Regisztráció Blogot indítok
Adatok
☆Olivius☆

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lótusz pagoda Tervezem 2022.12.11 19:48:38
Ide írom azokat a film- és sorozatcímeket, amelyek megtetszettek, és tervezem lefordítani. (A változás jogát fenntartom.)   Sorozatok:   Filmek: I wish I had a wife (2001) He was cool (2004)   ..
Két rész között jöjjön egy kis zene Az aranykanál című sorozatból. A lap alján van belinkelve a teljes OST lista, de előbb kiemelném a személyes kedvenceimet: A kedvenc betétdalom a sorozatból: A zene hangulata engem kicsit a Bride of the water god és a The devil judge sorozatok egy-egy…..
Ezúttal egy régebbi filmet hoztam el nektek, ami 2000-ben készült. Leginkább azoknak ajánlom, akik kedvelik a szokatlan, elgondolkodtató, kissé bizarrabb filmeket. Habár hivatalosan a romantikus műfajba sorolták, azért nem nevezném egy könnyed darabnak, mert a történet előrehaladtával egyre…..
Ez itt a The golden spoon 2022-es dél-koreai sorozat adatlapja. Felirat- és videóletöltés, online nézhetőség az ismertető után. A sorozathoz mindenkinek jó szórakozást! :)  Eredeti címe: 금수저 Műfaj: fantasy, pszichológiai, dráma Hossz: 16 rész, részenként ~80 perc Főbb szereplők: Yook Sung…..
Nemrég elkezdtem fordítani az első sorozatomat, ez a The golden spoon. Hamarosan érkezik az első rész felirata, addig is itt hagyok egy kis ízelítőt: Ez a kedvenc betétdalom a sorozatból: A zene hangulata engem kicsit a Bride of the water god és a The devil judge sorozatok egy-egy betétdalára…..
Elkészült az első fordításom, a Lover's Concerto, avagy a Szerelmi versenymű.  Eredeti címe: 연애소설 Műfaja: romantikus, dráma, melodráma Játékidő: 1 óra 46 perc Főbb szereplők: Cha Tae Hyun, Son Ye Jin, Lee Eun Joo. Ismertető: Ji-Hwan ismeretlen feladótól érkező leveleket kap. A levelekben…..
Lótusz pagoda Elindult a blog! 2022.12.11 19:59:05
2022. december 11-én megnyitotta kapuit a Lótusz pagoda! Az oldalon koreai sorozatokhoz, filmekhez kapcsolódó feliratokat publikálok, melyek magyar nyelvű változatai a saját szellemi munkám. A feliratok ingyenesen letölthetőek, felhasználhatóak, megoszthatóak, de saját magad munkájaként való…..