Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bundesz

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
Bundesz 2024.05.18 00:10:27
@Shaky79: Végre van pár ember, akik látták is mi folyik itt, nem csak osztják az észt! Ehhez nincs mit hozzáfűzni!?
A Juventus ma menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, aki így két mérkőzéssel a szezon lezárulta előtt távozik majd a torinóiak kispadjáról. Hivatalos közleményében a klub a szakember által a szerdai kupadöntőn bemutatott kirohanást nevezte meg a lépés okaként. A játékosok közül az…..
Bundesz 2024.05.17 22:44:40
@Gaben Smith: Végre valaki lát is! ???
Tegnap délután folytatódott a sajtóban a még vasárnap este megkezdődött szópárbaj Guido Vaciago, a Tuttosport főszerkesztője, és a Juventus mestere, Massimiliano Allegri között. A sajtóban megjelent információk szerint a mester az Olimpico folyosóján megfenyegette a főszerkesztőt, például fülei…..
Bundesz 2024.05.17 09:13:48
@Gaben Smith: Régebben tiszteltem, de valahol ezt látni kellett, hogy ő valamikor más arcát mutatja! Konkrétan amiért semmi sem működik 3 éve a csapaton belül, bizonyítja a valódi énjét...
Sokan védik, mert emberből van, persze van reakció, de ahogy írod, ő homokba dugta a fejét, mert a nagy nárcisztikus Allegrit nem lehet kirúgni, gondolta... Mostanra viszont biztossá vált, hogy repül.
Sajnálatos, hogy idáig jutott minden, de talán tényleg nem kell várni, Montero lehoz két tét nélküli meccset, így simán ahogy Allegri..
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő, forrásának értesülése szerint a Juventus a vártnál korábban, még a szezon lezárulta előtt, de akár már ma este menesztheti vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit. A szakember ideje borítékolhatóan lejárt a torinói klubnál, de a Sky Sport Italia újságírója,…..
Bundesz 2024.05.16 17:23:21
@Rocky80: Konkrétan Guintolit is odébb rúgta...
Motta elhivatott és, nem mellesleg meccs közben tud reagálni az adott helyzetekre! Ez Allegrinek sajnos rég óta nem megy. Azzal ne jöjjön senki , hogy a keret... A Bologna kerete sehol sincs, mégis egységgé kovácsolta Motta. Igazi újító, szerintem ennél csak jobb lehet.
Szombat este, 18 óra. A Juventus hazai pályán fogadja az AC Milan együttesét egy futottak még kategóriás roncsderbin, melyen a hazaiak számára nem is lehet más a cél, mint a három pont, mellyel nem pusztán tapadnának a második helyezettre, de a forduló után is megőrizhetnék a harmadik helyet. Az…..
Massimiliano Allegri a Mediaset számára értékelt a döntőbe jutást érő 2-1-es római vereség után. „Nos, szenvedős meccs volt ez, tudtuk, hogy ez várható. Aztán rögzített helyzetből kaptunk azonnal egy gólt, s volt egy két helyzetünk rögtön az első félidőben, egyik Dušan Vlahović, a másik Gleison…..
Bundesz 2024.04.24 12:12:49
@Thuglife!: Top komment!
Mellete a fejetlenül rohangáljunk a pályán taktikát!
Massimiliano Allegri a Fiorentina elleni meccs után elégedetten nyilatkozhatott, hiszen végre sikerült nyerni, ami fontos lépés a BL-hely megszerzése felé. „Minden nap a javulásért dolgozunk. S nem feledkezhetünk meg a pszichológiáról, mert a bajnokságban már egy ideje nem nyertünk meccset. Az első…..
Bundesz 2024.04.08 11:29:52
@Dante01: Azért a sinternek kívánom őt!??
Másrészről szerintem nyilatkoznia sem kellene már.. Jobban járna mindenki! Tisztelve a munkásságát, a helyében most kellene nyugdíjba menni, pénze van rá, aztán edzene egy szaúdi csapatot, ha unatkozik.....
Thiago Mottát egy Castiglion Fiorentinóban rendezett sportgálán kapták mikrofonvégre a Tuttomercatoweb munkatársai, és a futballistaként számos jeles klubot megjárt szakembert kérdezték az edzői munkáról, illetve felmerült a jelentős klubok érdeklődése is, hiszen nyáron lejár a szakember szerződése,…..
Bundesz 2024.03.27 07:21:14
A Juventus kapcsán a sajtóban az idei hullámvölgyek alatt többször felmerült az edzőváltás gondolata, és Romeo Agresti nemrégiben közölt mondatai is egyértelműen a váltásra utalnak. „Új edző? Én egy feltörekvő, gyors, friss edzőt látok magam előtt. Például nem számítok Antonio Conte…..
Bundesz 2024.03.07 11:11:35
@dringo: A szerencse az, hogy nem te, és nem én döntök ebben a kérdésben! Az hatalmas hiba lenne, ha újra egy régi edzőt hoznának vissza.. Contenak, Murinhonak, Allegrinek azaz ennek a Zseni időszaknak vége! Mostanra van, Xabi, Tuchel, Motta, Tudor, De Zerbi, őket kell előtérbe rakni, ők a jelenlegi jövő ászai, aztán pontosan melyik lesz igazán kiváló?! Jó időben, jó helyen, és okosan. Szerintem Motta, de nálam akár De Zerbi, Tudor is jöhetne !! Mivel még nincs vége a bajnokságnak, sajnos néznünk kell Allegri harcát, tudom sokan még mindig tapsolnak neki, pedig ennek vége, be kell látni! Amennyiben Allegri valami csoda folytán maradna, az lenne a világ legnagyobb butasága a klubb részéről!
Massimiliano Allegri ügynök, Giovanni Branchini a Radio Deejay műsorában beszélt a mester jövőjéről, miután a Napoli elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón a mester egyértelműen kijelentette, hogy még semmilyen egyeztetés nem történt szerződése kapcsán. A Juventus történelmének talán…..
Bundesz 2024.03.03 20:09:11
@Wizzurah: Ez nem kérdés! Allegrire nem lehet építeni tovább! Lehet itt újjal mutogatni, de a jövő Juventusza nem Allegrivel éledhet ujra! Még egy év vele, és porrá égeti a jövőt!! Aki ehhez asszisztálni fog, az vissza akarja vetni a klubbot évekre! Mennie kell, nincs mese!
Az olasz médiát kis túlzással hetek óta, vagyis a Juventus hullámvölgybe kerülésének kezdetétől fogva foglalkoztatja Massimiliano Allegri jövője, ugyanis ismert átigazolási szakemberek, többek között Fabrizio Romano és Romeo Agresti szerint korántsem biztos, hogy a tréner a következő évadban is a…..
A Juventus tovább száguld a lejtőn, a zebramezes csapat ezúttal a Hellas Verona otthonában ért el 2:2-es döntetlent, s mindez azt jelenti, hogy amennyiben az AC Milan holnap győzni tud a Monza ellen, a milánói csapat átveszi a tabella második helyét a torinóiaktól. "Realista vagyok. Két pontot…..
Bundesz 2024.02.18 12:22:25
@Wizzurah: Ahogy írod!
Felfogni nem tudom, hogy közöttünk is vannak, akik még mindig nyalják Allegri seggét...
3-4 igazán jó meccs volt, az elmúlt 3 évben! Egy Tuchelt most fognak kibaszni a München padjáról, mert nem jönnek az eredmények, eladási listán a volt védőnk.
Nálunk meg megy a szarakodas, és közben vállalhatatlan minden szinten a klubb! Komoly takarításra van szükség, Allegri az első porszem!
Bundesz 2024.02.19 22:38:39
@delpi0823: Akkor az új edzőnek is csak idő kell, ahogy a mister mondja...3-5 ev! Adom, csak legyen változás! Motta, Tudor bánom is én ki, de ne a vén rókák!!! Majd a Bologna röhögve ott lesz bl helyen, csak várjuk ki! 3 év alatt nem oldotta meg Allegri a szart, majd 5 alatt megoldja?! Nem kell válaszolni...???
A Juventus hullámvölgybe került, így érthető, hogy az olasz sajtó újra találgatásokba fogott, hogy a zebramezeseket irányító Massimiliano Allegri vajon kitölti-e még egy szezonra szóló szerződését, vagy idő előtt távozik, hogy egy másik szakembernek adja át a csapat kispadját. "Tavaly Allegri nem…..
Bundesz 2024.02.19 16:50:44
@Juvebest: elvileg kérték már,de úgy érezte nem áll készen, ezt mondta!
Ő tud motiválni, mondjuk Allegrire ő sem tudna hatni szerintem. Kizárólag egy felmondás!?
Matías Soulé idén a Frosinone csapatánál gyűjti a tapasztalatot, és a Velez Sarsfield egykori játékosa megragadja az alkalmat, kiválóan teljesít, hiszen 14 meccsen eddig 6 gólig jutott. A játékos kiváló teljesítménye nyomán több pletyka is felmerült, az egyik az, hogy a támadások tekintetében kissé…..
Bundesz 2023.12.20 22:28:36
@Direct_01: Így ahogy mondod, a realitás ez... Sajnos!
A Juventus az elmúlt évhez képest jobban teljesít, ez nagyban betudható a csapat kompakt védekezésének, ám a scudettóért zajló versenyben sokat segítene, ha a csatársor hatékonyabban szállítaná a gólokat, és Fabrizio Ravanelli is ezen a véleményen van, az egykori csatár a Tuttomercatoweb…..
Bundesz 2023.12.20 08:59:59
@természetes alapú logaritmus: Mi sokan ezzel a fsza edzővel nem tudunk mit kezdeni...
Ezzel a játékkal, függetlenül egy kerettől, megint elfog vérezni Allegri, az ideje múlt focijával! Jön megint valami makabi kakiba csapat, aztán ver nekünk vagy 3at!!!! Leverkursen a legjobb példa, hogy lehet egy nem penge csapatból, jól teljesítő fsza csaptot építeni! Megöli a csatárokat Allegri!! Szögletből megyünk 1 gólra, vagy lepattanóra... Az egész egy vicc, lehet példálózni a mennyi pontunk van dologgal, de ez egy nemzetközi porondon, csúnya bohóc futball lesz ismét! Aztán utána megint megy a picsogás, hogy szar ez a keret, és különben is sok a sérült, pénzügyi hiány van. Hagyjuk már! Soulet vissza, edzőt ide, aki akar fiatalokat ténylegesen beépíteni, és játszatni!! Taktikailag pedig egy valóságos, nemzetközi fociban is helytálló csapatot összerakni, játszatni!
Mehet Mister Bus parking!! Azért kíváncsi lennék másik edző alatt, pár jobb igazolás mellett, mit lehetne kihozni a szerbből, ahogyan sokan nevezik! Mennyire érdekes, hogy a közel múltból egyikőtök sem tud csatár nevet írni, aki termelne nálunk gólokat!!!! Egyet bitte,nem két három nevet. Ja nincs, mert megölt minden csatárt Allegri,Ronaldo sem csak a pénzért ment el..... Azért ezzel legyünk tisztában. Mindegy is, meddő téma marad ez, mindaddig, amig nem vérzik el a csapat egy közepesebb bl kalapból. Majd térjünk vissza rá akkor! Na addig is Forza!
A minap több lap is arról számolt be, hogy a Juventus vezetősége kész elengedni Dušan Vlahovićot nyáron, mivel a szerződéshosszabbítások nagyon lassan haladnak a játékossal, akinek a helyére a Bayer Leverkusen 2000-es születésű csatára, Victor Boniface érkezhet nyáron. A bianconero vezetőség…..
Bundesz 2023.12.18 14:08:38
@kozagaha: amennyiben marad Allegri, nem is fontos csatárt igazolni...
Elég lesz a középpálya, meg a védelem! A legjobb csatárunk Gatti.. Szerintem nincs is miről beszélni.
Bundesz 2023.12.18 23:20:56
@kozagaha: Akkor abból mindjárt kettő, mert szegény Chiesa ezt nagy melót, nem tudom meddig fogja bírni, ha marad ez a taktika, vagy minek nevezzük. A múltkori meccseken, konkrétan mindenhol próbált ott lenni, dehát ez nem működő képes hosszú távon. Kíváncsian várom mit hoz a jövő, nagy elvárásaim nincsenek, edző kérdésben örülnék valami változásnak az úgyis hozná magával a többit! Bízom Chiellini józan eszében, és hogy más irányt akar majd!
A mercato rohamléptekkel közeledik, és rengeteg forrás számol be lehetséges távozókról és érkezőkről. Nizaar Kinsella és a Tuttomercatoweb értesülései szerint Samuel Iling-Junior távozhat télen, előbbi szerint a Tottenham szívesen lecsapna a Juventus által 18 millió euróra taksált játékosra, míg a…..
A Juventus a Monza csapatát fogadja péntek este, s a torinóiak sportigazgatója, Cristiano Giuntoli a mérkőzést megelőzően nyilatkozott, amely során szó esett a csapat idei céljairól és a Massimiliano Allegrivel kapcsolatos pletykákról is. "A helyzetünk változatlanul ugyanaz. Örülünk annak, amit…..
Bundesz 2023.12.03 11:02:32
@venember83: Abszolút adom!
Főleg annak fényében amibe mi nem látunk bele, hogy kik és milyen mértékben tudnak csapatokon pénzt mosni, mozgatni, ennek függvényében csurran, csöppen a büdzsénkbe. Azaz a 'befektetői csoport' .
Reméljük a legjobbakat a jövőre nézve! Ez nem egy jövőbe mutató dolog, az biztos...
A Juventusnál minden a legnagyobb rendben zajlik, eredmények tekintetében, hiszen a csapat mindössze kétpontos lemaradással követi az Intert, bőven lőtávolságon belül van, ám nemrégiben Antonio Conte egy esetleges visszatérésről nyilatkozott, s ez a téma többek érdeklődését is felkeltette. Fabrizio…..
Bundesz 2023.11.27 18:27:33
@gomorra21: pont ez az ami nincs meg, néha van valami kósza remény erre, aztán megint Bus parking van..
Minden véget ér egyszer, és Allegrinek menni kell egyértelmű, abban viszont nem vagyok biztos, hogy Conte megfelelő lenne, de lássuk.
A La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy Kalvin Phillips első számú célponttá lépett elő a Juventusnál, az angol válogatott januárban csatlakozhat az Öreg Hölgyhöz, és a pletykák szerint már bele is egyezett az átigazolásba. A Juventus természetesen kölcsönben szerződtetné a játékost, akit a…..
Bundesz 2023.11.14 21:38:27
@Rocky80: Az a baj, hogy a meccseken pont forditva van! Illingnek a Kisújjában van minden, Kostic meg csak erőlködik!
A La Gazzetta dello Sport a Juventus januári középpályás célkitűzéseiről írt, és a milánói lap szerint Rodrigo De Paul az összes jellemzőt megtestesíti, melyekre Massimiliano Allegrinek szüksége lenne a középpálya megerősítéséhez és versenyképesebbé tételéhez. A játékos megfelelő korban van a 29…..
A Juventus a Hellas Verona együttesét fogadta, s ugyan Moise Kean két találatot is szerzett, a játékvezető a VAR közreműködésével mindkettőt érvénytelenítette, így a zebramezeseknek a hosszabbítás utolsó pillanataiig kellett várniuk a győztes találat megszerzésére, amikor Andrea Cambiaso juttatta a…..
A Tuttosport a Juventus terveiről írt, s a torinói napilap szerint a klubnál felmerült egyes kikölcsönzött játékosok januári visszahozása, így a klub megoldhatná Paul Pogba kiesése miatt keletkezett létszámhiányt a középpályán. Mindazonáltal Nicolò Fagioli várható kiesése miatt komolyabb érkezőre…..
Bundesz 2023.10.16 14:01:20
@Pilsnerurquell: Simán Coman szint, megint faszsagot csinálunk.... Kosticot kellene oda adni valakinek, de tartok tőle a kutyának sem kellene...
A Tuttosport mai cikke részletesen foglalkozik Paul Pogba ügyével, és a torinói napilap szerint a francia játékos védőügyvédjei a szennyezett táplálékkiegészítő elméletét kívánják használni, és a DHEA kimutatását húzzák alá, amely szert a nemzetközi doppingellenes ügynökség már megközelítőleg tíz…..