Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Catoo

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Így parádéztok ti 2014.10.23 08:40:58
Fejetlen csirkeként rohangálunk. Fel és alá. Fotózunk balra-jobbra. Néha videózunk is. Ezzel csak annyi a baj, hogy lemaradunk arról, amit fotózunk. Pedig igazából nem is kéne, hisz olyan jó tartalmat gyárt a kedves olvasó is. Kár lenne, ha elveszne a facebook esemény…..
Minden kóstolás után vártak egy órát, majd sírtak, „mint a kutyák”, hogy túlélték. Margot Wölk 27 évesen került a Farkasverembe, Hitler főhadiszállására. Az volt a dolga, hogy étkezés előtt megkóstolja az ételeket, nehogy a Führert megmérgezzék. Nem ő volt az…..
Catoo 2014.09.20 21:38:49
@Larry Silverstein:
mielőtt ilyenek beszélsz, először kérdezd meg a nagyszüleidet, mert lehet a nagyapádat Szergelynek hivták és nem annak aminek gondolod!

Most nagy a szád, mert nem tudod mit kellett akkor átélni egy tisztességes embernek!
Persze, ha tisztességes volt!
Catoo 2014.09.20 21:38:57
@G®eg_W: nem a logika sántit, hanem a történelem tudásod!
Catoo 2014.09.21 08:18:33
@Tudományos libsizmus: Aha! Az ostobaság szüli a demagógiát. A tudatlanság pedig az ostobaságot!
Igen, emlékeztek, volt nekem az a hülye barátom, aki rendszám nélkül vezette a frissen vásárolt Voyagert. Utóélete is lett a történetnek, és ahogy ezt kommentben többen is megjósolták, meg is büntették. A német autópálya-rendőrség vészjósló borítékja jó egy hónap…..
bircahang Győzelem! 2014.09.06 09:09:00
Minszkben és Walesben is orosz győzelem született. Walesben a pokoli tervének kudarcát konstatáló Obama kénytelen volt erősen visszavenni az oroszellenes hisztériából. Ennek következménye: a NATO immár hivatalosan is kijelentette, hogy nem fogja támogatni a kijevi rezsim harcát a…..
Catoo 2014.09.06 21:20:45
Nem azért, mert rossz dolog történt. Az sajnos megtörténhet. Hanem azért, ahogy utána viselkedett az ELTE. Aki még nem tudná: egy visszaeső bűnöző, K. Sándor Szilárd az ELTE tanítóképző gólyatáborának fotósaként (azaz szervezőként) megerőszakolta az egyik gólyát. A…..
Pethő András, az Origo volt főszerkesztő-helyettesének vendégposztja. A Lázár-per igaz története. Lázár János már többször is jelét adta annak, hogy nem feltétlenül örül a rejtélyes külföldi útjai iránti érdeklődésnek. Egyik nyilatkozatában még azt is megpendítette,…..
Jessie Nizewitz tízmillió dollárra pereli a Viacomot, a VH-1 anyacégét, mert a Dating Naked című műsorban a szerkesztők óvatlanok voltak, és kilátszott a pinája. Ami persze azért vicces valahol, mert a Dating Naked arról szól, hogy tökpucér faszik és nők randiznak, aztán meg…..
Nem vagyok egy csopperes csávó, és végképp nem vagy az elektromos közlekedés ellensége, de nem hinném, hogy pont a Harley-nak kéne elektromos motorkerékpárt gyártania. Ez az a cég, amely szabadalmakkal védette körbe a 45 fokos V2-es motort, mert csak az mondogatja szépen azt, hogy…..
Létezik egy francia képeslap-sorozat, ami technikai újításokat vizionált.   Az En L’An 2000- (2000-ben-)sorozatot – lenyűgözve a 19. század végének tudományos felfedezéseitől - nagyjában 100 éve rajzolták. A színezett képeslapokon meghökkentő újításokat látni,…..
Szerintem túlságosan hanyagoljuk az öltöny viselését. Nagyon beleszerettünk a laza cuccokba, az informális öltözködésbe, s ezzel kiveszett az életünkből a formális öltözködés szépsége. Hiánya pedig vakká tesz minket a laza (casual) elegáns viseletekkel szemben. Egy…..
25 kirándulót sodort el a víz Indiában, miután az illetékesek figyelmeztetés nélkül kinyitották a Beas folyó egyik zsilipét Himacsál Prades államban. A diákcsoport egyik tagja egy magaslatról rögzítette az eseményeket.   A mérnökhallgatók buszos utazáson vettek részt.…..
Nemrégiben olyan levelet kaptam, amely egy szerintem meglehetősen komoly, és sokakat érintő problémáról szól, és bár kérdésekkel van tele, azt gondoltam, érdemes megosztani, már csak azért is, mert hátha másnak is van ilyen téren tapasztalata, nem csak Lacinak. „Nemrégiben…..
Áprilisban indul a budapesti közbringa hálózat, Buppáék telepítik az első dokkolókat a belvárosban. ..
Ma induló új sorozatunkban hajdani mozgóképfelvételeket láthattok, amelyek érdekesek, szokatlanok, vagy tragikusak, de mindenképp RITKÁN LÁTHATÓAK. Elsőként egy szomorú eseményről láthattok helyszíni tudósítást. Maradjatok velünk! Mindjárt jövünk a lényeggel. :) A repülő szabó  102 éve a…..
Peugeot-val és műmellekkel...
Catoo 2014.01.19 12:15:07
Eljutottunk idáig is, Ponton Dezső a legfőbb bírák ítélőszéke elé került. A Mozaikba. Az öt évre szóló OT-s műszakit ugyanis csak zárt technológiás helyeken mérik, amint ezt tavalyelőtt az okmányirodában megtudtam, amikor épp a zöld Merci papírjait intéztem volna, és…..
Catoo 2013.10.20 10:57:41
@jk88: Nem az azt jelenti. hogy parkolóházban vezetsz!!!!
Jobbegyenes A wannabe emigráns 2013.09.23 13:07:10
Sajnos szinte mindnyájunknak vannak olyan rokonai, vagy barátai, akik a reménytelennek ítélt hazai gazdasági helyzet miatt nálunk szerencsésebb országokban kénytelenek szerencsét próbálni. Ők, azok, akik akár napi 10-12 órát is güriznek, és zsíros kenyéren élnek, hogy egyszer,…..
Catoo 2013.09.30 10:41:03
Ez az egész írás egy provokatív és populista kocsmai stílus. Tele hazugságokkal!
1956 után az elmenekült embereket az akkori rendszer hazaárulóknak, köztörvényes bűnözőknek és aljas embereknek állitotta be. Amire a lakosság 90%-a harapot. Mert egyszerűbb volt őket ütni, mint egy homokzsákot, bajukért!

Ez az írás újra egy homokzsákot kínál most a jelenkor embereknek. Legyen kiket ütni!
A szokásos gyűlölet hadjárat egyik formája!
Azok az emberek, akik elhagyták az országot az otthoni, szemekben belekerültek abba a csoportba, akik aljasok és mindennek okozói. Akikre ismételten gyűlölettel lehet nézni. Akárcsak egyes otthon élő népcsoportokra.

Miközben áhitattal néznek a külföldre. Minden szavukban és tettükben a "bárcsak" és a "bezzeg" szerepel!!!!

Tudod kedves BLOG-IRO!
A felsőoktatás soha sem volt ingyenes!!! Még az átkosban sem!
Apád, Anyád munkájából fizették az egyetemet csakúgy, mint az egészségügyet!
Apád, Anyád nyugdíjasként azért kap nyugdíjat, mert évtizedeken keresztül az ő fizetéséből fizették mások nyugdíját és azért kap olyan keveset, mert az állam nem engedte a megtakarítást a nyugdíjas évekre. Akárcsak most, amikor a magánnyugdíjpénztárakat megszüntette!!!

Tudod, Kedves BLOG - Agent Provocateur - azok az emberek, akik ezt az országot elhagyják emberekként akarnak élni! Gondolkodni és dolgozni! Gyerekeiknek egy értelmes életet biztosítani.

Mindazt szeretnék megkapni saját életükben, ami "Mohácsnál" elveszett. Amiről a magyar egész életében álmodik és sír, de otthon tisztességesen soha el nem érhet!!!!
Egy hete olvashattátok Bence írását arról, milyen volt másfél év után Magyarországra látogatni Walesből. Nos, szerencsére azt is megírta, miként került ki (és miért éppen Walesbe és nem Londonba), úgyhogy ma olyanok leszünk kicsit, mint azok a hollywoodi filmek, ahol az…..
Nóra öt éve eladta az autóját, de az új tulaj nem íratta át, majd begyűjtött egy tucat büntetést. Mégis Nórát akarják kiforgatni mindenéből. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Néhány órája robban a világban a hír, miszerint Angelina Jolie eltávolíttatta melleit. Édesanyja mellrákban halt meg, tíz évig betegeskedett és nem akarta ő is kitenni magát ennek a veszélynek. (És nőtársai figyelmét is szeretné felhívni a betegségre!) A színésznő orvosai…..
Akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni, tartja valami mondás, és ha ebből indulunk ki, Soros György fellélegezhet, mert tegnap a Reuters véletlenül lehozta a halálhírét. A reuters.com-on megjelent, 30 bekezdéses írásban méltatták Soros pénzügyi zsenialitását, de…..
Vöröshajú lányok Jaye 2013.01.06 06:08:00
..