Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Söge

48 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CreativeAds megoldotta a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez a nemrég elindult RTL2 tévécsatorna frappánsnak szánt reklámkampánya. Nem tudunk sokat hozzáfűzni, legfeljebb azt hogy a régi L'art pour L'art-videókban…..
mkklf 2012.03.28 14:06:00
sote testnevkar ..
mkklf Üdvözlünk a blog.hu-n! 2012.03.28 14:05:07
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Életminőségünket jobban befolyásolja az általunk használt webmail felülete, mint az aktuális időjárás.Már az előző hivatalos Gmail téma kapcsán is érezhető volt, hogy a Google nagyon ráérzett arra a vonalra, mely az egyik emblematikus webes dizájn lesz a következő években. A…..
Söge 2011.11.05 13:30:15
@Steerio: én már apps-ban is az új dizájnt használom.
Elsőként a Google+-ban, majd a kereső oldalán debütált - Andy Hertzfeld közreműködésével készült - átgondolt, következetes, funkcionalitásában is szép dizájnja. Majd ma reggel megkaptuk a Gmailbe (sűrűbb és ritkásabb verzióban is) és a Calendarba is az új külalakot.…..
Több budapesti polgármester, köztük Rogán Antal javaslatcsomagja nyomán a kormány egy országos, átfogó rehabilitációs programot indít hajléktalanoknak még az idén. A sajtótájékoztatón Rogán Antal V. kerületi polgármester elmondta, hogy az "Új kezdet" nevű…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.18 09:30:00
Jó sorozat a The Good Wife, sőt nagyon jó, de a Dróthoz hasonlítani szerintem kissé elhamarkodott. A The AV Club megtette. A Locke and Key producerei a CW-nél és a SyFy-nál tárgyalnak a sorozatról, ami a Foxnak nem kellett.A tmz.com szerint Charlie Sheen azzal indította a Két pasi…..
Akármennyit is nézzük, Alekosz gobelinportréjában nem találunk hibát, egyszóval kimondhatjuk: az (eddig) ismeretlen művész ezzel az alkotásával végleg behímezte magát a celebiparba.Ezért is különösen érthetetlen, hogy Színyei Edit munkája miért nem kelt elsőre a vaterán, de…..
Hosszú mondatok, értelemzavaró számozás és túl sok mássalhangzó keserítheti meg a diszlexiások örömét az új Alaptörvény kapcsán. Mp3-ban üzent a Diszlexiások Érdekvédelmi Szövetsége tiszteletbeli tagjuknak, Schmitt Pálnak, mivel sajtóközleményre nem mertek vállalkozni.…..
Jó lenne ilyenen részt venni:A Kitchen Budapest egy - Marshall McLuhan születésének 100. évfordulóját és a Wikipédia 10. születésnapját ünneplő - wikisprintet szervez az “Egyszerű többség” című Műcsarnok-beli kiállítás keretein…..
Hát ilyet még nem pipáltam! A végkielégítésekre kivetett 98 százalékos különadóról szóló adóbevallási űrlap (az úgynevezett 1053K-as nyomtatvány) 4. oldala nem más, mint "Nyilatkozat arról, hogy az önellenőrzés indoka alkotmányellenes vagy az Európai Unió kötelező…..
Nos, végre nekem is lett Priority Inbox-om, és egy nap használat után már azt is tudom, hogy nekem nagyon nagy szükségem volt egy ilyen megoldásra. Miért? Elsősorban azért, mert bár nagyon aktívan használom a levélcsillagozás funkciót, gyakran elfelejtem megnézni a Starred…..
Már-már megszokott, hogy idehaza a nagy csatornák a karikákat nem tudják még mindig megkülönböztetni, de ahogy a Bild című újság is tudósítja, a kölni székhelyű társaságot sem kell félteni. Mert ők meg írni nem tudnak. Legalábbis helyesen, ugyanis kisebb botrányt okozott,…..
Többet játszanak, több tartalmat töltenek le, többet csetelnek, és gyakrabban nézegetik a közösségi szájtokat, mint a teljes magyar internetező népesség - ez derül ki a Gemius méréséből.A legalább havonta internetező 15-24 éves korosztályról van szó, akik körülbelül 1,2…..
Bár a keddi Google-bejelentéskor újságírói kérdése már megerősítették, hogy a Buzz felhasználóinak aktivitásai alapból publikusak lesznek, azt azonban elfelejtették hangsúlyozni a Google vezetői, hogy a Buzz élesítésével láthatóvá válik a felhasználók kapcsolati hálója…..
Lassan mindenkinek frissül a Facebook accountja, és láthatóvá válik pár kisebb módosítás a felületen. Az egyik fontos változás, hogy a bejelölések, az üzenetek és az értesítések felkerültek az egyik legfontosabb helyre, a logó mellé. Igaz csak ikonként, viszont ha valamelyik…..
Egy Win7 alapbeállításokkal, egy gamer asztala minimális Rainmeterrel, egyszerű megoldások a felhasználó érdekében. Én személy szerint annyira nem szeretem az új tálca megoldást, amint lehetett, ki is kapcsoltam, nem tudtam rá átszokni, és ti?..
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
Webisztán Csillag születik 2.0 2009.12.18 18:09:00
Úgy tűnik, az RTL Klub komolyan gondolja, hogy online közösségi médiaeseménnyé teszi saját tehetségkutató produkcióját. A Csirip.com oldalon már látható, hogy egy helyen fognak megjelenni a műsorral kapcsolatos twitek (by turulcsirip), keresések (by szörcs.hu), valamint - ha…..
Ebédidős tévézés. Új trend figyelhető meg az amerikaiak online videófogyasztási szokásaiban. A legnagyobb független online tévéműsor-szolgáltató, a Next New Networks adatai szerint a tengerentúlon a legtöbbet ebédidőben nézik az online elérhető tévéműsorokat. Blog.hu SEO.…..
Nyilván számítani lehetett rá, hogy lesznek olyanok, akik elkomolykodják a Blog.hu múltkori bulijáról kiszivárgott történést: vagyis hogy a Blog.hu bloggerigazolványt adott a jelenlévőknek. Persze csak azoknak, akik a tréfásnak gondolt kérdőívet legalább alapszinten ki…..
Söge 2009.07.23 13:12:00
@agyvihar: A Google blogszolgáltatása próbálkozik hasonló funkciókkal.
Íme az ÉDI idei utcazenés önkéntes csapata a mi fantasztikus Netrekészes Vpress.hu-s egyenpólónkban :) A fotón: Söge, Mesi, Ancsa, Dóri, Sty. ..
Az ÉDI önkéntesei (tagok és külsősök egyaránt) már javában járják Veszprém utcáit, és kérdőívek segítségével a Vpress.hu oldalról és az Utcazenéről kérdezik a járókelőket. Fotókat a hét során folyamatosan frissülő galériánkban találtok. ..
Méghozzá elég keservesen. Sajnos rajtunk kívül álló okok miatt nem sikerült időben szállást találni a tatabányai önkénteseknek, így idén az ÉDI veszprémi fiatalokra alapozza az önkéntes tevékenységét  fesztiválon. Ami (*dobpergés*) kérdőívezés és szórólapozás…..
Szombaton megint kint voltunk a fehérvári HEROSZ állatmenhelyen, ezúttal négyfős önkéntes csapatként. Képek a galériában és az alábbi csúszkán. Ha augusztusban Te is szívesen velünk tartanál, írj e-mailt az onkentes.edi@gmail.com címre! INDAFOTO.slideshow.run({…..