Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiruccanas

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután megcsodáltuk a téli Plitvicét, elindultunk Zadar felé. Utunk nem volt túl változatos, hegyekkel körülvett, sivár vidéken autóztunk át. Sok helyen tartottak állatokat, de igazán összefüggő településeket nem láthattunk. Ugyanakkor ennek a látványnak is megvan a maga szépsége.  Az időjárás…..
2022-es évünket ezzel az utazással nyitottuk meg, a március 15-i hosszúhétvégén. Mivel itt a tél, és hamarosan újra hasonló látvány fogja fogadni az odalátogatókat, gondoltuk aktuális lenne ezt megosztani. Talán páran kedvet kaptok egy téli kiruccanásra. Péntek kora délutáni indulással vette…..
Kiruccanásaink A blogról.. 2022.12.18 20:45:19
Azzal a céllal hozzuk létre, hogy az utazásaink és túráink során szerzett élményeinket és tapasztalatainkat megosszuk másokkal (a teljesség igénye nélkül). Véleményünk teljesen szubjektív!   Mivel a COVID időszak alatt a természetjáráson kívül mást nem igazán lehetett csinálni, elkezdtük…..
Kiruccanásaink Bad Radkersburg 2022.12.18 20:44:34
Az eredeti cél az volt - egy későbbi utazás terve miatt - , hogy megéri-e autópályán a Balaton nyugati részéről  Szlovénián keresztül menni Ausztriába.Így Lendvától alsóbbrendű utakon mentünk Murakeresztúr felé a kanyargós szlovén utakon, hogy megnézzük ez mennyire időigényes, míg végül elértünk…..