Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Multi Laci

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint 30 év „multi” környezetben itthon és külföldön!  Hogyan lehet külföldi cégnél, külföldi telephelyeken dolgozni? Én milyen lehetőségeket, megoldásokat láttam? Sokféle út létezik, én ezeket tapasztaltam:   egyik legegyszerűbb és legevidensebb módja (pedig kevesen alkalmazzák), hogy az…..
Több mint 30 év „multi” környezetben itthon és külföldön! Hátrányok, negatív tapasztalatok: (előző 5. fejezet folytatása)  mókuskerék: találó az elnevezés, mert nagyon nehéz kikerülni belőle.Eltöltesz x évet egy cégnél az adott munkakörödben, ebben akár profivá is válsz, megszokod a…..
Több mint 30 év „multi” környezetben itthon és külföldön!   Ahogy korábban ezt már feszegettem, mindenkinek van erről a témáról valami véleménye, én itt most a saját tapasztalataimat szeretném összefoglalni, ami nyílván nem teljes körű, mégis ad egy megközelítést a 30 év tapasztalat. Azt biztosan…..
Több mint 30 év „multi” környezetben itthon és külföldön! Szellemi munkák, mérnökök, vezetők ill. egyéb hasonló munkakörök (kérlek olvasd el az előző a. pontot, abban is lehetnek számodra hasznos információk) Itt a jelentkezési, felvételi folyamat már szerteágazóbb és hosszadalmasabb lehet, de…..
Több mint 30 év „multi” környezetben itthon és külföldön! Először is azt ajánlom, próbálj tájékozódni alaposan, ha van, ismerősödtől kérdezz (de ne várj protekciót) keress rá a cég magyar és külföldi web lapjára, nézz körül, tetszik- e neked az ott látott környezet. Ezek az oldalak mindig olyan…..
Több mint 30 év „multi” környezetben itthon és külföldön Rengeteg vélemény, hír, álhír, történet, elképzelés kering manapság az interneten a multikról, belekeverednek divatos trendek, néha a politika, zöld mozgalom és a befolyásolás különböző formái is. Egyéni véleménye szinte mindenkinek van,…..
Több mint 30 év „multi” környezetben itthon és külföldön "Láttam sorsokat, amelyek meredeken felfelé íveltek, elcsúszásokat, kiégéseket, olyanokat is akik végig kényelmesen, kellemesen és eredményesen töltötték a multi karrierük éveit és még jól is kerestek, de láttam jó emberek lassú vagy gyors…..