Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terrance

39 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a Nintendo Vicc... akarom mondani, a Switch, és eléggé kritizálják a vasat is és a játékfelhozatalt is. Pedig a Nintendo korábban több nagyon jó konzolstartot is dobott, míg például a Sony rendre elég szar lineupot hozott össze mindegyik konzolja premierjére. De mennyire számít egyáltalán…..
IDDQD Checkpoint Mini #09: Loom 2015.12.11 18:43:58
Páratlan hét, tehát podcastünk miniverziójával jelentkezünk újra, amben csak egyetlen régi játékot vesézünk ki, de azt frissen szerzett tapasztalataink alapján. Ezúttal egy Lucasarts-kalandjátékot, de mivel a Lucasarts-kalandjátékok többsége mindenkinek megvan, a legkevésbé…..
Páratlan hét, tehát podcastünk miniverziójával jelentkezünk, amben csak egy régi játékot vesézünk ki, de azt frissen szerzett tapasztalataink alapján. Hirtelen felindulásból a múltkori Blizzard-adás után beszéltünk kicsit a Blackthorne-ról, egyben azt is kipróbáltuk, milyen,…..
Nem mindennapi módon fordította a maga javára a Dortmund a Málaga elleni BL-negyeddöntő visszavágóját. Sokaknak az 1999-es Bayern - Manchester United meccs jutott eszébe. De vannak magyar példák is. Az Újpest 2005-2006-os szezonja is a fordításokról szolt, végül a lilák csapata…..
Lehetséges, hogy jövőre csapat nélkül marad Sacramento, az a város, amelynek a Kings az egyetlen profi sportcsapata, hiszen se hokiban, se amerikai fociban, se baseballban nincsen saját gárdájuk, de még a rendes labdarúgásban sem. Pedig a város polgármestere az a Kevin Johnson, aki…..
Baszkföldre, a második számú európai kupasorozatban, az EuroCuo-ban szereplő Bilbaóba hivják a Manresa csapatától az egyik legjobb, legigéretesebb jövő előtt álló magyar kosarast, Hanga Ádámot. A baszk klub az eurohoops.net nevű portál információi szerint kivásárolná Hangát…..
Izgalmas és emlékezetes éven van túl az NBA, hiszen a 2011-es bajnokságkezdést övező mizéria a tavalyi évre megszűnt, és ősszel már a szokásos rendszerben indulhattak el a mérkőzések. Nemsokkal az újév után összeszedtük a tavalyi év legmeghatározóbb eseményeit, kezdve…..
Mióta megvette a Nets franchise-t Mikhail Prokhorov orosz milliárdos, azóta a csapat minden második meccsét elvesztette és kétszer is lecsúszott a rájátszásról. Ezt megelégelve átköltöztette a csapatot New Jersey-ből Brooklynba, ahol minden erejével azon van, hogy végre…..
Számomra az ismeretlenség homályából tűnt fel a Gearbox által fejlesztett poszt-apokaliptikus világot felvonultató FPS-RPG. Azonban a nyári pangást - pár hangulatos videó megtekintése után -, a játék beszerzésével szakítottam meg.   Válassz karaktert, és irány Pandora…..
Allez la France! Az iksz elé 2010.06.18 10:02:00
Uruguaynak elég egy iksz az utolsó fordulóban Mexikó ellen, és nemcsak magukat, hanem ellenfelüket továbbjuttatja a kieséses szakaszba. Ebből kiindulva, a franciák minden lehetőségüket eljátszottáés még meg is érdemlik, hogy ne beszéljünk majd róluk akkor, amikor elkezdődik a…..
A leírásom a THESOURCE oldalon található meg.   LINK ..
90 The Games: Winter Challenge 2010.03.06 08:00:00
Már egy hete véget ért a téli olimpia Vancouverben, nálunk viszont ismét felgyullad a láng, és visszatér a havas-jeges felhajtás. Az Accolade jóvoltából már a 90-es évek legelején mi is átélhettük – több egyéb kincs mellett –, hogy milyen érzés olimpiai hőssé…..
matareseklan Gamerscore áttörés 2010.03.09 14:53:00
Megtörtént az áttörés. A box-om másfél éves, és végre elértem a 20000-s gamerscore-t, illetve köszönhetően a Battlefield: Bad Company 2-nek, át is léptem azt. Pontosan 20100GS, 1015 achievement. Mindent csak a single részen, hiszen multizni, LIVE-ozni nem szoktam, így sajnos sok…..
Azt hiszem semmi meglepő nincs abban, ha egy nagy sikerű filmet, játékot újra elővesznek a készítők, kicsit leporozzák és íme, máris itt van a folytatás. Vannak olyan esetek, amikor hatalmas bukás, esetleg csak a „B” kategória lesz a jussa, azonban van olyan is, hogy…..
A hétvégi mexikói kirándulásról – mely hamisítatlanul hozott mindent, amit az ember csak elképzel Mexikóról – természetesen érkezik majd egy beszámoló, de a visszaúton egy olyan élménnyel gazdagodtunk, mely megfizethetetlen. Az élet úgy látszik úgy adagolja a…..
A brit első heti eladási rekordot elemezgető Gamesindustry.biz-cikkből ezt gondolhatnánk, hiszen az derül ki belőle, hogy az 1,78 millió elkelt darabból mindössze 3 százalék, vagyis 53 ezer darab volt a pécés verzió (57% xbox360, és 40% PS3 mellett). Három százalék, ez warez ide,…..
Terrance 2009.11.23 16:52:37
@hancu: Ezt a jövő dönti el, lehet hogy ükunokáink a Harry Pottert olvassák irodalom órán és ha nem is Britneyt, de mondjuk Nirvana-t hallgatnak ének/zenén.

Nem értem, miért ne legyen érv? Ha szar lenne az irányítás nyilván nem idegesítenék magukat vele a játékosok. Az RTS-ek folyamatosan buknak. (Kivéve talán Halo Wars)
Következő posztunkban ismét a sporttörténelem jeles momentumait idézzük fel. Számomra a ’90-es évek legemlékezetesebb NBA meccseit a ’97-98-as nagydöntő jelentette – noha egyetlen percét sem láttam élőben. Kinek-kinek máshogy vonult be az emlékezetébe: a Chicago…..
Annyit azért hozzátennék az előző bejegyzéshez, hogy nem kell félteni az új-kaledóniaiakat, roppant arrogáns és fennhéjázó népség. Úgy járnak-kelnek Mikronézia-szerte, mintha az övék lenne az egész szigetvilág. Egyszer még ahhoz is volt pofájuk, hogy Darwinban, az auszik…..
Kevéssé ismert tény, hogy Vanuatun régen voltak football huligánok, de ma már meglett korú öregurak ők is, otthon ülnek a karosszékban. Gyakorlatilag eltűnt a jelenség.  Vanuatuiak az Új-Kaledónokkal vívtak régen különösen paprikás hangulatú meccseket. A meccsek előtt…..
...értem én, hogy ez egy ugyanolyan berögzült hagyomány, mint az augusztus 20-i tűzijáték, azaz felesleges szájtépés megkérdőjelezni a létjogosultságát, de azért én mégis megteszem. Valaki valamikor kitalálta, hogy a középiskolában eltöltött 4 év annyira fontos, annyira…..
Terrance 2009.11.06 17:33:17
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
Az stimmt, hogy nincs Nagy Magyar Nemzeti Stadion, és az is stimmt, hogy egy ideig nem is lesz. Tény, ami fölött nagyjából napirendre tértünk. Az igazi demagóg szerint kell a pénz másra, meg metróra, meg sztrádára; az igazi szurker szerint meg eleve két aréna kellene, és nem egy.…..
labdabiztos The Warrior 2009.10.02 22:15:00
Ritkán ugyan, de előfordul, hogy egy-egy fénykép kapcsán rám tör az ihlet és ha sokáig nézem a fotót, akkor képes vagyok hozzá egy történetet kerekíteni. Nem vall ép elmére a dolog, de hát aki képes a focimenekült körképben a Feröer-szigeteket monitoringozni, arról ugye…..