Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toth2000

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Rasszizmus és antifasizmus 2007.02.07 14:26:00
Hiába a szikár definíciók, a politizáló közbeszéd hajlamos a szavakat összevissza használni. Pim Fortuyn esetében például a rasszista kifejezést. Mivel Fortuyn többnyire az iszlámról általában mondott véleményt, megbélyegzett egy kisebbséget, ergó rasszista. Érdekes…..
Izrael leatombombázza Iránt! Már leszerelték a fitymát a zsidó atombombáról, szörcsög a nukleáris péniszpumpa, népirtásra készül a cionfasiszta rezsim! A holokausztbiznisz bevételeiből, persze. Ütős szalagcímek, eladják a lapot. Atombombázni, az már valami, talán még…..
toth2000 2007.01.08 22:14:04
Irán keménykedéséről elég talán idézni egy Foreign Policy cikket "The first law of petropolitics" címmel, ld.: www.foreignpolicy.com/users/login.php?story_id=3426&URL=http://www.foreignpolicy.com

Bár a teljes tartalom csak előfizetőknek érhető el, a lényeg a bevezetőben is látható: 60 dolláros olajár mellett lazán lehet holokausztot tagadni, valahogy mindez 20 dollár/hordó idején nem volt túlzottan divat.

És mivel az olaj ára egyre feljebb fog kúszni, ezzel együtt nő a feszültség Irán tárgyalási helyzete és e szélsőséges politika megakadályozásának szükségessége/kockázata között.