Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oZZy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
  Van államtitkár, aki 466 ezer kilométeres A6-ossal jár. Az állami vezetők közül még a statikusabb szerzetek is simán mennek évi 60 ezer kilométert. Hamarosan mint Skodákat amortizálnak. Mai publikációnk blogposztja...
addict Illat 18 éven felülieknek 2010.03.20 17:40:00
Mivel tavaly mi is beszámoltunk a megszületéséről, azóta talán mindenki hallott már a meglehetősen lényegretörő, Vulva fantázianevű illatszerről. Ennek lényege, hogy a gyártó és a reklámok ígérete szerint éppen azt tartalmazza, amit a neve ígér, vagyis egy üvegcsényi…..
  Nálunk - ellentétben például Németországgal - nem az állam támogatja az autósokat, hogy új kocsit vásárolva pörgessék a válságba került gazdaságot, hanem az autósok fizetnek az államnak, mert öreg autóik vannak. Hungarikum.  Vélemények az azonos című…..
Belsőség Kulturált ijesztgetés 2008.09.11 14:32:00
A BBC legendás közlekedésbiztonsági riogató kisfilmjeit sokan ismerjük. Ezúttal lengyel feliratozással és a Metallica aláfestésével találtunk rá. Aki még nem látta, nézze meg: fontos lépés az ésszel közlekedés felé vezető úton. Oké, nem olyan sokkoló, mint ez: de nem…..