Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olimpiai érem

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt hitte valaki, azzal, hogy tönkreteszi a rendőrök renoméját, félreértelmezi az egész Eurovíziós dalfesztivált és nevetség tárgyává teszi az oknyomozó újságírást a köztévé letudta az első negyedéves penzumot, hát kurvára téved. Új sorozatot indítanak vasárnap…..
Olimpiai érem 2012.03.09 17:02:37
@Bruti: Gondolom a negatív hozzáállásban leginkább annak van szerepe, hogy akinek tetszhet egy ilyen sorozat, az ebben a műfajban az Officera már etalonként tekint és nem tudja elképzelni, hogy a magyar klón legalább megközelítheti annak a színvonalát. Ha nem x évad angol és 8 évad amerikai verzió után lenne az ember, akkor hidd el, kíváncsibbak lennénk.
világevő Mit evett a férfi? 2011.12.15 22:38:00
-Ez a kérdés tartja lázas kíváncsiságban az internetezőket órák óta! Derítsük ki! Nyomozzuk ki! Róla van szó, a félmeztelenül vacsorázó családfőről, akit az urbanista blog szúrt ki.   Elindult közben a Facebookon is a szakmai munka, oda is nézzetek át néha!És…..
"Szeretett nővéremmel és kislányommal!"..
Proszektúra Pancserek 2011.12.07 18:14:00
Nagyon felhígult a szakma. Egyre többen vállalkoznak súlyos bűncselekmények elkövetésére, egyre kevesebb  tudással. Azon még csak mosolyogtunk, amikor Stadler Leonardo da Vinci Utolsó vacsorájával követett el áfacsalást. De aztán sorra jöttek az ostobábbnál ostobább…..
A Vasárnapi Blikk információi szerint Friderikusz Sándor vezeti majd az RTL Klub régi-új vetélkedőjét. Ez azért is furcsa egy kicsit, mert a veterán tévés nemrég még a konkurens Tv2 Megasztárjában zsűrizett, bár azt már régóta tudni lehet, hogy oda nem kérték fel még egy…..
Olimpiai érem 2011.12.05 15:09:36
@Ronald: Nem tudom mi alapján fogalmaztad meg a véleményed, mivel a lyukról egy szót sem ejtettem, abszolút nem érdekel, ki esik le, miért esik és hova esik. Ha ilyen műsorra vágyok, akkor megnézem a Wipe Out aktuális epizódját, ott pedig nem kell találgatni, hogy vajon pofára esett-e a kedves versenyző, mivel fél méterről látod. Te ezek alapján 'az fajta vagy', aki a szövegértelmezési felmérésekben az egyébként is siralmas magyar átlagot még jobban lehúzod.
Az összehasonlítással azt akartam jelezni, hogy számomra nem rejt magában sok izgalmat az, hogy egy óra alatt elhangzik 10 kérdés, a maradék időben pedig megpróbál a műsorvezető és a játékmester jópofáskodni, az esetek zömében sikertelenül. A Mindent vagy semmit című műsor nem a mai televíziós igényei alapján készült, de maga a formátum szerintem szórakoztatóbb volt, mint a milliomos bármikor.
Háromhetes szünetre vonul a Barátok közt, írja az origo. Az RTL Klub szappanoperája, amiről kiváló hogyvoltokat lehet olvasni itt, január elejéig megy pihenőre, mert válság van emberek, és az RTL Klub is ott spórol, ahol tud. Az idei utolsó adás december 12-én kerül…..
Az RTL Klub elkezdte promótálni a Legyen ön is milliomos! új évadát, amire mostanában lehet játékosként jelentkezni. A műsor visszatéréséről már korábban is írtak a bulvárlapok, így annyira nem meglepő, hogy a piacvezető kereskedelmi tévé elkezdte reklámozni, az viszont…..
Egyszerű választóként gondolkodom, nem vagyok sem szakértője, sem avatottja, de főként nem kitüntetett véleményformálója a kérdésnek. Számomra az egymás mellett elbeszélést legszemléletesebben az alábbi vicc illusztrálja:Egy alkalommal, amikor a prímás vonójába…..
Olimpiai érem 2011.07.13 12:29:45
A szolgálati nyugdíjak elvételére történő bólogatás közben érdemes azt is megemlíteni, hogy az említett emberek az indián lakosság segélyekből, rokkant-nyugdíjból élő tömegeivel ellentétben 20-25 évet ledolgoztak. Ahogy már korábban említették, ha éppen megszűnt a munkahelyük (lásd tömeges laktanya bezárások) felszámolták a megszűnt laktanya városában meglévő életüket, felpakolták a családjukat és több száz km-re elköltöztek ugyanazért a fizetésért, mint amit a korábbi már kialakult hétköznapjaikban kerestek, többségében a szolgálati nyugdíj reményében (ugyan már, már csak 10 évem van hátra, ennyi áldozatot megtehet a család). Hogyha 23 év szolgálati viszony után és alatt úgy beszélt veled a felettesed, mint egy állattal, akkor is be kellett fognod a pofád, ha nem akartad kockáztatni a 2 év múlva esedékes nyugdíjadat.
A rendszert lehet igazságtalannak nevezni, ugyanakkor bárki előtt szabad volt az út, hogy ezt az álompályát válassza, már ha az. A rendszert meg lehet szüntetni, felül lehet vizsgálni, de hogy mindezt a már nyugdíjba vonultakra is kiterjesszék, az nem kicsit durva. Ennyi erővel holnap kitalálják, hogy az öregségi nyugdíjkorhatár 72 év, aki már nyugdíjas de nem éri el a korhatárt térjen már vissza a munkaerőpiacra pár évre, portán ülni pl. hetvenévesen is lehet, azt a 2 évet már csak kibírja. Rögtön megoldódna a nyugdíjprobléma, nemhogy kevés lenne a kasszában lévő pénz, még maradna is.
Olimpiai érem 2011.07.13 15:00:55
@Vision:
"semmi féle általános összefüggés nincs a jövedelem és az iskolai végzettség tekintetében!!!! " - ez pedig simán csak hazugság! KSH.hu ajánlott olvasmány! :)

Biztos 60%-ban van összefüggés a kettő között, de lehetne sorolni rengeteg olyan szakmát párba állítani, ahol az egyik mögött összesen 17-18 év iskola, a másik mögött pedig csak 10-12 év iskola van és mégis az utóbbi javára billen a mérleg ha a béreket hasonlítjuk össze. Tehát azt kerek perec kijelenteni, hogy aki szarul keres az eleve iskolázatlan, idegen nyelveket nem beszélő ember, finoman szólva szűklátókörűség, durvábban orbitális baromság.

Ha holnap 3 év múlva azt mondja az éppen aktuális kormány, hogy ugyan fizesd már vissza a korábbi magasabb adókulcs alapján fizetendő és az alacsonyabb miatt fizetett közötti különbséget, mondjuk egy összegben, mert egyrészt így döntöttek, másrészt erre kaptak felhatalmazást, akkor neked is lefelé görbülne a szád.

Egyébként aki kimegy esetleg demonstrálni, az nem amellett tüntet, hogy a rendőr kapjon 45 évesen nyugdíjat, hanem hogy fejezzék be a társadalmi csoportok egymás elleni kijátszását, mivel ma a rendőröket kell utálni a nyugdíj miatt, holnap a pedagógusokat a nyári szünet miatt, utána az orvosokat, mert sok hálapénzt kapnak, utána az államigazgatási dolgozót mert, mert pénteken kettőig dolgozik, utána a versenyszférában dolgozót pedig azért, mert neki még van munkája, az "államnak" dolgozóknak meg már nincs. Egyszer mindenki sorra kerülhet.
"A politika részéről nem kaptunk visszajelzéseket a hétfői adással kapcsolatban, se elmarasztalót, de dicsérőt" - idézi a Független Hírügynökség Rényi Ádámot, a 40 milliós játszma című tévéműsor főszerkesztőjét. Korábban mi is megírtuk: a tv2…..