Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiar Mitra

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabó István Oscar- és Kossuth-díjas filmrendező a tavaszi félévben meglátogatta a Corvinus filmklubját. Így lehetőségünk volt az Apa című filmje megtekintése után egy kerekasztal beszélgetést meghallgatni a művésszel. ..
A Corvinuson működő számos diákszervezetről könnyen megtudhatjuk, hogy milyen értékeket képviselnek, vagy milyen területeken kínálnak fejlődési lehetőségeket. Azokról a történetekről azonban kevés szó esik, amelyeket majd tíz év múlva a baráti összejöveteleken emlegetni fognak.  Írta: Fiar Mitra;…..
Te hogy jelenítenéd meg a Sátán, egy beszélő macska és Jézus történetét a színpadon? E kihívás elé állt Aleksandar Popovski színi rendező, amikor belevágott A Mester és Margarita színpadi adaptálásába. Fiar Mitra írásában betekintést nyerünk a Nemzeti Színház nagysikerű előadásának különböző…..
Az egyetem mellett sok diák számára háttérbe szorulhatnak a kulturális programok. Bemutatjuak a Ma este Színház! felületét, ahol last minute jegyek találhatók színházi előadásokra, fél áron. Írta: Fiar Mitra; borítókép: maesteszinhaz.hu A maesteszinhaz.hu lényege, hogy összeszedje az összes…..
A Budapesti Corvinus Egyetem már több mint harminc diákszervezettel és hét szakkollégiummal büszkélkedhet, amelyek mind színvonalas fejlődési lehetőségeket és páratlan közösséget biztosítanak a tagoknak. Mi a különbség a két szervezettípus között? Melyik lehet a jobb választás számodra? Segítünk az…..