Regisztráció Blogot indítok
Adatok
100 ev magany voros ruzsban

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a kérdés foglalkoztatott, mikor megláttam egy előző bejegyzéshez írt kommentet, ami a következőképpen hangzott: "Csekély szellemi kapacitással megáldott lányok..." "Alapvetően szar munka, a kelet-európai bérszínvonalhoz képest jó fizetéssel... Otthon, Jászkarajenőn elő lehet adni, hogy milyen…..
  Úgy éltünk mi Dubaiban, mintha a Jóbarátok vagy az Így jártam anyátokkal komédiái testesültek volna meg a sivatag közepén. Én éltem az egyik toronyban, pár emelettel fentebb az egyik legjobb barátnőm, felette pár szinttel szintén egy barátunk, a közvetlen mellettünk lévő toronyban egy másik…..
India tipikusan az a hely, ahová mindenki vágyik, amíg egyszer be nem teszi oda a lábát. Akkor aztán jön a csalódás. Elképzelve Indiát egy egzotikus ország képe tárul a lelki szemeink elé, gondolatban látjuk a Tadzs Mahal impozáns kupolájának a magasba emelkedését. Egy hindu templom előtt imádkozó,…..
Sakura, kimonó, umeshu, szusi, sinkanszen, szentélyek, Pokémon, zenélő WC-k, bambusz, gésák, zöld KitKat, Royce csoki. Ez mind Japán. Ha Japánra gondolok, a legelső kép ami felvillan lelki szemeim előtt egy rózsaszín, virágzó cseresznyefákat felsorakoztató utca, melynek járdáit kecsesen lépkedő,…..
Éjszaka van. Ülünk a hátsó galleyben. A legtöbb utas alszik, sötétség lepi el a kabint. A világítás lekapcsolva, hadd aludjanak. A metál konténereken üldögélve pletykálkodunk a fedélzeti konyhán. Ding. Megszólal az egyik hívógomb. 23 Alfa szeretne valamit. A szőke, magas kollegina fogja az…..
Kétféle cabin crew létezik:  Aki megszállottan pilóta pasira vadászik. Aki tudatosan messziről kerüli őket. Ezzel jól leegyszerűsítettem a képletet :D. Azért van egy 10%, akinek mindegy. Mármint nem úgy mindegy, hogy röptében a legyet is, hanem ha éppen az csúszik be, akkor nem ellenkezik…..
A fiú lehajol és ajkát a lány ajkához tapasztja. Csókja először ügyetlen, mintha némi bátorításra várna. A lány egy kissé meglepődik, így nem tudja hirtelen, hogyan reagáljon. Tetszik neki a magas srác a szőke hajával és világító kék szemeivel. Nem véletlen húzott egyet jobbra, amikor a fiú fényképe…..
Dubaiban a randizás alapjáraton egy óriási kihívás. Rengeteg csinos lány keresi megszállottan életre szóló társát. Van aki pénzre, van aki kinézetre, van aki belső értékekre megy. Olyan ez a Dubai, mint egy óriási reptéri terminál, tele átszálló utasokkal, akik végtelen hosszú átszállási idővel…..
322 345 perc. Ennyi időt töltöttem kockázatkezeléssel egy túlnyomásos kabinban. Körülbelül 31 500 adag csirkét és legalább 6900 pohár kiváló minőségű pezsgőt szolgáltam fel business osztályú légiutas-kísérőként. Az emberek általában alábecsülik a légiutas-kísérő munkáját. Legyünk őszinték, ez így…..
Sok férfinak izgatja a fantáziáját, hogy vajon milyen lehet az élet egy légiutas-kísérővel. Azt már az elején le kell szögezni, hogy ő irányít ebben a kapcsolatban, nem te. Az ő beosztásához fogtok igazodni, akkor mentek el moziba vagy vacsorázni, amikor ő éppen a bázison tartózkodik, így…..
A Verstappent alakító pakisztáni sofőr tövig nyomja a kis crewbuszban a féket. Egy tucatnyi vörös rúzsos kontyos lány és pár lezseren kigombolt ingű fiú vetődik előre az üléseken. Erre a fékezésre ébredek fel én is. Éppen egy furcsa álmom szakadt meg ezáltal. Mindenki ismeri a Star Warst?…..
Gondoltam mesélek egy kicsit az egyik kedvenc desztinációmról. Furcsa, hogy Hongkong a kedvenceim között van. Ha megkérdeznének 10 sztyuvit, abból egynek sem ütné meg még a top hármat sem. Én viszont szerettem. Számos kellemes és vicces emlékem kötődik ehhez a nyüzsgő metropoliszhoz, na meg…..
"I am a crazy drunk flight attendant. Egy őrült, részeg légikísérő vagyok."   Biztos láttátok páran a Légikísérő című sorozatot Kaley Cuoco főszereplésével. A sorozatnak sok köze nincs a valósághoz, viszont az iszákos stewardess története elgondolkoztatott. Ez az eseményszál ugyanis nem áll olyan…..
Beszéljünk egy kicsit a muszlimok szent hónapjáról, a Ramadanról. Ez alatt a 30 nap alatt minden egészséges felnőtt férfinak napkeltétől napnyugtáig tilos magához vennie bármilyen ételt és italt. Ennek gyakorlása alól felmentést kapnak a betegek, az idősek, a várandós és szoptató nők, valamint…..
A legelső supy járatom London volt. Mivel pár hónappal korábban onnan menekültem el egészen Dubaiig, így túlzottan nem villanyozott fel maga a desztináció. Pletykák már talán a tréning college-ban is keringtek a járat borzalmairól. Nagyon követelődző népség és rengeteget is isznak. Csak úgy…..
Kenguru, koala, shiraz, avokádó, isteni reggelik, steak, mérges kígyók és pókok, szörföző Adoniszok, tengerpart, mate (májt), jó pasik, sokszínűség, ázsiai kaja, tolerancia, egészséges emberek... Ezek ugranak be először, ha Ausztráliára gondolok. Nagyon nagy kedvencem az a hely. Ha nem lenne annyira…..
De milyen is egy USA járat turistán? Sajnos egyszer csak sikerült megtapasztalnom. Ugyan már business class crew voltam, de egyszer kaptam egy egész hónapot olyan beosztással, hogy végig túrista osztályon kellett dolgoznom. Volt köztük egy Seattle is. Nem repestem az örömtől, de ha már USA, akkor ez…..
Crewként is párszor végig kellett járnom ezeket a gyönyörű járatokat. Szerencsére évekig nem osztottak be USA vízumra (Kanadát és USA-t csak speciális USA crew vízummal lehet csinálni), így turista osztályon nem kellett végigszenvednem a járatot előtte. Ennek köszönhetően először business osztályon…..
Fülszöveg:  Jake Barnes és Lady Brett Ashley az Elveszett Generáció tagjai, Hemingway talán leginkább feledhetetlen regényalakjai, akik bejárják az 1920-as évek Párizsának vad éjszakai életét, hogy aztán külföldiekből álló, vegyes társaságukkal leruccanjanak Spanyolországba, a bikaviadalok…..
Van egy nagyon jó barátnőm még az egyetemről, aki az Egyesült Államokban él. Meghívott az esküvőjére én pedig örömmel mentem. Az utazásom már nem volt olyan örömteli. Visszafelé inkább Lufthansát választottam. Nem bánom, hogy csak utas voltam és nem kellett dolgoznom, de még így utasként is…..
3.30: Megcsörren az ébresztő. Felkelek. Hallom, hogy a lakótársam most megy aludni. Jó neki! Irigy vagyok. Még én is tudnék. Főzök egy kávét. Felkontyozom a hajamat. Most éppen a banánkontyhoz van kedvem. Már egész sokféleképpen fel tudom tűzni a hajamat. Jó alaposan befújom hajlakkal, nehogy…..
Emlékszem, mikor először léptem Dubaiba. Kiszállva a repülőgépről már várt egy lelkes mosolygós ázsiai hölgy felirattal a kezében, rajta a nevemmel. Fogalmam sem volt akkor még, hogy miféle nemzetiség, nemes egyszerűséggel thai lánynak tituláltam, mint ahogy az összes ázsiai vendégmunkást. Később…..
Hol vannak már azok az idők, amikor az volt a legnagyobb problémám, hogy a vasárnap esti Sho Cho buliba a fekete köves szandálomat vegyem fel vagy az arany platform sarkút? Az élet annyira egyszerű volt. Csak a végtelen mennyiségű partikon és a szórakozáson járt az eszünk. Azt csináltunk mindig,…..