Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pálffy Dorottya

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egészségmagatartásunkhoz, egészségünk megőrzéséhez elengedhetetlen a minőségi társas kapcsolatok megléte. Születésünktől kezdve szükségünk van édesanyánk, édesapánk támogatására, szeretetére, ahogy iskolában, munkahelyen is kiemelt jelentőséget fordítunk baráti kapcsolatok kialakítására. Számos…..
Óvodások és a bullying Az óvodáskori agresszióról egyelőre nem sok tanulmány áll rendelkezésünkre, azonban a bántalmazás komoly hatással lehet a gyermekek későbbi társas kapcsolataira, önképére, önbizalmára nézve.  A gyermekek körében már óvodáskor előtt is megfigyelhető agresszív viselkedés olyan…..
„It is always someone else’s fault. This is the gaslighters’ mantra.” – Stephanie Moulton Sarkis   A gaslighting ismertetése A fogalom eredete A fogalom Patrick Hamilton Gázláng (eredeti címe: Gas Light (1939) című színdarabja, továbbá az ebből készült 1944-es film hatására került be a…..
„Értékeled a legkisebb érintés örömét is, a legkisebb falat ízét, a nevetés gyógyító hatását. Másképpen nézed a felhők játékát, az eső permetét, a köd gomolygását, a nyüzsgő világ színes kavargását. Nem csak elviseled, de megérted a csendet. Kevesebb ízt érzel, de jobban odafigyelsz rájuk. Ki tudsz…..