Regisztráció Blogot indítok
Adatok
henisz

163 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fontos szabály van a túléléshez ebben a posztapokaliptikus világban: ha jön az alkonyat, zárkózz be! Május 30-án érkezik a mozikba az Amikor leszáll az éj.Senki nem tudja, honnan jöttek és miért vannak itt. Egy dolog biztos, sötétedés után érkeznek és mindent elpusztítanak, ami az útjukba kerül.…..
Már nem fog pánikolni Bridget Jones amiatt, hogy egy jól sikerült hétvége miatt felszaladhat rá pár fölösleges kiló, mivel nem olyan időket élünk, mint huszonpár évvel ezelőtt. A készülőben lévő Bridget Jones: Mad About the Boy című film alkotói tudatosan óvakodtak attól, hogy a súly-témát…..
MovieAddict Back To Black kritika 2024.05.04 14:21:58
A Back to black egy szomorkás ballada, avagy betekintés egy kiváló énekesnő botrányos életébe és toxikus szerelmi kapcsolatába. A film szinte csak Amy Winehouse és egykori férje Blake Fielder-Civil se veled, se nélküled románcára fókuszál, amivel azt próbálja szemléltetni, hogy az énekesnő mennyire…..
A Cobra Kai az első film után 34 évvel játszódik, középpontjában a kudarcot kudarcra halmozó, alkoholista Johnny Lawrence áll, aki a hírhedt Cobra Kai dódzsó újranyitásával próbálja meg helyrehozni életét. Ezzel régi rivalizálása is feléled a vele ellentétben sikeres Daniel LaRussóval. Látszólag…..
Ridley Scott nem szokott rossz filmeket készíteni, de hosszú évek óta ez az első produkció, amit mesterműnek lehet nevezni. Ezen a véleményen vannak azok a kiváltságosok, akik már láthatták a régóta várt Gladiátor II-t, azt a véleményüket sem rejtve véka alá, hogy ismét Oscar-gyanús alkotásról van…..
Hősünk kaszkadőr, és mint mindenkit a kaszkadőrközösségben, őt is felrobbantják, lelövik, elütik, kidobják ablakokon és leejtik magas helyekről, a mi szórakoztatásunkra. És most, frissen felépülve egy balesetből, ami kis híján véget vetett a karrierjének, a munkásosztály hősének meg kell találnia…..
A levegőben repülnek a terepjárók, süvítenek a golyók és minden felrobban A kaszkadőr című látványos akciófilmben, de közben árad a romantika is Emily Blunt és Ryan Gosling különleges kémiájának köszönhetően. Egykori szerelmespárt alakítanak, akik kénytelenek újra együttműködni egy közös mozi miatt.…..
Todd Phillips rendezésében készült 2019-ben megjelent Joker hatalmas sikert aratott a mozikban, így nagyon rövid időn belül az elmúlt évek egyik legnagyobb bevételét termelő korhatáros filmjévé lépett elő. Bár a film rajongóinak sokáig kellett várniuk, de most már biztosra vehető, hogy Joaquin…..
Amy Winehouse életét beárnyékolták a függőségéről szóló bulvárhírek és a különféle botrányok, amelyeknek ráadásul volt is alapjuk. Ezért is nyaktörő vállalkozás életrajzi filmet készíteni a tragikusan fiatalon, 27 évesen alkoholmérgezésben elhunyt énekesnőről – hogyan lehet hitelesen megmutatni a…..
Horrorfilm-sorozat készül a 2008-as Hívatlanok című mozifilmből, május 16-tól pedig már láthatjuk is az első darabját.Maya és Ryan (Madelaine Petsch és Froy Gutierrez) a nő új munkája miatt Oregonba utazik, időközben pedig megállnak egy elhagyatott nyaralóhelynél. Ezen az ismeretlen helyen három…..
A Gladiátor volt az új évezred első igazi nagy mozisikere, imádta a közönség és 5 Oscart nyert. A nagy üdvrivalgásból azonban kihallatszottak fanyalgó hangok is, amelyek tulajdonosai a történelmi hűséget kérték számon a produkción. Az ősszel látható folytatás kiköszörüli a csorbát, mert a hírek…..
Az Alien: Romulus az Alien franchise hetedik része, és az Alien és az Aliens eseményei között játszódik. A filmet Fede Álvarez rendezte, aki Rodo Sayaguesszel együtt írta, a filmet a Scott Free Productions és a Brandywine Productions készítette. A franchise legűjabb darabjában ggy csapat fiatalnak…..
A hamarosan látható A kaszkadőr című akció-vígjátékban Emily Blunt egy Jody Moreno nevű elsőfilmes rendezőt alakít, aki éppen nekilát élete legnagyobb feladatának, amikor eltűnik a filmje főszereplője. Szerencsére kéznél van a produkció kaszkadőre, Colt (Ryan Gosling), hogy megoldja a rejtélyt. A…..
Az első ómen a '76-os klasszikus sztorija előtt játszódik és egy apácának állt fiatal nőről szól, aki egy szörnyű és pokolian sötét összeesküvés nyomaira bukkan.Egy fiatal amerikai nőt Rómába küldenek, hogy az egyház szolgálatának szentelje életét. Ott azonban olyan sötétséggel találkozik, ami…..
Egyelőre embargósak A kaszkadőr című film kritikái, azaz az ítészek fővesztés terhe mellett nem írhatják meg róla a véleményüket, de egy néző már nem tudta magában tartani, mit gondol a produkcióról. Úgy hívják, hogy Steven Spielberg.Ryan Gosling, A kaszkadőr főszereplője most mesélte el a…..
Alex Garland korábban olyan nagysikerű produkciókat tett le az asztalra, mint az Ex Machina és az Expedíció, az előzetest elnézve pedig a Civil War szintén hátborzongatónak és monumentálisnak ígérkezik. A film a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol az Amerikai Egyesült Államok polgárháborúba…..
Bejelentették a 96. Oscar-díj nyerteseit, magyar győzelemnek is örülhetünk. A Szegény párák díszlettervezője, Mihalek Zsuzsa a legjobb díszlet kategóriában kapott arany szobrocskát. Az Oppenheimernek a 13 jelölésből 7 kategóriában sikerült nyernie: Legjobb film, Legjobb főszereplő színész – Cillian…..
Csaknem egy évtized után tavasszal visszatér a legkülönösebb kungfu mester a DreamWorks Animation fergeteges sorozatának új fejezetében. Bátor Sárkányharcosként végigcsinált három halált megvető kalandot, és most a sors újabb feladat elé állítja: pihenjen már egy kicsit. Pontosabban hogy legyen a…..
MovieAddict Egy élet kritika 2024.02.20 12:41:42
James Hawes (Slow Horses) rendező egy szép, visszafogott filmet készített egy kevésbé ismert témáról. Az Egy élet főhőse Nicholas Winton - Nicky (Anthony Hopkins, Johnny Flynn), 1938-ban érkezik Prágába, hogy segítsen egy helyi önkéntes szervezetnek az adminisztrációs feladatok ellátásában. Amikor…..
MovieAddict 2023 Legjobb filmjei 2024.02.18 12:56:30
Kicsit megkésve - de remélem nem elkésve - hoztam Nektek egy kis összefoglalót, hogy 2023-ban mely filmeknek jutott hely kőkemény kritikus szívemben. Sajnos közel sem sikerült annyi filmet megnéznem, mint amit az év elején elterveztem, így “csak” 10 alkotás került a kis toplistámba. Ez a felsorolás…..
Kedvező fogadtatásra talált a tesztvetítésen is a Hang nélkül: Első nap, amely a nagy sikert aratott Hang nélkül 1-2. történetének előzményeit meséli el. Mint a cím is elárulja, a film a hangra érzékeny földönkívüliek támadásának legelejét meséli el, ahol a történet hősei a világ leghangosabb…..
A Back to Black egy eleddig páratlan betekintést nyújt abba, hogyan vált Amy Winehouse egy csapásra híressé, és hogyan jelentette meg úttörő albumát, a Back to Blacket. A film Amy szemszögéből láttatja kendőzetlenül a nőt a jelenség mögött, és a kapcsolatot, ami minden idők egyik leglegendásabb…..
Az év második hónapja remek premiereket és folytatásokat tartogat a sorozatrajongók számára. Visszatér többek között a 2022-es év egyik legsikeresebb sci-fi sorozata a Halo, valamint a The Walking Dead is egy teljesen új szériával, amit az is nyugodtan megnézhet, aki a kultikus sorozat új évadait…..
Szerző: Illés Heni2024. február 7., szerdaKözel már a százmillió dolláros álomhatár a Bajos csajok számára, jelenleg a 92 milliós összebevételt lépte túl. A mindenhol taroló gimis vígjáték a ma már klasszikusnak számító 2004-es sikert fogalmazza újra a Z generáció számára, ahogyan az előzetes első…..
A jamaicai Kingstonban mutatták be először a Bob Marley One Love című filmet, amely a reggae egyik úttörőjének életéről szól. Ziggy Marley, a zenész egyik fia, a film executive producere most nézte meg először közönséggel a produkciót, és nagyon elégedett volt az eredménnyel. „A közönség úgy fogadta…..