Regisztráció Blogot indítok
Adatok
José Tombréró

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mateo Retegui valósággal berobbant az európai futball köztudatába, hiszen első válogatott meccsén egyből gólt szerzett Anglia ellen, azóta pedig már kettőnél jár címeres mezben. Az újdonsült olasz csatár korábban még az argentin utánpótlás válogatottakban szerepelt, de Roberto Mancini hívása…..
A Violette AC a CONCACAF-bajnokok ligája egyik, ha nem a legnagyobb papírforma-borítását hajtotta azzal végre, hogy megőrizve előnyét 3-2-es összesítéssel felülkerekedett az amerikai Austin FC csapatán. A hőstett nagyságát fokozza, hogy a haiti félprofi klub több, mint 290 napja nem játszott…..
Tíz évvel ezelőtt az Académica még az Atlético Madridot verte, mára a portugál harmadosztályba süllyedt. Na de vajon mi vezetett a nem is olyan régen még kupagyőztes klub mélyrepüléséhez és mennyire lehet fényes az együttes jövője? Az Académica de Coimbra Portugália legősibb aktív klubja, melyet…..
Február 18-án elrajtol a 2023-as OFC-bajnokok ligája selejtezője! A Szamoa fővárosában, Apiában megrendezésre kerülő minitornán eldől, hogy melyik ország csapata jut be a csoportkörbe. Az Óceániai Labdarúgó-szövetség 11 teljesjogú taggal rendelkezik. A selejtezőben a négy, fejlődő szövetség…..
Szerda este kialakult a 2022-es Klubvilágbajnokság döntőjének párosítása. A fináléban az Al Hilal ellenfele a Real Madrid lesz. A Real Madrid esélyeshez méltó módon, 4-1-re győzte le az Al Ahly együttesét. Az első félidőben bátran kezdett az egyiptomi alakulat és bár tőbb ígéretes helyzetet is…..
Németh András megszerezte első gólját a Hamburger SV csapatában. A magyar válogatott 20 éves támadója becserélése után 9 perccel köszönt be a Rostock kapujába. A német másodosztály 19. fordulójában a Hamburg 2-0-ra győzött a Hansa Rostock otthonában. A mérkőzés első félidejében a hamburgiak…..
Tegnap este elkezdődött a 2022-es FIFA-klubvilágbajnokság, amelynek döntőjét február 11-én rendezik. A torna fő esélyesének a négyszeres győztes Real Madrid számít. Az eseménynek harmadik alkalommal ad otthont Marokkó. A szokásokkal ellentétben a házigazda ország előző évi bajnoka csak a második…..
Új-Zéland válogatottja nyerte a 17 év alattiak óceániai bajnokságát! A döntőben Új-Kaledóniát legyőző csapat ezzel sorozatban nyolcadik, összességében kilencedik sikerét aratta a tornák történetében. A Fidzsi-szigetek két városában megrendezett tornán 9 tagország vett részt, mivel Pápua Új-Guinea…..
A Paris Saint-Germain Kylian Mbappé vezérletével 7-0-ra győzte le a hatodosztályú US Pays de Cassel csapatát a Francia Kupa tizedik fordulójában. A francia klasszis öt gólt szerzett a hétfő este megrendezett találkozón, amivel egy rekordot is átadott a múltnak. A Pays de Cassel már azzal is rövid…..
A házigazda Irak nyerte a jubileumi 25. alkalommal megrendezett Öböl-kupát. A Mezopotámia oroszlánjai becenévre hallgató válogatott 1988 után lett ismét a Perzsa-öböl legjobbja, ezzel összességében negyedik sikerét aratva. A január 6-19-ig megrendezett tornán az Arab Öböl-kupa Labdarúgó-szövetség 8…..
A címvédő Thaiföld nyerte a Délkelet-ázsiai labdarúgó-bajnokság (AFF Championship) 14. kiírását. A Harci elefántok válogatottja immáron hetedik alkalommal hódította el a trófeát. A tornán részt vevő csapatok két ötfős csoportban mérkőztek meg egymással, ahonnan az első kettő jutott tovább a…..
Teljes név: Garang Mawien KuolSzületési idő: 2004. szeptember 15.Jelenlegi csapat: Heart of Midlothian FC (kölcsönben a Newcastle United FC-től)Mezszám: 61Poszt: támadó Garang Kuol olyan töretlenül felívelő karriert tudhat magáénak, amiről a legtöbb labdarúgó csak álmodhat, főleg annak tükrében,…..