiatalok a közélet és a közösségi programok iránt: a technológiai fejlődés, a közösségi média térhódítása, az ifjúságellenes politika, az atomizálódó társadalom, stb… De ezek csak az okozatok.…..
kamill77 2013.09.20 14:07:22
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

"De ezert nem az elozo generaciot hibaztatom, hanem a jelenlegit."
 
"A legrosszabb, amit egy fiatal tehet, ha allandoan masokat hibaztat."

tragikomikus vagy
kamill77 2013.09.20 14:21:54
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

semmi. Csak fursallom, h egyik pillanatban kozlod, kiket hibztatsz, majd kozlod, h hibaztatni bkit hulyeseg
Ha ma jöttem volna le a falvédőről, semmi problémám nem lenne Ferenccel. Pszichopatás gesztusain inkább csak mosolyogni lehet, világképe, amikor épp nem a nyugger szavazóbázisra kacsintva kamuzik, teljesen vállalható. Most, hogy végre kiderült, miben tér el koncepciója a…..
kamill77 2013.09.18 02:03:26
@Hakapeszi Miki:

a diszlexiás blogoló meg azt nem bjrja megérteni, hogy Gy. nem a miniszerelnöki székre pályázik,

senki se írta, hogy ne legyen miniszerelnök az összefogás győztese, csak ne kavarjon be a tőle kicsit eltérő állásponton lévő pártok parlamentbe jutásának esélyébe. politizáljon kedvére...
kamill77 2013.09.18 02:13:11
@hegyaljai:

"Bár politikailag nem támogatom MA-t, be kell látni, hogy minden engedmény GyF-nek csupán bonyolítaná, sebezhetőbbé tenné a helyzetét, és ezzel szemben bizonytalan számú, kevés biztos szavazót kapna"

igen, MA szerepét tenné sebezhetőbbé, a szavazatait viszont emberek húzzák be, ahogy másokat támogató szavazatai is emberek tömegeinek a másféle véleményét jelenti. akkor most ez amásfél-kétszázezer ember ne menjen el szavazni? vagy szavazzon olyasmire, amivel nem ért egyet?

bár, ahogy mondod.. "politikustól ne várj erkölcsös cselekedetet"

így MA-től sem lehet...és a te burkolt véleményed szerint ezért pedig a szavazók tömegei is felejtsék el az erkölcseiket... csak, hogy MA helyzete, mint írod, kevéssé legyen sebezhető. ellenben a másféle véleményt képviselő tömeg nemhogy igenis tegye sebezhetővé magát, de egyenesen sebezze is meg önmagát. szavazzon olyasvalamire, amivel nem ért egyet, ahelyett, hogy elfogadná a baloldal a vélemények sokszínűségét, s ennek fényében venné be eme többszázezres tömeg képviselőit a saját céljai elérésére, saját helyzete javítására.
kamill77 2013.09.18 14:08:30
@graycivil:
A dk 2%-on, az e-pm 3%-on all!

A vilaggazdasag es mas portalok is errol irnak..

Az origo miert hagyta le a lenyegi informaciorol szolo tagmondatot?

"Az Együtt-PM a múltkor 4 százalékot ért el, most 3 százaléknyian támogatják. Az LMP ezúttal is 2 százalékon áll, ahogyan korábban is. A Demokratikus Koalíciót az idén mindvégig 1 százaléknyian támogatták, most a választópolgárok 2 százalékának favoritja."
Színtiszta Egy szerény javaslat 2013.09.03 09:11:00
Kedves szocialisták, együttisták, LMP-n innen és túl a liberális oldal maradvány-, ragadvány- és utód pártjai. Mélyen tisztelt demokratikus ellenzék: lenne egy szerény javaslatom. Csak, mielőtt tovább is kattintanátok, hogy ilyet már ezret és bárkitől, rögtön az elején hadd…..
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
kamill77 2013.01.08 18:55:18
@Nagyon_Komoly:

mivel a diplomák piaci értéke évente változik... ezért a diplomát, mint olyat kellene akkor lehúzni a klotyón... nem gondolod? például a tiédet is. mert az, hogy kié mikor piacképes, eszementül relatív. szerezned kéne végre valami egyéb papírt magadnak...de legalábbis érvényteleníteni a diplomádat.
Pézsma A romlás virágai 2012.12.29 05:01:37
Azóta voltam biztos benne, hogy újra megpróbálják kinyírni a Szimpla kertet és társait, amióta Rogán Antal szeptemberben bejelentette, hogy jól megrendszabályozza a belvárosi mulatóhelyeket. Ez a gumiszabály a drogterjesztés és a prostitúció visszaszorítására hivatkozva…..
kamill77 2012.12.29 22:25:16
@ekszvájzed:
azért mások is léteznek a világon... éppen ezért van létjogosultsága a másmilyen dolgoknak is.
Nem muszáj minden listának tízesnek lennie, nekünk például nyolcas az a összeállításunk, amely az év legfontosabb eseményeit mutatja be. A keretet igyekeztünk tágra venni, de sajnos Sobri Norbi szívműtétje így sem fért bele. De van itt minden, még olyan is, ahol nem a kormányt…..
Szájer József bosszúsan elmormolt néhány válogatott káromkodást a bajsza alatt, aztán keserves mártírképet vágva előbányászta az ő istenített iPadjét. Akkurátusan ellenőrizte, hogy töltöttek-e az akkumulátorai, hisz mióta végzett az Alaptörvény megszerkesztésével…..
kamill77 2012.12.29 18:24:41
@komissarlajos: szerintem a melegeknek meg kellene hagyni, hogy egymással foglalkozhassanak, és egymással házasodhassanak, különben elveszik a heteroférfiaktól a nőket ilyen heteroféárdiak által meleg férfiakra kényszerített heteroéletforma kötelezővé tételével, nézd hova vezet ez! LOGIKA. és ugyanez érvényes a nőkre is!
kamill77 2012.12.29 18:26:05
@Megfigyelo:

a közös gyermek persze nem zárja ki, hogy egyik vagy mindkét szülő valójában meleg legyen...
kamill77 2012.12.29 20:31:28
@Hoffmann Rózsa Flores Eduardo:

igen, ez így van. sajnálatosnak tartom, hogy sok esetben hazugságokra kényszerül az, aki nyugtot akar magának.
Hogyan tovább? Az Alkotmánybíróság mai döntése feladta a leckét annak az országgyűlésnek, amelynek prominens tagja - valamint az Alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottság elnöke, illetve december 17-én megválasztott leendő gyakorló alkotmánybíró, azaz Dr.…..
kamill77 2012.12.29 12:47:30
Érdekes elméleteket olvasni mindenféle amatőr és profi tollából arról, mi is hozta el azt a fordulatot, amelyre valószínűleg senki sem számított: Orbán Viktor puszta kézzel, egymaga eltörölte a keretszámokat, miután sebtiben meghallgatott valamilyen fiatalokat.Ma már tudjuk…..
"Nemzeti konzultációt indítunk a megyei jogú városokban. Ha az, amit ezek az emberek tenni szeretnének, eltér attól, mint amit az Alkotmánybíróság helyesnek tart, akkor olyan alkotmányos szabályokat fogunk beterjeszteni, amelyek jogszerűen lehetővé teszik, hogy a többség akarata…..
kamill77 2012.12.06 19:25:53
@OrangeOrder:

"legyetek már férfiak"...?

ezt most hogy érted?
és a nőkkel mi lesz?

ehh

korrektnek lenni nemfüggetlen dolog.
kamill77 2012.12.06 19:28:17
@kamill77:

már amennyiben ez a korrektség fokmérője, hogy az ívet visszaküldi az ember. mégis mire föl?

játszani kell a játékot? kifelé ez volna a bizonyíték arra, hogy valóban kommunikálnak velünk.

holott nem!

te megküldenéd a véleményed, amire tojnak.
ő megküldi helyetted a válaszait, a kérdéseidre tojik.

miért is kellene visszaküldeni...
és mégis mit?

egy kampányanyagot?
Nagyjából az a gondolkodási mód határozza meg Orbánék logikáját: alkotmányellenes egy jogszabály? Ki nem szarja le, majd módosítjuk az Alkotmányt! Akarom mondani az Alaptörvényt. Ezt történt például a választási regisztrációval kapcsolatban. Miniszterelnökünk a minap…..
kamill77 2012.12.05 17:36:47
@Psyman:

"Ki tiltja meg neked, hogy regisztrálj?"

te nem ebben az országban élsz? hát a törvény tiltja meg. választásokat megelőzően x időponttól.
kamill77 2012.12.05 17:38:42
@Psyman:

"Ki kötelez, hogy az utolsó nap utolsó óráiban menj regisztrálni? Senki! Akkor miről is beszélünk?"

és ki kötelez arra, hogy elfogadd, x időponttól fogva tilos regisztrálnod? orbánék.

erről beszélünk.
kamill77 2012.12.05 17:43:38
@Psyman:

"Polgári házasságot sem köthetsz a házasságkötő termen kívül. Ettől még nem szűnik meg a házasságkötési jogod."

rossz példa. nem a helyszínnel, az időponttal van a probléma.
pl x éves korodon túl nem köthetnél házasságot.
neked jogodban állt házasságot kötni, nem tetted. gyakorolhattad volna...

de hogy egy életközelibb példát is előhozzak, pl melegek nem házasodhatnak. noha joguk az van hozzá, mint minden állampolgárnak. épp csak a lényeg sántít. korlátozzák, mégpedig úgy, hogy olyannal, akit valóban, tiszta szívedből szeretsz, ne tehesd meg.

"ott" a jog... és nincs ott a jog...
jogfosztás, az van.
Egy napja vizsgálom magam, hogy vajon érzek-e tiszteletet Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető iránt, amiért fellépett és normális beszédet mondott a vasárnap délutáni budapesti antifasiszta demonstráción.Néhány tábla is hirdette a tüntetők kezében, hogy "RESPECT ROGÁN", ezért…..
kamill77 2012.12.03 22:39:04
ne csodálkozzunk, orbánnak megvan a maga udvartartása. rogánt is elküldte, ahova épp kellett. ezennel a dolog részéről valóban kipipálva...

aki figyelte a mai parlamaneti közvetítés utolsó perceit, meggyőződhetett arról is, milyen végtelenül unja orbán a parlamentet, s jakab istván az ülést vezető alelnök micsoda szervilizmussal köszönte meg nyomatékkal, hogy egyáltalán válaszra méltatta harangozó tamást.

majd mikor haragozó válaszolt, s jakab ismét átadta a szót orbánnak viszontválaszra... hát azt az alázatos bocsánatkérő mosollyal vegyes "hát igen, vannak ilyen kellemetlenkedők, mint ez a harangozó is...igaza van, szór se érdemes" - féle szinte szerelmes és nyugtató, orbánra esdeklően vetett szolgai pillantást nem hiszem, hogy valaha elfelejtem. IJESZTŐ VOLT!!!

hogy lehet hogy itt tartunk???? ez már kajak királyság! undorító ez a személyi kultusz, ami ezekben a rettegő megélhetési, miniszterelnökükbe hamisan érdekből szerelmes káderekből árad...

orbán kénytelen kelletlen megjelent, válaszolgatott, és halálosan unta. ilyen mértékű tiszteletlenséget a demokrácia iránt sohasem láttam ennyire nyilvánosan. kábé épp csak nem ásította el magát látványosan.

nem lepett volna meg, ha ezek után jakab odarohan kisvártatva, alázatos hajlongások közepette, karján egy hatalmas hermelinpalásttal, amit orbánra segít, majd orbán - hogy orra ne bukjon - jakab vállára támaszkodva kicsoszog az elméretezett, túl nagy jelmezben...
Valóságos LMP-cunami söpört végig az országon. Egyetlen médiumból sem maradt ki a párt szombati kongresszusának elemzése, kommentálása, bírálata. Az internet legmélyebb bugyraiba is eljutott az aprócska törpepárt karakteres döntésének híre. Bár azt néhányan már megírták,…..
kamill77 2012.11.20 21:18:30
@lehet más a handa-banda:

elfelejted, hogy egyesek számára bajnai mégvonzóbb, ha az lmp távol tartja magát tőle...

máskülönben miért oly sok a kárörvendő az lmpén belüli purparlé láttán

szerintem noha a milla az lmp-t látta volna ott egyedül szívesen, bajnaiék azért hívták először, mert az lmp állt a leginkább ellen. emlékezzünk csak arra, hogyan fogalmaztak az interjúkban. ők nem fogják megkeresni a mozgalmat. ha majd megkeresik őket, elgondolkodnak, addig nem nyilatkoznak. és nem hajlandóak felajánlkozni.

erre gyorsan megkeresték őket, addig távol tartva a többieket. hogy megtudják, mi az lmp valódi álláspontja. hát kiderült.
kamill77 2012.11.20 21:34:28
@genyamagyar:

így van, bokros viszi az összes olyan jobbos, obánból kiábrándult szavazót, akire schiffer áhítozik, erre mérget veszek! nem kétség! az mdf-es vonalból is szippantott magába anno az lmp néhány szavazatot. mert nem indultak. illetve újjáalakulva, felszívódva, bokrost elutasítva, végül leszerepeltek jesz-ként.

most bokros indul és nyerni fog ezzel. nem keveset. sőt. borítékolom, hogy végül az E14-gyel közösen.

meglesz bajnainak a jobboldalról érkező legitimáció. a milla, juhásszal együtt teljesen el fog jelentéktelenedni. az lmp pedig egyszerűen "csak" rosszul, nagyon rosszul jár... az lmp megmaradt, immár jobbosoknak tetsző szavazatai szépen átszivárognak majd orbánhoz, annak rendje módja szerint. hiszen orbánnak égető szüksége nem az ökopártiak támogatására van, hanem a szavazóira! az lmp pedig szükség esetén szófogadóan kivégzi magát, illetve schiffer, mint ügyeletes álfüggetlen, á la tölgyessy péter, bejut majd valahogy. látom már magam előtt... tudom, nagy a fantáziám, de úgy látom, az lmpnek is.

az E14 kényszeríti a jobboldalt újrapozicionálásra... nem az lmp kongresszusa.

az lmp kongresszusi döntésével az E14 csak nyert. hiszen az lmp jávorplatformra szavazó csoportja szépen átvándorol vígan bajnaihoz. eddig lmpvel együtt tette volna. most majd lmps békjót levetve.

bokros felbukkanása szerintem kulcsfontosságú a bajnai mozgalom szempontjából. lmp eltűnése pedig csak kicsit hoz a konyhára. betagozódása esetén se hozott volna többet. csak most biztosabb lett a dolog.
Ülök a gép előtt, és próbálom elképzelni Matolcsy György piros pöttyös seggét. Nem mintha nem lenne jobb dolgom, vagy jól esne a gondolat, de miután a nemzetgazdaságunk extrémen szuggesztív tekintetű látnoka piros pöttyös magyar gyermekfenekekről talált beszélni, egyszerűen…..
A KARD LMP: jön a borotvaél 2012.11.18 14:59:00
Fabius barátom a Varánuszon már temeti őket, turul_2k2 a Mandineren viszont irányváltást vizionál. Valóban, van még lépéslehetőség a játékban, még ha elég nehéz is elhinni a csapatról, hogy képes meglépni. A Mandiner szerzője által felvetett jobbközép irányváltás ugyanis…..
kamill77 2012.11.19 00:21:14
@Johnnybgoode: ez csak akkor fáj egy lmp-snek, ha azt hitte, őt képviselik.

ez végülis érthető csalódás sokak számára...
kamill77 2012.11.19 00:42:43
@Johnnybgoode: nekem nem fáj, nem az lmp-re szavaztam. jelenleg pártnélküli riadt tekintettel szertenéző aggódó, választani akaró ember vagyok, aki nem szeretné elhagyni az országot és szüksége van messiásra, de nem szereti, ha átverik, és világbékepárti. valamint szeret demokráciában élni. annak árnyalataival együtt.
kamill77 2012.11.19 03:37:36
@Vincenzo90:

nem, az lmp azt bizonyította be, hogy ugyanolyan kompromisszumképtelen, mint a többiek az elmúlt húsz évben. egyszerűen csak új arc a többiek közt, más is lehet politikus...
Pézsma Lehetett volna más 2012.11.18 18:23:55
Az, hogy mostani döntésével LMP nagyjából kivégezte magát, még nem feltétlenül jelent nagy veszteséget az ellenzéki összefogás számára. Az Együtt 2014 megúszta például, hogy az ökopárt saját belső feszültségeit hozzájuk importálja. És mivel még pozitív válasz esetén…..
kamill77 2012.11.19 03:09:39
@european commonwealth: reális forgatókönyv
kamill77 2012.11.19 03:12:21
@folyamatábra:

akkor lesz csak igazán "más" a régebbi lmp-hez képest az új, ha megint schiffer vezeti, és schiffer továbbra is ugyanazt a szöveget tolja majd...
kamill77 2012.11.19 03:19:28
@windex: "amiért ez a párt létrejött - nevében is mondja, ugye - azt elérni, hogy ne a személyesen már sokszor besározódott bármely oldal "profi" politikusai kápráztassanak minket a lózungokkal"

óriási tévedés! az lmp nem azért jött létre, hogy ne a személyesen már sokszor besározódott profik kápráztassanak minket, hanem ők.

nem, nem azért jöttek létre, hogy ők kápráztassanak el minket UGYANEZZEL.

hanem hogy MÁS LEGYEN A POLITIKA! ne az oda-vissza srdobálás és ellenségeskedés menjen!

nézd, attól még, hogy a lehet más a politika neked lehet más is politikust jelent, ettől még az emberek többsége nem csak arcváltást szeretett volna, hanem valódi változást a politika milyenségében.

ehhez képest megy ugyanaz, mint eddig, ugyanúgy. ugyanaz az undorító kompromisszumképtelen egymástól örökös elhatárolódás és egy asztalhoz le nem ülés megy, az lmp ugyanazt csinálja, mint a többiek4 nem lett más a politika általuk, legfeljebb bővült a politikusaink száma, újabb arcok művelik továbbra is ugyanazt a kicsinyes karrierizmust, ami a párt mindenek felett gondolatot követve. zsíros képviselői állásokért.
Az LMP egyik fele rendesen félreértelmezi a saját helyét, erejét, szavazóbázisát. Komolyan úgy gondolják, hogy 2010-ben a zöld faszságokra meg a kormányzóképes szakértelmükre szavaztunk, és nem pedig arra, hogy ők nem Gyurcsány és nem is a felcsúti Napóleon. Azt gondolják,…..
kamill77 2012.11.18 22:47:40
@fidzsi:
erősen kétségesnek tartom, hogy az lmphez szavazói elhagyása után (vagy szavazói által elhagyottan) új szavazóbázis csatlakozna...
kamill77 2012.11.19 00:31:22
@ByA:

az embereknek új arcok kellenek. azaz régebbiek. akiket régen láttak már :D
kamill77 2012.11.19 01:32:17
@windex:

fidesszel azonosság ez az önazonosság

de végre mindenki látja
Sok mindenben lehetne más a hazai közélet. Lehetne demokratikusabb, lehetne kevésbé korrupt, lehetne kritikusabb, lehetne belátóbb, lehetne bölcsebb… Sok minden lehetne. De leginkább talán bátrabb lehetne. Mondjuk, olyan merész, mint amilyennek az LMP kongresszusának küldöttei…..
kamill77 2012.11.19 00:40:30
@kamill77:

folyt-köv. kivéve, ha eddig is lmp-s voltál

akkor viszont nem ad plusz szavazóbázist eme döntés, csak elvesz belőle. a maradékból kell átlépni a küszöböt.

a sokféleséget hirdető lmp-kép is valahol elveszett eme döntéssel, azért azt is be kell látni. amennyiben ellentmondást nem tűr párton belül sem.
kamill77 2012.11.19 00:59:28
@folyamatábra: ezzel azonban ahogy mondod: "végül feltehetőleg a Fidesz (... ) karjaiban landol."
kamill77 2012.11.19 01:13:36
@folyamatábra:

te magad mondtad, hogy ha az egyik irányba dől el, az egyik, ha a másik irányba, akkor a másik karjaiba dől...addig billegett középen, míg sokféleség volt benne...
Nem csatlakozik az Együtt 2014-hez az LMP – döntött az éjjel a párt XX. kongresszusa. A hosszas vita után 87:77 arányban meghozott döntéssel az LMP a nehezebb és bátrabb utat választotta, amivel ráadásul a párt egy jelentős része, köztük a lemondását azonnal bejelentő…..
kamill77 2012.11.19 00:25:30
@Holger Hartland:

hehe "B.E. pedig, aki amúgy a kevés normális ballib egyike"

egy jobbos számára babarczy attól normális ballibes, hogy 2010ben a fidesz 2/3-ának drukkolva cikkezett, hogy próbáljuk meg

végülis...:D egy jobbos számára az a normális ballib, aki valójában jobboldali :D
ugye?

:D:D