Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szelkisasszony

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi marad belőled nekem?Elmúló illatod viszem tovább,mosolyod, hangod varázsának átfonólégkörét, sziluetted, s tested ízét,ahogy elpihenünk karunkban?Vigasztalan az emlékezés,jövő nélküli kutakodás kútkéve lapján,hová sötétség járlelkem mélyéből feszül a felhúzott…..
Most mondanám, elég volta fekete harcokból,látva láss, ha érlelődik a pillanat,mely hozzám közel enged,nyirkos, októberi csatározásunk színelye: köztér...
Nem kötődsz. Párnád helye üresen zizzen, mint méhkason a zivatar cseppje  remeg csordultig az éjszaka mámora,  egy pohárnyi vörösbor olajos cseppje pihen, vörösborod maradék tora. Nézem a csendet, a zajt a létben,  kezem nem álmodik többé feléd,  s ha…..
Éjszaka az álmok erdejében térdig jártam vidám falunk ölében, visszahúzott megannyi csoda, hogy szívünknek nincs réz-záloga, s kapu alól a tábla már máshova kerül. Lehetett volna sorsfordító életerő. Az ébrenlét árnyain tiszta kép a tér, menj, s a horizonton találj…..
A Harry Potter filmek egykori sztárja, a 22 éves Daniel Radcliffe az elmúlt időszakban beletaposott a gázba és lelkesen népszerűsíti legújabb, "The Woman In Black" című filmjét. Nemrég mi is bemutattuk a vegyes érzelmeket kiváltó Attitude magazinban megjelent…..
Subba Nőknapja 2007.03.08 12:00:00
A női szépséget sok értelmezésben láthattuk már, de mégis számunkra az a legmegfogóbb, amikor a nő fogalmazza meg önmagát. A beszédes pózok, és a ruházat üzenet értékű. Vajon mit szerettek volna közvetíteni?{A képek a jogtulajdonos kérésére eltávolítva}..