Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róókakoma

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár hazánk növény- és állatvilágát védelmező, felfegyverzett természetőröket, rangereket ígért, akik hathatósan képesek fellépén a terepjárós és vadászbűnözőkkel szemben. Akik nemcsak a védett növény- és állatfajokat, de adott…..
Balázs két hete küldte levelét (bocsi!), amelyben az istvánteleki delta állapotáról ír. Ott 3 aljzatról is hiányzik a rögzítés, így a sínkorona folyamatosan deformálódik. Ráadásul át is van repedve, mert szerinte nem csak felületi repedés. Ez volt a levélírás előtt 5…..
Róókakoma 2011.07.30 23:57:34
@Con Storm: Láttam már váltót, azt is tudom hogy működik. Szerintem te a keresztcsúcsnál lévő hézagról beszélsz, de azt meg a másik oldalon vezető sínnel kompenzálják. De inkább olvasd el ezt: hu.wikipedia.org/wiki/Kit%C3%A9r%C5%91
Róókakoma 2011.07.31 13:24:10
@Con Storm: egyszer menj ki a vasúttörténeti parkba és nézd meg a gőzmozdonyokat. Ott vannak az adatok. 1900 környékén a személy és gyorsvonati mozdonyok tudtak olyan 60-75 km/h sebességet. De gondolom volt beépítve nekik egy téridő görbítő is, amivel teljesíteni tudták a 100 km-en a 43 percet úhy hogy még az állomásokon i smegálltak.

mondjuk én vagyok a hülye hogy etetek egy hülye trollt.
w Szent szar 2011.04.26 06:50:00
Ha volna Orbán Viktor környezetében csak egyetlen mélyen vallásos ember, már szájon kapta volna. A szentségnek nem az a legfőbb ellensége, aki nem hisz benne, hanem aki a krumplilevesét melegíti rajta. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó.   Én például legfeljebb…..
  „Gyerekek vagytok és Darth Vader-hez imádkoztok” - Interjú a mindennapi.hu-n  ..
<a href="http://www.grapheine.com" _fcksavedurl="http://www.grapheine.com" title=web agency paris>creation packaging</a> ..
Róókakoma 2010.08.19 21:20:52
<a href=http://www.grapheine.com/blog _fcksavedurl=http://www.grapheine.com/blog title=recherche illustrateur>design graphisme</a> ..
Róókakoma 2010.08.19 18:07:43
biztonságos? Hinni jó? 2010.06.25 18:23:00
Őszintén sajnálom az egyetlen teremtő istenben hívőket. Mert gyermekkoruk óta szorongásokkal plántálták teli a pszichéjüket. Mert folyamatos logikai és önellentmondásba keverednek, amikor a jóságos mindenható istenük nem akadályoz meg tömegmészárlásokat, vérengzést, nemi…..
Nemrég írtunk egy bizonyos Erik Estavillo nevű fickóról, akit a krónikus bélfájdalomtól a depresszióig millió kór gyötör, és részben ezek miatt nekiállt beperelni minden konzolgyártót. Noha ítélethirdetés nincs még (nem is lesz, nyilvánvalóan elutasítja a bíróság a…..
Két gyereket lőttek le véletlenül testvéreik az Egyesült Államokban 24 órán belül, írta a Skynews. Az újabb eset Dél-Karolina Gray Court nevű városában történt: egy hároméves kisfiú lőtte gyomorba négyéves bátyját. A sérülés nem életveszélyes. A  gyerekek az…..
Már az elején szeretném leszögezni, hogy alapvetően semmi bajom nincsen se a Petával, sem annak alapvető célkitűzéseivel. Sőt! Én is imádom az állatokat, és ha nem is mentek meg minden nap pandákat és koalákat a kipusztulástól, de még csak vegetáriánus sem vagyok, azért…..
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
Róókakoma 2008.03.10 06:39:57
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..
w The Final Countdown I. 2007.03.26 08:00:00
Bökjünk rá a római szerződésekre, és mondjuk, hogy azzal kezdődött a ma is tartó folyamat: ötven éves az egyesülő Európa. Ha leszámítjuk Adolf Hitler rövid életű kísérletét. A kérdés az, van-e ebben még ötven év. A test Európa teste, cselekvőképessége satnya.…..
w Ölni és élni hagyni 2007.02.23 05:00:00
Felszínre bucskázott a móri komplikációk nyomán a halálbüntetés-vita. Az ellene - illetve  visszaállítása ellen - érvelők most ugyemegmondtam arckifejezéssel jegyzik meg, hogy ha nem törölték volna el, akkor az ártatlan Kaiser már nem élne, pedig nem is ő volt. Árnyalja…..
w Szün 2007.02.13 10:00:00
Most pedig egy hét szünet következik, pontosabban hétfőig nem lesz post. Mármint hétfőn már igen. Adóbevallás, pihenés, olvasás, család, nyugalom. Ha netalán holmi zászlóshajó próbálna befurakodni a levélbedobó nyíláson, ráverek az orrára seprűvel, és megyek vissza…..
w Műveljük kertjeinket 2007.01.17 15:09:00
Valóban elkeserítő a magyar politikai kirakat; tök normális, hogy abból a magyar választók fele nem kér. Azt is láttuk, hogy új pártot szülni veszélyes és fájdalmas vajúdással jár. Nem lesz meg holnapra. Mi maradt tehát? Lőjük magunkat a Dunába, vándoroljunk ki, vagy…..
w Titkos férgek története 2007.01.12 06:01:00
Összeesküvés-elmélet - így legyintünk a sok hagymázas képzelgésre; főleg mert az internet elterjedésével minden féleszű szerencsétlen bedobhatja a közösbe a maga megoldását. Hogy az amerikaiak csinálták 9/11-et, a zsidók a második világháborút, a macskaeledelben addiktív…..
w Fut, robog a kicsi kocsi 2007.01.09 18:28:00
Kóka János tehát elérte, hogy most már ne a megcsonkított szárnyvonalak miatt kinyúvadó magyar falu jusson róla eszünkbe, hanem ahogy nézi a hógolyózó gyerekeket gombóccal a torkában. Nem baj, az utóbbi még mindig kisebb hülyeség. Viszont van jó hír is a vasútbarátoknak,…..
Izrael leatombombázza Iránt! Már leszerelték a fitymát a zsidó atombombáról, szörcsög a nukleáris péniszpumpa, népirtásra készül a cionfasiszta rezsim! A holokausztbiznisz bevételeiből, persze. Ütős szalagcímek, eladják a lapot. Atombombázni, az már valami, talán még…..
Róókakoma 2007.01.08 22:46:33
szvsz egy jól felépített offenzív elsőprő erejű légicsapás és semmi más nem kellene. persze hagyományos fegyverzettel. technikailag meg is oldható, és szerintem vannak is kidolgozott tervek rá. (szerintem Paksra is van, csak az most mélyebb fiókban van még az előző világrendből)
ilyenkor egyébként érdemes belegondolni ki mit miért csinál és ha te lennél a helyében te mit csinálnál?

példa: szomszédodnak nem tetszel, mert balról kevered a kávét jobbra, nem pedig jobbról balra ahogy kell. Ezért elhatározza hogy jobblétre szenderít, a házad a földdel teszi egyenlővé és telkeden aztán csak olyan lakhat aki úgy kever ahogy ő szereti. Ezt ki is hirdeti fennhangon az utcában, de mindenki hallgat, mert ők sem úgy keverik, vagy ha igen akkor azért. Az elhatározást tett követi, szomszédod lőpormalmot kezd építeni a suffniban hogy az ott előállított feketelőpor egy nagyobb mennyiségével végezze el a kilátásba helyezett területrendezést. Te látván hogy ennek fele sem tréfa, felszólítod a suffni rendeltetésszerű használatára, a hagyományos ásó kapa fejsze csákány mint többfunkciós eszközök szabályos tárolására. Egyúttal felkéred a legfőbb szervet (nem if) hogy akadályozza meg tevékenységében. De mivel bűn nem valósult meg, mert hát békéscélú malom épül itten. Közben persze szomszédod leadta a megrendelést a faszénre kénporra, salétromra, a patikáriusnál.

na most szerintem ilyenkor nem olyan nagy dolog ha felborul egy égő gyertya abban sufniban és szép csendben elporlad, de annál nagyobb gáz ha már két hordó lőpor készen van, hiszen te vagy a szomszédja.
Róókakoma 2007.01.09 12:52:57