Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tolnai Tímea

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Múlt héten bemutattuk Évit - ezúton is köszönjük a sok pozitív visszajelzést -, akivel a hozzánk érkező Ügyfelek az irodában találkoznak, és a szerződésekkel, pénzügyekkel kapcsolatos kérdésekben kapnak segítséget. Ezen a héten Bálint kollégánkat szeretnénk bemutatni, akivel a…..
  Hosszú évekig mindig mi kértük Ügyfeleinket, hogy értékeljék munkánkat.Mára már kérés nélkül küldik számunkra pozitív visszajelzéseiket és tapasztalataikat, mely hatalmas nagy büszkeséggel tölt el bennünket.A visszajelzés nagyon fontos számunkra! Nem csak azért, mert melengeti a szívünket -…..
  Technikai fejlődés, így hívják. Új, modern gépek és berendezések, amik már önmagukban átalakítanak egy társadalmat.Ha egy kicsit visszanézünk a múltba, ezt könnyen megfigyelhetjük. Tesla és Edison az elektromosság bevezetésével, Bell a telefonnal és Karl Benz az automobillal.Ha mást nem is…..
- Hogy mik vannak! - gondoltam magamban, amikor először hallottam róluk. És hát igen. Ha kicsit utána olvasunk, akkor ők az önjelölt "garanciakészítők", akik megmondják, hogy az adott esemény valóban bekövetkezett, a hír valóban igaz.Érdemes kicsit belegondolni, hogy hogyan is folyhat a munkájuk. No…..
  VÉGRE EGY JÓ PÉLDA!!! - gondoltam magamban, amikor befejeztük Timivel az új Harry és Meghan dokumentum sorozatot a Netflixen. Óriásinak tartom, amit a hercegi pár most csinál, és amit mi is alkalmazunk partnereink számára a munkánk során. És ez nem más mint a Soft Power, azaz amikor…..
  Napról napra közelednek az ünnepek, így a ZedStore-t is ünneplőbe öltöztettük. Az igazat megvallva, a nézőpontunk az, hogy a kevesebb néha több - így nem szoktuk ezt túlzásba vinni, azonban azt mindenképpen fontosnak tartjuk, hogy mind az irodában, mind a raktárban jelen legyenek a…..
Akik követnek bennünket, már ismerős lehet ez a téma, hiszen már foglalkoztunk ezzel a kérdéskörrel….. most azonban kifejtjük kicsit részletesebben! Ügyfeleink ingóságainak és értékeinek védelme érdekében nem tárolunk tűz és robbanásveszélyes termékeket. Semmilyen formában nem engedjük a…..
  Eddig összeesküvés elméletnek, konteónak tartotta az emberek többsége, de most, a Magyar Nemzeti Bank elnöke tömören összefoglalta annak bevezetését, aminek egy része már az életünk része… Nos, akkor én is bátrabban beszélek róla nyilvánosan. De miért is? Mert ez egy új…..
  Bizony bizony! Nem csak hétköznap állunk Ügyfeleink rendelkezésére, hanem hétvégén szombati napon is! Azok, akik számára nem megfelelő hétköznapokon a 10 órás nyitvatartás, élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy szombaton jönnek a raktárba. Szombaton 8-14 óra között tartunk…..
  Korán reggel van, kint még sötét, a Napindító Videókat kiküldtük, és 8 órától kezdjük a munkát. Közben éppen egy a jövőt boncolgató podcastot hallgatok, ami… hát hogy is mondjam, elég érdekes. Délután podcast felvétel, ahol ezekről, a napjaink-, a heteink-, hónapjaink átalakulásáról, a…..
  Kolléganőnket Évit lehetséges, hogy nem ismeritek olyan sokan, ő ugyanis hosszú ideig a háttérben dolgozott és segítette a munkánkat. Azonban most már vele is egyre többet találkozhattok, ugyanis közel egy éve színre lépett, és már nem csak háttér munkatárs, hanem 101%-os igazi ZedStore…..
Nagyon sok cégnek. És nagyon sok embernek. És éppen mi is ezt tesszük. Ezért van ez a nagy stúdióépítés, mert a cégünknek át kell állnia. Át kell állnia a még jobb tartalomkészítésre partnereink részére, amivel még jobban tudjuk őket segíteni, aminek segítségével még jobb lesz a PR…..
  Sokan úgy gondolják, hogy költöztetni bárki, és mindenki is tud. Ez azonban nagyon nagy tévedés. A hosszú évek során találkoztunk több, mint érdekes költözéssel, költöztetéssel - de ennek a posztnak most nem ez a lényege, és arról majd egy másik alkalommal írok - sokkal inkább az, hogy…..
Egy nagyon kedves ismerősöm jó pár évvel ezelőtt a kikötőben csodálkozva megkérdezte, hogy hogyan tudok a hajóban aludni, mert az mozog, és hogy ő erre képtelen lenne. Én pedig egyszerűen imádom. Joggal mondhatjuk, hogy különbözőek vagyunk. Ám helyezzük ezt a kérdést kereskedelmi…..
          Nézzük a történetet, és hívjuk segítségül a wikipedia angol nyelvű erről szóló oldalát. A brit kereskedők először az 1800-as években használtak lovakkal és vonatokkal vontatott konténereket. A következő előretörés a második világháború idején történt, amikor az ausztrál…..
  Közeledik a karácsony, a gyerekek várva várt ünnepe. Emlékszem a téli szünetek különleges hangulatára, a hatalmas hóesésekre, a karácsony meghittségére, az ajándékokra, amiket izgatottan bontottunk ki, az ünnepi vacsorára Szenteste, majd a másnapi ébredésre és az önfeledt…..