Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaleCooper.hu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..
 Nagy öröm, ha van olyan párt, amely szívén viseli minden polgár sorsát, legyen az megrövidített nyugdíjas vagy éppen jussáért küzdő vasutas. Szerencsére itt van nekünk a Fidesz, melyet most minden bizonnyal a minisztériumi dolgozók sorsáért való aggódás vezetett…..
DaleCooper.hu 2008.12.27 17:04:27
@Pincehelyi:

"Tanulságos lenne feltenni a netre ennek az 1310 kérdésnek a teljes szövegét;"
Itt:
www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_irom.irom_lekerd?P_CKL=38&P_FOTIP=null&P_FOTIP=K&P_TIP=null&P_BDAT_TOL=2008.12.17
meg lehet nézni a feltett kérdéseket, amikor megszületik rá a válasz akkor jelenik meg a kérdések és a válaszok teljes szövege is.

"Egyébként gyanítom, hogy majd a válaszok értékelésével kezdhetik a kormány 2009. évi bas*tatását;"
A kérdéseket is lehet értékelni, azokból is kirajzolódik egy kép a kérdésfeltevőkről.

Nekem ez tetszik a legjobban:
"K/7504 Zsigó Róbert (Fidesz) [oktatási és kulturális miniszter] Miért mondja Krausz Tamás, hogy "az MSZP-nek nincs semmilyen világos társadalmi és kulturális víziója, az európai progresszióhoz kapcsolódó, a tőkerendszert kritikailag felfogó és azon túlmutató elmélete, én onnan nem várok semmit, nem várok baloldali, humanista ellenállást a válsággal és azzal a rendszerrel szemben, amit mindenképpen meg kell változtatni"?"

Hogy ez mennyiben szolgálja a kormány ellenőrzését???
Az Indexen megjelenik naponta 50-70 cikk, és majdnem ennyi hírecske, ehhez jönnek még az indexes blogok. Ennyi anyaggal az Index sikeresen előállítja a saját médiazaját. A címlapon gyorsan cserélődnek az anyagok, könnyen előfordulhat, hogy aki délután néz rá, az már lemaradt…..