Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bianconeri81

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gianluca Di Marzio tegnap este megerősítette a Nicolò Rovella távozásával kapcsolatos pletykákat, a Lazio szeretné megszerezni a fiatal olasz középpályást, a Juventus pedig 24 millió eurót kér érte. A távozása esetén az Öreg Hölgy egy másik játékost szerződtethet. Alfredo Pedullà szerint Nicolò…..
bianconeri81 2023.08.11 08:22:04
@venember83: itt kemény edzések vannak. pl Pogba kb egy éve mindig a következő hónap elején-végén lesz elérhető, aztán mikor ott az idö akkor érdekes módon megint sérült... az alapozásra teljes értékü lesz...- aztán most meg majd szeptemberben... :) Nem akar ö focizni( dolgozni) anno amit nyertünk rajta a MU-ba igazolásakor,most szépen el is viszi...

Egyébként állítólag azért állunk vissza,mert a védekezésünk nulla és átrohannak rajtunk. Személyi változás szerintem ebben nem történt, gondolom akkor érdemi sem fog történni.
Van aki szerint Rovella fizikailag gyenge, akkor Pogba? Spórolni kell vezényszónál Pogba,Sandro,Bonucci marad, van hely a padon. Pletykaszinten téma Partey,Kessie,Lukaku- ezen bérek ugyan miböl gazdálkodhatóak ki?
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint úgy Massimiliano Allegri, mint a vezetőség egyetért Sergej Milinković-Savić kérdésében, aki minőségi ugrást jelentene a Juventus számára. Idén nyáron jó esély lehet a megszerzésére, a Juventus a pletykák szerint próbálkozni fog, ám türelmesen, mert a…..
bianconeri81 2023.07.05 14:12:52
@Thuglife!: Abban egyetértek,hogy van kivetni való a fiataljaink felépítésében,de nem hiszem,hogy mindegyik gyerektestü génekkel rendelkezik és 20-22 éves korára a szakik nem tudnak rárakni némi izmot és erönlétet.
Máshol már ilyen korban alapemberek... itt meg a következö kölcsönökön megy a filozofálás,mert lehet nem sportolót nevelnek, hanem könyvelést manipulálnak az esetükben...
A Corriere dello Sport a Juventus védősoráról szolgált összefoglalóval, s bár vannak biztos pontok egyes posztokon, jelenleg ezeken a posztokon is rengeteg a kérdés jelenleg a Juventusnál. Bizonyosnak tekinthető Juan Cuadrado távozása, aki az elmúlt nyolc szezon egyik alappillére volt. A klub…..
bianconeri81 2023.06.28 13:16:22
@Del Pybala: teljesen egyetértek ezzel..

Chiesa a sérülése óta a fizikai kontaktoknál szintén játsza a nagy halált.

A nagy projekt építés és bértömeg csökkentés közepette hosszabbítani a rabló rabiottal megint egy hatalmas öngól. Majd egy beépítendő fiatal megy a levesbe miatta... Amikor 20-22 éves játékosokat kölcsön kell adnunk,mert nincs kész az első csapatra, akkor kit vesznek elö,hogy barátom eddig mit csináltál!?
Gianluca Di Marzio tegnap este arról számolt be, hogy Adrien Rabiot elutasította a Manchester United ajánlatát annak ellenére, hogy az meghaladta a Juventus szerződésjavaslatában szereplő bérösszeget, így Adrien Rabiot nagyon közel áll szerződésének a meghosszabbításához. A Sky Sport…..
A Sky Sport beszámolója szerint a Juventus folyamatos kapcsolatban van Alex Sandro képviselőivel a brazil futballista szerződésének a felbontása kapcsán, bár az automatikusan egy évvel meghosszabbodott az idei pályára lépések száma nyomán. A brazil játékos iránt érdeklődést mutat a Galatasaray, és…..