Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fogarasi Gergely

136 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- The year of Hungarian Cinema -   65. Berlinale - Berlin International Film Festival..
https://www.facebook.com/219969378069391/photos/pcb.842351732497816/842351642497825/?type=1&permPage=1 ..
unconditional rebel Magyar Ádám szuperlassított felvételeihez hasonló technikával készült ez a mindössze 5 (!) mp alatt leforgatott klip!  unconditional rebel - siska from Guillaume Panariello on Vimeo. The shortest shooting ever. Written & directed by Guillaume…..
Idén is vannak hazai filmesek, akik Berlinben is megmutatják, mit tudnak a magyarok.   Grosan Cristina, Bogdán Árpád pitch fórumon fejlesztik tovább forgatókönyvüket, Császi Ádám pedig koprodukciós fórumon vesz részt. Aki időben érkezik, még a nyitófilm előtt megnézheti…..
Nézd meg milyen filmekkel érkezett a Magyar Filmunio az EFM-re, az idei European Film Market-re! Itt a teljes katalógus: http://mnf.hu/doc/EFM2015net.pdf   Berlinale  ..
Őrjítően rövid csipkeruha, finn western zene, juharszirupos ponty, szövevényes nyomozás és sok-sok románc.Február 19-től a mozikban!Liza, (Balsai Móni – Társas játék, Couch Surf, A berni követ) a csinos, de roppant szerény ápolónő élete egy csapásra megváltozik, amikor…..
Szingli siker! Nagyon bejött a forgalmazónak a karácsonyi időzítés. Az erős ünnepi érdeklődés után januárban is jól zárta az év első hetét a három magányos hakni énekesnőről szóló zenés film. A Swing harmadik hete hete benne a top10 legnézettebb film között, és még…..
(MTI) Sikeresnek és progresszívnek értékelte a 2014-es évet Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója. Az MTI-nek elmondta: idén 5,1 milliárd volt a filmalap forrása, ebből november végéig 3,6 milliárd forintot ítéltek oda, 2,8 milliárdot pedig már folyósítottak a…..
Január 15-én kerül a magyar mozikba, a Hadházi László, Kiss Ádám és Eszenyi Enikő főszereplésével készülő Dumapárbaj című vígjáték.  A Kalandorok és a Bányató című filmekkel sikereket elért Paczolay Béla mozijában a veterán humoristát (Hadházi László) minden…..
Felvételi: ennyien juthatnak be a Színművészetire 2015-ben Elstartolt a 2015-ös felvételi, február 15-ig jelentkezhettek a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterszakokra, illetve felsőoktatási szakképzésekre. Ennyien kerülhetnek be a Színház- és Filmművészeti…..
A címválasztás nem véletlen, de célzatos! A legendás filmalkotás kölcsönvett címével szeretnénk utalni arra, hogy az eddig csendben munkálkodó művészfilm kiadók most elérkeztek arra a pontra, amikor is végső esélyként ezzel a petícióval – mint egy utolsó kiáltásként –…..
Meglepő év végi letöltési adatokkal rukkolt elő az nCore online videoportál. A top10-es heti listán egy független magyar film, a Fekete Leves végzett az első helyen, maga mögé szorítva a legnagyobb amerikai blockbustereket is! A harmincötezer letöltés nem lehet véletlen,…..
Egymás után jönnek ki a magyar filmek, kéthetente újabb premierek zúdulnak ránk, kívülről akár úgy is tűnhet, újra pörög a magyar filmgyártás. De vajon tényleg minden rendben? Hogy tudna végre magára,de legfőképp egymásra találni egységesen a filmszakma? Lassan…..
A 011 Alkotócsoport és a Magyar televízió bemutatja a Droszt című tévéfilmjét. „A Droszt egy éjszaka történetét meséli el. Egy budapesti éjszakán, négy taxis autójában utazunk, ahol különböző, egymástól független emberrel ismerkedünk meg. Egy közös van bennük:…..
A kőmajmok házamagyar gyermekfilm, 80 perc, 2014 (12) "Fonyó Gergely filmjét karácsony másnapján, december 26-án mutatják be először az m1 csatornán, de a Made in Hungária és a Társas játék rendezője csak az egyik indok, ami miatt érdemes ezt a filmet megnézni. Egy másik…..
Pejó Róbert rendező legújabb alkotását a világhírű magyar mentőkutya története ihlette, azonban a filmtörténete fiktív, a forgatókönyvet a képzelet szülte. A film tiszteletadás a világ összes mentőkutyája előtt, akik bátorságuknak és helytállásuknak köszönhetően…..
2014 magyar film Száznegyvenezer néző. Kábé ennyit tud maximum elérni egy magyar film. Négyszáznegyvenezer néző. Ennyien váltottak mozijegyet idén összesen magyar filmekre. Mozifilmes toplistaElső hétvégékVetítések és átlagos nézőszámokA filmek költségvetéseA…..
A Roboraptor vette szigorú górcső alá az idei magyar filmes termést!  A pontozások alapján meglepő lett a végső sorrend! Egész sok magyar film született ebben az évben, volt vígjáték, szakítástörténet, zenésfilm, dráma, szkeccsfilm, eastern is. Előkerültek régebbi arcok,…..
A Cineuropa szerkesztőségének top5-je, a Fehér Isten dobogós helyen! Cineuropa's editorial team has voted. Here is Cineuropa's European TOP 5 of 2014!1 - Force Majeure2 - Ida3 - White God4 - Yves Saint Laurent, le film5 - Le Meraviglie - The Wonders ..
Rendezte: Rudolf PéterOmnibus Filmwww.kossuthkifli.hu ..
A pesti bérházak rengetegében, egy üres foghíjtelken áll a Parkoló, ahol a Légiós, aki egy sajátos kis birodalmat hozott létre a tűzfalak tövében. Nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön az általa kialakított nyugalom szigetére. Ám Imre, a gazdag üzletember és 68-as Ford…..
Elég ütősre sikerült a Lza, a rókatündér kétperces előzetese! A hangulatosan stilizált látványú, szimmetrikus beállításoktól hemzsegő trailer alapján a film valahol az Amelie csodálatos élete és a Grand Budapest Hotel közé szeretné pozícionálni magát, mindenesetren elég…..
Legyen Magyar Filmszakma / Hungarian Film Industry Legyen Magyar Filmszakma stábjához már a facebookon is lehet csatlakozhatsz! Filmes hírek, infók, premierek, fesztiválok, Vélemények, kritikák, szakmai programok, Interjúk, statisztikák, páyázatok, film marketing hírek!…..
Hírek, infók, pályázatok a magyar filmesek világából. ..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..