Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzilviBarack

0 bejegyzést írt és 325 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
SzilviBarack 2013.01.01 23:02:39
@reálisan: nagyon OFF, de az idősek ingyenes utaztatása igazán megszűnhetne. Adjanak nekik évente 12 ingyenutat oda-vissza, illetve ha orvoshoz v. kórházba kell menni, arra útiköltség-térítést, a többi utazásra meg fizessenek 50%-os kedvezményű jegyet. Vagy szabályozzák, hogy az idős emberek csak bizonyos időszakokban utazhatnak ingyen a belvárosi tömegközlekedésen (délelőtt 9-től délután 2-ig, majd 5 után), illetve távolsági vonaton, buszon meg kizárólag bizonyos járatokon. Ki van vele a pitsám, hogy nem lehet beérni időben a munkahelyemre, mert a busz és a villamos tele van reggel 8-kor idősekkel, akik hatalmas szatyrokkal ingáznak a Tesco meg az Auchan között.
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
SzilviBarack 2012.12.29 12:36:09
@sixx: könyörgöM, írd már legközelebb, légy szíves, könyörgöKnek, már a szinkronizált műsorokban is így mondják szerencsére, helyesen, mivel a "könyörög" iktelen ige. A könyörgöM hiperkorrekt alak. (Könyörgök a bocsánatodért vs. könyörgöm az Úristent.)

Azért még mindig kiemelkedik ez a show az összes többi hasonló magyar gyártmány közül, a körítés és a díszlet fantasztikus. Uhh, Caramel színjátéka kifejezetten necces volt, lerítt róla, hogy művi. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a következő adás, amikor összeeresztik a bandát.

Kurva anyját a TV2-nek amúgy! Normális ember fél 12-kor már pornót vagy horrort néz! Most vagy szedjék két etapra a műsort (bár az sajnos a magyar médiapiacon nem működik), vagy - ez lenne talán a jobb - rakják át szombat este fél 8-ra.

Kérdés: a formátumban hogyan haladnak tovább az énekesek, amikor a létszámuk egyre kisebbre redukálódik? Csapatonként esik ki majd egy egy adásban vagy jön a Megasztáros/X-faktoros formula, azaz adásonként az egész mezőnyből egy fő?
A Blikk szerint a TV2 szappanoperájából hamarosan kiírnak valakit. A Csillagvirág klinikán terrorista támadás lesz, túszszedéssel, a főbb szerepekben: a korábbi polgármester, Budai Krisztián (Bodor Géza, képünkön), a jelenlegi polgármester (Gesztesi Károly) és Balatoni Andrea…..
Éveken keresztül csak sajtóközleményekben üzengetett az egyik kereskedelmi tévé a másik kereskedelmi tévének, csak azért sem mondták volna ki azt az RTL Klubnál, hogy TV2, és fordítva. Így ment ez egészen az RTL Klub Brandmánia című műsoráig, amiben Istenes Bencének sikerült…..
X-Faktor, Összeesküvők, Barátok közt, Jóban Rosszban, Való világ, Dallas. Valóságshow-k és sorozatok, amiket a nemcsak az néz, aki szereti őket, hanem az is, aki rángást kap Csobot Adél negédességétől vagy az Alekosz seggén lötyögő alsónadrágtól. Ennek a jelenségnek az…..
In The Flesh címmel a BBC3 is indít egy zombis-posztapokalpitikus sorozatot, az első évadban három, egyenként másfél órás epizóddal (amit majd másutt szépen hat részben vetítenek le). A történet a közeljövőben játszódik, és egy zombiholokauszt túlélőiről szól, de nem az…..
Azt írja a Blikk itt, hogy Geszti mentor meglehetősen éles szavakkal illette a hétvégi X-Faktorban továbbjuttatott Csobot Adélt, aki ugye saját mentoráltját, Szabó Dávidot verte ki a jövő vasárnapi finéléból. Geszti szerint Csobot nem a hangja miatt jutott tovább, mert ami az…..
A Voice egyik mesterét, a tévés haknizásért 7 millió forintot felmaró Malek Andreát, egészen pontosan az énekes-színésznő rocksztárokat megszégyenítő, különleges igényeit ekézi a mai Blikk. A szokás szerint névtelenség homályába burkolózó stábtagok ugyanis olyan kínos…..
Volt egyszer egy JAG című sorozat amiben fess haditengerészeti ügyészek vagy mik tárgyaltak ügyeket, a lényege meg az volt, hogy egy sima ügyvédes sorozatot megbolondítottak egyenruhás elkövetőkkel. Ez a nyolcadik évadban szült egy spinoffot, az NCIS-t, ami nem a tárgyalóteremre,…..
A The Walking Dead szívünk egyik kis csücske, ezt soha nem tagadtuk. A posztapokaliptikus sorozatokért eleve odáig vagyunk meg vissza, mert elkényelmesedett, puhány városi létünk melegéből el sem tudjuk képzelni milyen lehet áram, gáz, internet és dupla latte nélkül túlélni, már…..
Amikor Jockey Ewing (eredetileg J.R.) 1978-ban feltűnt a képernyőn, az amerikai tévékben szinte kizárólag jófiúkat láthattunk, a rossz arcok csak a krimisorozatokban vigéckedtek, és ott is csak 42 percig, mert jöttek a jófiúk és bezárták őket - már ha mákjuk volt, és nem kaptak…..
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
A sikersorozatok licenszeit el lehet szépen adni, és azokkal milliókat keresni, ezt eddig is tudtuk, nem is soroljuk fel a kismillió remake-t és jól-rosszul sikerült helyi verziót, amit befutott szériáknak készítettek, mert minek. Nálunk ez a móka a Rém rendes család Budapesten…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.11.19 09:30:00
Szereposztás: Joss Whedon S.H.I.E.L.D.-pilotjához Elizabeth Henstridge és Iain De Caestecker is aláírt, Kyle MacLachlan beszáll a The Good Wife-ba, Grace Gummer (Meryl Streep másik lánya) a Newsroomban lesz vendégszereplő, Rumer Willis (Bruce lánya) a Hawaii Five-0-ban csavarja…..
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
A Disney 4,05 milliárd dollárt fizetett George Lucasnak a Lucasfilmért, megvásárolva ezzel minden idők legsikeresebb filmes franchise-ját, ami eddig 33 milliárd dollárt termelt, ebből 15 milliárdot csak a játékokkal. A vételár  teljes egészében George Lucas nyugdíjalapjába…..
SzilviBarack 2012.10.31 23:37:56
Van az a pont, amikor egy műsort nézve az ember kezdi magát kényelmetlenül érezni a képernyő előtt. Jó esetben erre minél később kerül sor (a Marslakóknál meg a lehető leghamarabb), sajnos a The Voice harmadik adásában úgy négy perc kellett hozzá. Ami, ahhoz képest, hogy még…..
A The Voice premier alatt látott Super Tv2 szpot alatt hallott hangot egy szemfüles, azaz inkább jó fülű olvasónk azonosította be: Náray Erika narrálta a Tv2 novemberben induló új kábeltévéjének beharangozóját. Azt nem tudjuk, hogy a számos filmből, sorozatból és az…..
Az október 12-i premier elé a Tv2 újabb The Voice promót dobott ki, és a várakozásnak megfelelően ez sem saját ötlet (bármennyire is annak igyekezett eladni azt a klip rendezője, Indián a tegnapi Aktívban) , hanem az amerikai verzióhoz készített Vocal Kombat című SuperBowl-reklám…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.09.13 09:30:00
Nicollette Sheridan hiába szeretné, hogy bíróság továbbra is foglalkozzon a Született feleségek forgatása alatt őt ért inzultusokkal, a fellebbviteli bíróság ugyanis kihajította a keresetét. Faszán néz ki Jael, az America's Next Top Model egykori szereplője, aki mostanában…..
SzilviBarack 2012.09.13 12:27:08
A minapában tízmillió forintra perelte be a közmédia vízfeje, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Balavány Györgyöt, a hvg.hu szerzőjét, amiért azt találta leírni, hogy a közmédia az adófizetők pénzén hazudik az adófizetőknek. Mármost ebbe itt és…..
SzilviBarack 2012.09.09 11:15:10
@Nyers Fa: Hogy miiii? Te eszednél vagy? A TV2 többségi tulajdonosa a ProSieben-SatEins Media AG, de igen, van egy magyar résztulajdonosa is.
Szépen jönnek a hírek az október elsején induló RTL2-ről. Nemrégen az derült ki, hogy "Az ég kék - az RTL 2", most meg az, hogy milyen műsorvezetőkkel akarnak nézőket magukhoz csalogatni. Budapesten a Márvány és Alkotás utca sarkán egy hónapon át látható az az…..