Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cory76

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába hozott rekordnézettséget a Spartacus a Starz nevű kábelcsatornának, a harmadik (sorban a negyedik), War of the Damned (Az elátkozottak háborúja) című etappal befejeződik a rabszolgalázadás története. A döntést a Starz és a sorozatot készítő Steven S. DeKnight (hosszú…..
Cory76 2013.01.11 18:40:03
@Hiller Józsué:

szar, tahók, szilikonpicsákkal, baszással, faszfej, kibaszottul, szarnak, szar.
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Az Audi megcsinálta a maga szuperdízelét, ki is próbáltuk és kijelentettük, hogya BMW felkötheti a derékszíjat… Nos, a BMW nem kötötte fel, hanem félbehajtotta és odasózott. A csatos végével. Hadd fájjon. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Cory76 2012.03.05 19:17:57
@butschq:

Arra gondoltam, hogy az 530xd is egy csoda, minden apró részletében.

Egyetlen pillanatot mondjon valaki, amikor 260 paci nem elég.
Belsőség Nepperlecke, 1.rész 2012.02.22 17:20:00
Legyen ön is gátlástalan nepper, pár apró lépésben:1. szerezzen be külföldön egy közepesen lepusztult SL500-ast2. ideiglenes német rendszámmal és biztosítással hozza be az országba3. tekertesse meg az órát egy profival, hadd szóljon4. locsolja le szilikonnal, takarítsa ki5.…..
Cory76 2012.02.23 09:07:58
@Mercel: Nekem is hihetetlennek tűnt. Forgalmit adtak újat 15 perc alatt az okmányirodában. A szervizkönyv meg pótolhatatlan:)

Írtam a vezérképviseletnek, meglátjuk mit írnak.
...hanem ami 1:50 és 2:10 között a háttérben fordul. (videó: motorauthority.com) Mert az bizony az i8, amely piszok jól néz ki. Persze a tanulmányautóhoz képest megváltozott, nem is keveset, de BMW-nek lambó-gullwing hibridajtó még nem állt ilyen jól. Kérjük. ..
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
Cory76 2012.01.30 19:33:57
Cory76 2012.01.31 19:58:40
@donfuligjimmy:

Jót mosolyogtam soraidon.

Talán a következő komment jobban sikerül majd, elég szorgalmas vagy.
Kezdjük rögtön egy fontos megállapítással: Az ÁSZ jelentés a BKV-ról az ügyészségen landolt, reméljük lesz belőle nyomozás, mert most már tényleg elég volt, hogy D. Gábor éli a boldog budakeszi nyugdíjasok életét. A jelentés a következőt állapította meg: 2002-2010…..
Cory76 2012.01.30 20:16:18
A Dal című köztévés dalverseny első adását felettébb kínos technikai bakik, hiteltelen és unott zsűritagok, no meg a 10 indulóból legalább négy esetében gyanúsan ismerős (értsd: már létező felvételekre hajazó) dalok jellemezték. A három továbbjutó mellett Tóth Gabi Nem…..
A kalocsai minta netes ámokfutásában újabb állomásán vagyunk túl, először ugye Jenson Button Forma-1-es versenyző tűzálló kezeslábasára került fel a népi minta, aztán jött Iker Casillas kesztyűje, és az ezt övező médiahiszti. A Tv2 Tények című adásában volt egy…..
Cory76 2011.12.13 19:35:53
@sixx: Olvasni-e?

E?

E-E
A Mercedes-Benz, a BMW és az Audi is új kerékpár-kollekcióval állt elő az elmúlt hetekben. A németek kétharmada rendszeresen biciklizik, az autógyártók ráébredtek, hogy a kocsik mellett jó üzletet lehet a márkás kerékpár. Szinte egyszerre dobta piacra a három német autógyár…..
Szemre nem rossz, de a kesztyű minősége használat közben mutatja meg magátPapp Tibi megmondta, szart csak olcsón vegyünk – a lidlis motoros kesztyűért annyira keveset kértek, hogy az árára sem emlékeztem, guglival kellett kikeresnem. 5999 forint; a kérdés, megér…..
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
Cory76 2011.02.05 18:41:36
@god shave the queen: Biztosan sokat láttad:)
Cory76 2011.02.05 18:49:23
@pesharpe: Közszereplő:), nézzél már körül egy kicsit.

Barom volt, büntetést érdemel, de szakmailag ne bírálják olyanok, akik a nevüket is nehezen tudják leírni!
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
Cory76 2010.07.29 16:47:10
@CyberPunK:

Akkor olvasd végig a szerződésedet!

Amennyiben nem kizárólagosan zálogkötelezett vagy, a munkabéreddel és minden egyéb ingatlanoddal, ingóságoddal állsz a hitel mögött.

Nem baj ha tisztában vagy vele.
Orbán Viktor faluja egy éve még az első háromszázba se fért be. Az idén publikált adatok alapján a budapesti Rózsadomb is "szegény-negyed" Felcsúthoz képest. A CID Cég-Info Kft. 1998. óta évenként kiadja a marketing célra készített Jövedelemindex és Fogyasztói…..
Megállapodott a FOTA (F1-csapatok szövetsége) az olasz gyárral, az új gumiszerződést már a hétvégén, a Török GP-n bejelenthetik. Az autosport.com szerint a Pirelli 2011-ben és 2012-ben a sorozat kizárólagos beszállítója lesz, legelőbb 2013-ban kaphat ellenfelet. A márka…..
Cory76 2010.05.27 23:04:41
@balugoesonline: MONNYON LE! MONNYON LE! MONNYON LE!

Nem vagy valami okos:)
Miért dolgozom most Svédországban?Mi volt annyira rossz otthon?Nézzük! Ha az ember tudja meddig kell még tűrnie hogy fát vágjanak a hátán, akkor kibírja.Mi van azonban akkor, ha nem látjuk az alagút végét, sőt az egyre hosszabb és sötétebb lesz?Akkor bizony eljut oda, hogy…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..