Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ficsór Károly

108 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zeniális Átalakulás 2024.05.23 16:15:05
Az energiagyógyászatban az átalakulás egyik kulcsa az energiák finom hangolása. Ahogy a zenész tökéletesre hangolja hangszerét, úgy mi is harmóniába hozhatjuk belső energiáinkat. Ez a finomhangolás segít abban, hogy lelkünk mélyebb rétegeihez kapcsolódjunk, megszabaduljunk a régi mintáktól és…..
Zeniális Álarcok 2024.05.23 12:34:27
Az álarcot hordó emberek olyanok, mint a színészek egy végtelen darabban, amelyet a társadalom színpadán játszanak. A spirituális utunk során azonban ezek az álarcok nemcsak másokat, hanem saját magunkat is félrevezetnek. Az őszinteség és az önazonosság hiánya egy olyan társadalmat teremt, ahol a…..
Zeniális Fény és árnyék 2024.05.22 15:56:43
Az energiagyógyászatban a fény és árnyék egyensúlya alapvető fontosságú. Ahogyan a természetben, úgy az emberi energiamezőben is jelen van a fény és az árnyék dinamikája. A fény szimbolizálja a pozitív energiákat, a gyógyulást és a harmóniát, míg az árnyék a rejtett problémákat, a belső…..
2024. május 23., csütörtökre esik idén a Saka Dawa Düchen, vagyis magyarra fordítva A születés, a megvilágosodás, a halál évfordulója. Ezen a napon Buddha születésnapját ünneplik meg, valamit azt a jeles eseményt, amikor Sziddhárta herceg 35 évesen megvilágosodott, és megszabadult földi…..
Zeniális Felsőbb Én 2024.05.21 12:18:25
A felsőbb én az a részünk, amely a legmélyebb bölcsességet és igazságot hordozza. Ez a tiszta tudatosság, amely túlmutat a mindennapi gondolatainkon és érzelmeinken, és az intuíción keresztül összeköt minket a végtelen univerzummal. Amikor kapcsolatba lépünk a felsőbb énünkkel, megtaláljuk az irányt…..
Az emberek gyakran nem becsülik meg az értékes embertársaikat több okból kifolyólag. Érzéketlenség vagy megszokás: Ha valaki mindig ott van, segít és támogat, akkor az emberek hajlamosak természetesnek venni ezt a jelenlétet és segítséget. A megszokás miatt nem mindig értékelik tudatosan a másik…..
A pozitív gondolatok gyógyító hatása számos pszichológiai és fiziológiai mechanizmuson alapul. Íme néhány főbb mód, ahogyan a pozitív gondolatok hozzájárulhatnak a gyógyuláshoz:  1. Stresszcsökkentés:  A pozitív gondolkodás csökkentheti a stressz szintjét, ami számos egészségügyi problémát…..
Zeniális A szavak ereje 2024.05.20 10:31:31
A szavak ereje mélyebb, mint gondolnánk. Ahogy a vízcseppek formálják a sziklát, úgy formálják a kimondott szavak a lelkünket. A szavak képesek sebeket okozni, de ugyanúgy képesek gyógyítani is. Amikor szeretettel és megértéssel szólunk egymáshoz, a kimondott szavak olyan gyógyító energiát…..
Az energiagyógyászat egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mivel az emberek egyre inkább keresik a holisztikus és alternatív módszereket a testi és lelki egészség megőrzésére. De mi is pontosan az energiagyógyászat?  Az energiagyógyászat azon az elven alapul, hogy az emberi test energiarendszerekből…..
Zeniális A természet ereje 2024.05.20 07:49:20
A természet csodálatos szépsége számtalan formában nyilvánul meg: a virágzó rétek illata, a hegyek lenyűgöző panorámája, az erdők mély nyugalma mind-mind olyan élmények, amelyek elvarázsolnak minket. A természet nem csupán a testi jólétünkért felelős, hanem lelki és spirituális életünk…..
Zeniális A lélek titka 2024.05.19 22:28:58
A lélek titkai mélyek és rejtélyesek, ám mindannyian hordozzuk magunkban ezt a belső világot. A lélek az a csendes erő, amely vezet minket az élet útvesztőin, kapcsolatot teremtve a legmélyebb igazságainkkal és vágyainkkal. Ahogy a testünk igényli a táplálékot és a pihenést, úgy a lelkünk is…..
Gyakran mondják: engedd el a múltat! A múltad a részed, elengedni nem tudod. Megérteni és tanulni belőle annál inkább. Az elengedés amúgy is divatos cikk lett az ezobizniszben.  Ha valamit el kell engedned az feltételez némi ragaszkodást nem igaz ? Engedd el az elengedést ! MEGengedni sokkal…..
Zeniális Döntéseink 2024.05.18 12:26:44
Amikor hibázol, ne ítéld el magad. Úgyis megteszik helyetted mások. Minden döntésed az addig megszerzett tudásod gyümölcse. Nem tudsz rosszul dönteni.    Kép: Pinterest..
Zeniális Üldögélek még 2024.05.16 11:46:49
Táncol a széllel a zöld Napfényben fürdik a föld Vízben az ég A napba nézek még - egy kicsit- üldögélek még.   Kép: saját fotó..
Saját magamon is tapasztalom, hogy a mostani időszak erőteljesen tolja fel a tudatalatti mélységeiből azokat a minőségeket amelyekkel még dolgunk van. Gyakori kérdés a konzultációkon, hogy honnan lehet tudni mikor szembesülünk ezekkel a programokkal. Minden olyan élethelyzetben, amikor nehéz, sűrű,…..
Zeniális Illúziók 2024.05.16 11:06:17
Keleten azt mondják a fájdalom illúzió. Úgy ahogy az árnyék a fény hiánya úgy a fájdalom a szeretet hiánya. Valaminek a hiánya hogyan is létezhetne ? Vedd észre, hogy a szeretet hiánya fáj. Önmagad és mások felé. Kép:Pinterest..
Zeniális Hatodik érzék 2024.05.16 11:00:23
A frekvencia, a rezgés mindent elárul. Az energia nem hazudik. Semmilyen ruha, szép beszéd nem tudja eltakarni a ködösítést, rossz szándékot. És a legriasztóbb külső sem egy szép lelket. Már nem csak az erre érzékenyek tapasztalják; egyre többen hangolódnak egy másfajta érzékelésre. "Hatodik…..
Zeniális Együttérzés 2024.05.16 10:51:50
Habár ez a két tarot kártyalap egy konkrét elemzés részét képezi, az aktuális folyamatokat is tökéletesen leírja. Hatalmas tisztulásban vagyunk aminek egyenes következménye a kapcsolataink/kapcsolódásaink átalakulása. Minden fontos minőséget elsősorban önmagunk felé működtetünk hiszen minden…..
Zeniális Megállók 2024.05.05 12:30:47
Valószínűleg a képen nem sok látszik belőle, de ennek a fának a gyantája apró cseppekben megült a kérgen, és a napsütésben úgy csillognak mintha apró gyémántok lennének. Valami elképesztően gyönyörű élőben. Akkor vettem észre, amikor sétálni indultam és meg kellett álnom mert apró kavicsok mentek a…..
Zeniális Jóslás nem létezik 2024.05.04 11:16:07
A szó hagyományos értelmében jóslás nem létezik. A vonzás törvénye az az egyetemes törvény amely által olyan tapasztalatokat és energiákat vonzunk magunkhoz amelyek megfelelnek a mentális a spirituális vagy érzelmi állapotunknak az adott pillanatban. Ennek a törvénynek a segítségével a felsőbb…..
Zeniális Öngyógyítás 2024.05.01 20:58:41
Energiagyógyászat a szó hagyományos értelmében nem létezik. Valójában az öngyógyító folyamatok indulnak be a konzultációk során, még akkor is ha csak feltáró beszélgetés történik. Hogy odateszem-e a kezem a problémás testrész fölé vagy sem....nincs jelentősége.  Minden gyógyulás öngyógyulás, az…..
Zeniális Karma 2024.05.01 10:38:07
Mindenki a saját harcait vívja, ezért légy kedves. Nem tudhatod kinek vagy az utolsó szalmaszál.   Mindenki csak annyit tud adni amennyi a szívében van. Ahol éppen tart, amennyit ért a világból. Ezért bárhogy is bánnak Veled kizárólag a Saját karmádért vagy felelős.   Kép:…..
Zeniális Csalódásaink 2024.04.30 08:21:14
Amint felismered milyen illúziókat táplálsz MAGadban már nem kell a külvilágnak azt tükröznie feléd. Csalódásaink forrása mi magunk vagyunk, a téves hiedELMEink, a megfelelési kényszerünk, az önÉRTékelési problémáink azok a szűrők amelyek mentén másOKat valamilyennek LÁTni vélünk. Ameddig önMAGunkat…..
Zeniális Elvárások fogságában 2024.04.28 07:33:08
Amikor a helyzet kiLÁTástalannak tűnik rendszerint akkor oldódik meg amikor már mindent is megpróbáltál és elengeded az egészet.  Add fel! Fel a láthatatlan segítőidnek. Az elvárásOK, hogy minek és hogyan kell történni gyakran akadályozzák a helyes út kibontakozását. A célt persze ne téveszd szem…..
Zeniális Úton lenni 2024.04.27 19:19:27
Amit elKÉPzelsz, amiről van egy kép a fejedben azt meg is tudod valósítani.  KÉPes vagy rá. Minden amire szükséged van hozzá, ott van Benned csak jól elrejtetted, ez is a játék része. A kulcs és egyben az iránytű az öröm, amivel előcsalogathatod a képességeid. Mi tölt el boldogsággal? Az…..