Regisztráció Blogot indítok
Adatok
craft75

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom, Balage épp az autójában ül és várja a szabadulást, a mobilnetnek hála pedig még ilyenkor is tudott posztot beküldeni. Aki pont olvassa ezt és felüljáró alatt parkol, gondolkodjon rajta, hogy nem szorított-e be valakit. Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Ha hívom a…..
Na ilyennel sem találkoztam még, mint amiről László írt, hogy egy utat majdnem végigkotornak, de a végén otthagyják a havat. Mi lehetett ennek az oka? Műszaki hiba? Vagy csak lejárt a munkaidő és visszafordult a hótoló vezetője? Kedves kis történetet írok arról, amikor a…..
Tamás öltönyös majmokkal találkozott legújabb autópályánkon, akik nem villogtak kéken, nem szirénáztak (legalábbis Tamás erről nem tesz említést), csak nagyon menni akartak az A8-assal. Ő pedig pofátlanul képes volt pont akkor furgont előzni, nem számítva arra, hogy ezerrel…..
craft75 2010.09.11 13:38:34
@toyotaska:
Ha előtted megy 131-el, beéred 200-al a belső sávban - hol is van neked elsőbbséged ?

Attól pedig hogy a gyorshajtó sosem hibás szabályod van, van egy erősebb - Mindig a hátsó autó a hibás - követési távolság.
Jelen esetben pedig te vagy hátul.
craft75 2010.09.11 13:47:01
@toyotaska: Pontosan, én leszek a hibás.
Látod milyen jó dolog az internet, minden nap tanulsz valami újat.
Egy igen érdekes oldalra bukkantam ma (lehet másoknak már őskövületnek számít), ami nem tesz mást, mint összehasonlítja a megadott keyword-ök számát a Google találati listában. Az oldal neve: Google Fight Mondanom sem kell, hogy egyből kipróbáltam, hogy mi az állás az Apple és…..
[Frissítve: 2010. július 24. 8:19] Amikor gyűjtöttünk az árvíznél segítőknek és a károsultaknak, megbeszéltük, hogy ha ennek vége és mindenki túltette magát az eseményeken, akkor csapunk egy közös banzájt a gyömrői önkéntes tűzoltókkal és polgárőrökkel együtt.…..
craft75 2010.07.25 08:35:59
Mikor először megláttam, amatőr kütyümániásként egyből elkezdtem rá csorgatni a nyálamat, mert ez az autós gps egész egyszerűen - hogy a cím analógiáját vigyem tovább - állatul néz ki. A tesztek már közhelyszerűen a navigációk ájfónjának nevezik, annyira letisztult és…..
craft75 2010.07.15 17:49:25
Én már azt az idióta trillázását is utálom a mirelites kocsiknak. Falvakban még megértem, hogy hasznos, ahol csak délután kettőig van nyitva a bolt és azt is csak hétköznapokon, de Budapesten mi a francért kell a hétvégi pihenés közben is ezt hallgatni??? Kicsit elkalandoztam az…..
Két segítségkérő levelet is olvashattok most egy posztban, az egyiket Kranführer küldte tovább, miután egy motoros honlapon olvasta. Itt emberünk egyszer visszajött ugyan, de aztán egy óvatlan pillanatban meglépett, viszont készült róla egy talán felismerhető fotó. Macsek76…..
Tudom, hogy senkit sem érdekel, hogy mit engednek meg bokros teendőim és mit nem, de szabadidő híján most csak egy rövid posztra futja, ám annál érdekesebb jelenség, némi retró érzéssel fűszerezve. Tapika nem az első, aki megkülönböztető jelzéssel való visszaélésről ír -…..
craft75 2010.04.16 09:18:43
" newtehen · avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.04.16. 08:59:32
Akkor is kötelességed elengedni, ha SEMMILYEN "megkülönböztető jelzése" nem lett volna. Az írásod alapján kiderül, hogy szabálytalanul, a jobbratartási szabályt megsértve (mivel le tudtatok húzódni, de nem tettétek) AKADÁLYOZTÁTOK a mögöttetek gyorsabban haladót. "

Ez igy nem igaz, ha szabályosan megyek a belsőben 129,999 km/h sebességgel és megjön mögém KITT 170-el, akkor nem hiszem hogy ez akadályozás lenne, mivel én szabályosan haladok, a megengedett sebességel, Ő az aki szabálytalan, Ő teremti meg a balesetveszélyes helyzetet,stb....

Ha valaki sétál az utcán és eltalálja egy golyó, nem hiszem hogy őt fogják megbüntetni mert a golyó útjába állt, hanem azt aki a nyilt utcán lövöldözik.
Richelieu mindig bőséges körítést ad a sztorijaihoz, nincs ez most sem másként. Tulajdonképpen ezúttal is mindenki életben maradt, a lényeg talán leginkább az, hogy nem csak nagy, fekete, lesötétített autókban ülnek közlekedésre és úgy általában közösségi létre…..
Nem győzöm mindig emlegetni, mennyire szeretem a külföldi beszámolókat, különösen ha egy nagyon más ország kerül bemutatásra, mint például Kuba, valamint ha kapunk a szöveg mellé egy rakás képet. Ben minden ilyen irányú igényemet kielégítette, nem spórolt a karakterekkel és…..
craft75 2010.04.08 09:53:01
Talán a lenti levél írója is érzi így utólag, hogy féklámpát villantani is fölösleges volt, talán hibának is mondhatjuk, mert azt kérte, hogy a nevét ne írjam bele a posztba. Van az az állatfaj, aki senkire sincs tekintettel, a szabályokat is leszarva közlekedik úgy, mintha…..
Tudom, hogy a címről szinte mindenkinek ugyanaz a visszatérő mondat jutott az eszébe, de nem, nem arról lesz szó, hogy valakinek állítólag szült a felesége és ezért hajtott kétszázzal. Na jó, nem biztos, de ha neked nem ez ugrott be, akkor nem olvasol elég autózz! blogot. Amiről…..
Nem olyan régen foglalkoztunk az eredetiségvizsgálat műszaki vizsgába integrálásával, András most megírta, hogy azért szerencsére van, aki ezzel a változtatással jól járt. Írtam pár sort az erdetevizsgálattal kapcsolatos anomáliákról, ha eléri a szintet publikálható…..
autózz! Tanulók aranyköpései 2009.12.25 10:51:00
Ha jól vettem ki Gábor szavaiból, akkor autóveztést oktat és ebből adódóan sok emberrel találkozik. Ezek az emberek a nagy koncentráció közben tudnak hülyeségeket mondani, vizsgán, fokozott stresszhelyzetben ez különösen így van. Jókat derültem egyik-másik beszóláson én…..
craft75 2009.12.25 16:08:45
Van, aki - nyilvánvalóan környezetvédelmi okokból - nem szeret fékezni, Dinyus autójába is egy ilyen autós szállt bele majdnem, mert ő úgy gondolta, hogy nem volt az a piros még olyan piros és mindketten átfértek volna lendületből. Mondom én, hogy veszélyes dolog megállni csak…..
Tanácstalan éppcsak belecsöppent volna a blog kemény magjába, de szombaton egy friss jogsis suhanc mindenféle félelemérzet nélkül, ellenben nagy adag magabiztossággal beleközlekedett az autója oldalába, mikor még a gyerkőcök is ott ültek a hátsó ülésen. És mintha ez már…..
[Utoljára frissítve: 21:58][7:57] Ma olyan lesz itt a blogon, ami eddig még nem, folyamatosan fogom frissíteni ezt a posztot, ugyanis autóvadászatra indulok egy rakás másik emberrel. Még épp reggeliznek, hamarosan következik az eligazítás, aztán ha minden igaz, mindenféle autóban és…..
craft75 2009.11.06 09:06:35
A közelmúltban megkértelek benneteket, hogy töltsetek ki egy kérdőívet, amiben kérdeztünk mindenféle általános dolgot életkorról, foglalkozásról, lakóhelyről, blogolási szokásokról, valamint arról, hogy mi az, amit szeretnétek inkább látni itt nálunk, miket javasoltok,…..
craft75 2009.10.21 20:41:49
@107!:
"Interjút szőke bombázó rendőrlánnyal" opció nem volt.
illetve "Interjút vörösnyakú fuxos fekete bmw tulajdonossal".
Szerencsétlen Renegade kapott dudálást meg motorbőgetést a háta mögül, meg aztán mellé bónuszként majdnem néhány pofont is, csak mert nem akarta áthágni a KRESZ előírásait és ezzel még nagyobb dugót okozni a keresztforgalomnak, no meg akadályozni a zebrán a gyalogosokat. Ma…..
craft75 2009.10.21 08:43:05