Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lombika

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan lehet egy hétfőt izgalmassá tenni? Íme a recept, elsőként a hozzávalók:- Egy maximalista zenész, aki nem mellesleg jó 30 éve a világ egyik legjobb gitárosa- Három turnézenész, akik nem mellesleg kiváló hangszeres tudással rendelkeznek és még lelkesek is- Jól begyakorolt,…..
Ebben a történetben üzletemberek, jogászok és politikusok a főszereplők. A mai magyar felfogás szerint, csupa erkölcsi hulla, olyan emberek, akik csak kárt okoznak, rombolnak, lopnak, csalnak, hazudnak; önző, kíméletlen, korrupt banda. Vagy bűncselekmény, vagy politikai…..
Lombika 2015.10.18 22:10:09
Orbán: "Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt magánál hordani"Kedden adták át a Nemzeti Egységes Kártyarendszer első darabjait. A jelenleg érvényes diákigazolványok helyett mostantól aki újabb diákigazolványt igényel, már csippel ellátott igazolványt kap,…..
Fegyveres rablást úszott meg a Brazil Nagydíj helyszínétől nem messze a világbajnok. Jenson Button, apja, John, és fizioterapeutája szombaton hoteljükbe tartottak a Sao Paulo melletti pályáról, amikor a forgalomban araszolva megtámadták őket. "Épp egy szegénynegyedben…..
Lombika 2010.11.07 14:27:24
blog.hu/user/37066

Nem állapítható meg végszükség annak javára, akinek a veszély vállalása a hivatásánál fogva kötelessége.

A rendőrnek ez hivatásbeli kötelessége.
Napra pontosan öt éve indult el a Szegedi Ifjúsági Napok nem hivatalos blogja - akkor még a Blogteren. (Az első bejegyzést Boros Gyula, a fesztivál főszervezője írta, és valami technikai malőr miatt ma már nem elérhető.) A mai napon magunkat (is) ünnepeljük (elégedetten…..
Megadeth, Devildriver, 3 Inches Of Blood @ Petőfi Csarnok 2010.06.20 Mikor bementem a PeCsába, éppen a 3 Inches Of Blood játszott a közel teltháznyi ember idegeivel, hiszen a frontember egy élő, lélegző emberi sziréna, olyan magas hangon énekel. Nyilván Vancuver elöljárói,…..
Lombika 2010.06.22 11:02:26
@Bazska: Igazad van teljesen, atom jó volt a koncert, de tényleg nem Rust in peace minitourként kellett volna beharangozni.
Korzo nevű olvasónknak köszönjük ezt a tíz csillagos nosztalgia videót, amelyben a britek sci-fi sorozata az Alfa holdbázis köszön ránk és követelve jogos helyét a blogon. Azt hiszem ezzel a szörny kidolgozással, ezekkel a ruhákkal és fegyverzettel tényleg nem értem, miért nem…..
Biztosan hallottátok, hogy az Egyesült Államok egyes részein rekord mennyiségű hó hullott mostanában, ezzel DÁ is jól megszívta egy szerencsétlen pillanatnak köszönhetően, de aztán meglepően és egyben pozitívan zárult a történet. Tegnap bezártam az egyetlen kocsi kulcsom az…..
A Guitar World Magazine összeállította minden idők legbizarrabb gitárjainak tízes listáját, és ezt nekünk már csak a nevünkből fakadóan le kell közölnünk. Sőt, minden kedves olvasót megkérünk arra, hogy alul szavazza meg, melyik hangszer néz ki a leghülyébben. Prince-é? Les…..
Kevés jobb dolog van egy kellemes bebaszás után, mint a kaja amit megetet veled az az átkozott ital. Minél intenzívebb az ízhatás, és minél zsírosabb annál jobb. Eleve limitált a kínálat hajnali három körül amit magához tud venni az ember, de nézzük mik a…..
Friss Magyar térkép jött ki Garminünk alá. Nincs más dolgunk mint leszedni majd bemásolni a memóriakari Garmin mappájába, felülírva az elözőleg feltelepített vátozatot. A hírért köszi sarfernek és fingerbangsnak. Garmin Mobil 5.2 HungaryÉs akkor a frissítések…..
 A nokiaprogramok fórumán ismert MrAngelo elkészítette a SportsTracker 2.06-os verziójának magyarítását. Azért is nagy szó ez, mert egy hihetetlenül sok (fordítandó) sort tartalmazó alkalmazásról van szó.  A letöltésben csak a nyelvi fájl telepítőjét…..
Lombika 2009.09.12 15:33:41
[S60v5 BLOG] Chords v5.0 2009.07.21 22:00:00
Lehet hülyeséget írok de ez talán valami gitárhangoló? Bocsi de egyáltalán nem értek hozzá..:-) Chords  ..
Lombika 2009.08.28 20:07:51
Megtaláltuk a legkeményebb pécsi hiphopcsapatot, akik a Dr. Antekirt és Pirx Kapitány névre hallgatnak, és egyenesen a gettóból jöttek (illetve Gróf Balázs YouTube-accountjából). Egészen a kilencvenes évek közepéig nyúlik vissza a munkásságuk (illetve csak akkor alkottak?),…..
Lombika 2009.02.21 13:14:49