Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy?! Az ÖSSZES!

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotók: Város szíve blog Ha epés lennék, azt mondanám, na végre megállítottuk a Kék Veszedelmet! Ennél beljebb már tuti nem hatolnak Belvárosba a diszkontláncok. Persze hogy nem, mert ennél beljebb már nem is lehet. Twitteren jeleztétek tegnap, ami aztán később a Város szíve…..
A Google Glass-jelenség, akár az okosszemüveg valódi értesítései, csendben ott lebeg a perifériás látásunk szélén, sosem ugrik igazán a figyelem középpontjába, de általában jelen van. A Google nagy dobása, amit a Time Magazin "2012 legjobb találmányának" nevezett, két teljes…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
A Lostot, az ABC 2004-ben bemutatott sorozatát a network tévés kreatív aranykor egyik jeles képviselőjeként tartják számon a mai napig, mérföldkőnek, a bebetonozott szabályokat felrúgó, új utakat taposó sorozatnak, aminek készítői hősies kitartással meggyőzték az ABC-t…..
A multikat folyamatos mozgás jellemzi, állandóan változnak, alakulnak, formálódnak, idomulnak a piac igényeihez. Ahogy a körülmények, úgy a humán tőke is folyvást fluktuál. Kétarcú folyamat ez, jó is és rossz is egyben. Egyrészt kedvező, hiszen pontosan a folytonos változás…..
Tegnap egy "kolléga" naplójában volt szerencsém olvasgatni a csoportszexről... hogy az most jó-e, avagy sem, szeretheti-e két ember egymást akkor, ha a kielégülést mástól kapják? A kommentárok még az írásnál is érdekesebbek voltak a számomra. Hogy aszongya: két ember szeretheti egymást, annak…..
Egy?! Az ÖSSZES! 2013.05.17 13:58:09
@mojoking77: Kedves @mojoking77! Ezt úgy nevezik, hogy szabad vélemény nyilvánítás. Ameddig az általad említett 'Index címlap' tele van olyan blogokkal, ahol azt boncolgatják miért jó kalákában b@szni, illetve olyan fotósorozatokkal, ahol már huszonéves korukra idült kurvának számító hölgyeket akarnak izlésesen eladni akkora ánusszal, amin egy tehervonatot is át lehetne tolni -és tartok tőle nem egyszer át is tolták-, addig Én -személy szerint- örülök neki, hogy vannak akik ezt a nézőpontot -és ezzel együtt az Én nézeteimet is- képvíselik. Üdv - Egy másik "kellő érzelmi intelligenciával nem rendelkező"
Hogyvoltblogunk egyik példaképe, az ötletadó Television Without Pity gyűjtötte össze a Szökés első három évadának legnagyobb böszmeségeit, az ún vaddöfakk, avagy "miafasz?" pillanatokat, azokat, amiket a készítők szerint nekünk rezzenéstelen arccal el kellene…..