Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solely Eva

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harisnyás_csaj Akció a Gio-nál 2023.06.13 10:34:28
 Villámakció a Gio háza táján - nem is érdemes túlragozni, nézzük a lényeget: június 14-ig ingyenes 'Memphis' sarokerősítéses harisnya jár azon rendelések mellé, ahol két másik hátulvarrott harisnya is a kosárba került. Érdemes szétnézni náluk, gyönyörű kivitelben és üdítően változatos színekben…..
Harisnyás_csaj Mugler x H&M 2023.05.12 10:44:34
A népszerű fast fashion márka, a H&M neves divattervezőkkel történő együttműködéseit mindig nagy érdeklődés övezi - a darabok általában a debütálásuk pillanatában elfogynak. Nem történt ez máshogyan a Mugler kollekció esetében sem. A feltűnő felsőruhákat, neccpaneles bodykat és leggingeket,…..
Új sorozat az OF-en... főszerepben egy bohókás, színes harisnyanadrággal! Ez a harisnya a H&M-től érkezett, a vibráló élénk szín egyből megragadta a figyelmem keresgélés közben. Ráadásul pöttyös is - a pöttyös darabok pedig egy külön kis csücsköt rezerváltak maguknak a harisnyamániás szivemben,…..
Harisnyás_csaj Harisnyaruha, de... 2023.04.20 17:01:00
Szóval van ez a kattanásom a harisnyaruhákkal - vagy leánykori nevükon testharisnyákkal. Szerencsére már itthon is fel-feltűnnek a kínálatba, de... És igen, itt az a bizonyos de. Merthogy a felbukkanó darabok közös jellemzője, hogy a) leginkább szexshopokban kaphatók, b) szinte kizárólak necc…..
Ideje magunk mögött hagyni a tél piros-kék kombóit, és elindulni az üde, kikeletet idéző árnyalatok felé. Idén a kankalinsárga, rózsaszínek és a friss zöld dominál - igazi húsvéti hangulat. Valahogy így:    Mindez harisnyákban, balról jobbra:     Calzedonia 30 denes maximális…..
Új sorozat az OF-en... főszerepben egy igazi, tavaszt idéző harisnyanadrággal! Ez a harisnya mintás ÉS színes egyszerre... a pici szívem egyből olvadozni kezdett, amikor megláttam. Szeretem a feltűnő darabokat, na... és itt abból nincs hiány. Mégis, valahogy nem tolakodóan, hanem tavaszias…..
A harisnyanadrag.hu webshoptól érkezett most csomagom, benne izgalmas mintás harisnyákkal, mindjárt mutatom videón őket. De a legjobb hír: a HARISNYASCSAJ kuponkóddal te is 25% kedvezménnyel tudod megvásárolni a shop összes termékét!   A bejegyzés megtekintése az…..
Már érezni a tavasz ígéretét a levegőben... az idő egyre melegszik, és ha jobban megnézzük, az első virágok már ki is bontották a szirmaikat. Talán nem véletlen, hogy ezek egy része erős sárga színben pompázik, mintegy ezzel is hívogatva, csalogatva azokat az éltető, meleg napsugarakat.  És hogy…..
Új sorozat az OF-en... főszerepben egy bájos, fehér mintázatú harisnyanadrággal! Ez a harisnya esküvői vibe-okat ad, nekem legalábbis a menyasszonyok díszes, elegáns világa jutott az eszembe, amikor először találkoztunk a SheIn kínálatában. Félve rendeltem meg, lévén one size-megjelöléssel futott,…..
Nyilvános jegyzetfüzet, amibe az éppen kiszemelt harisnyákat mentem. Fogadjátok a februári merítést:   CalzeRose - bár nem vagyok a szilikoncsíkos önhordó combfixek nagy pártolója, de erre kíváncsi vagyok >> link     Oroblu Milano 50 den - vastag, de már tavaszi - pont jó lenne a…..
Karácsony előtt megérkezett az aktuális Cervin rendelésem is, nézzük, hogy mit rejtett a fehér dobozka:     A bejegyzés megtekintése az Instagramon Harisnyás Csaj aka Solely Eva (@harisnyas_csaj) által megosztott bejegyzés..
Új sorozat az OF-en... főszerepben a GATE szivecskés harisnyanadrágja! Ha február, akkor szivecske... Igen, a szívminta így Valentin-nap közeledtével szinte mindenhol felbukkan. A szerelmesek ünnepe jó apropót szolgáltat arra, hogy a lábaimat is mintás harisnyába öltöztessem... annyi kis csavar a…..
A harisnyacsizma szó hallatán a legtöbbünknek az a vékony anyagú, általában magasabb szárú divatos csizma jut eszébe, amely harisnyaként, szorosan simul a lábszárra. A címben szereplő harisnyacsizma azonban valami egészen másra utal jelen esetben: egy trendre, amelyet reméltem, hogy 2017-ben már…..
A Cecilia de Rafael - vagy rövidítve csak CdR már-már az epitómája a fényes harisnyáknak. Sokáig kételkedtem ebben, de aztán hagytam magam az árral sodródni. Na lássuk, milyen is az az ominózus ár... jöjjön az Etereno nevű modell tesztje.      Először a száraz tények: Szín: Cerise Fény:…..
Ahogy görgettem az Aubade hírlevelét, egyrészt csorgattam a nyálam, másrészt a nemlétező hitelkeretemet költöttem gondolatban, harmadrészt pedig elméláztam, hogy kell-e a tökéletes harmóniára törekedni mindenáron? Utóbbi fennkölt gondolatom mozgatórugója a tavaszi kollekcióban megjelenő szett volt:…..
Új sorozat az OF-en... főszerepben a GATE párducmintás harisnyanadrágja! Az állatminta veszélyes fegyver, néha könnyebb közönséges hatást elérni vele, mint elegánst. Azért időről időre elcsábít... amikor megláttam a Gate kínálatában ezt a darabot, tudtam, hogy most sem lesz másként. A minőség ugyan…..
Itt a január, az év legdepressziósabb időszaka... Az ünnep, amire lehetett lélekben készülni, pikkpakk véget ért - a tavasz pedig még messze. Ezért kell most a legélénkebb árnyalatú ruháinkat magunkra ölteni, hogy kihasználjuk a színterápia áldásos hatásait.  Kezdjük is a legintenzívebb színnel: a…..
Harisnyás_csaj Lurex-dömping 2022.12.29 17:36:00
Közeleg a szilveszter, a dörzsölt marketingesek pedig úgy gondolták, ideje belökni a csillámágyút és megbombázni minket szikrázó szépségekkel. A brandek kínálatát nézve idén mindenki lurex harisnyában fogja búcsúztatni az óévet - lásd a Calzedonia ünnepi kollekcióját, amelyről már ejtettem pár szót…..
Ha még nincs csömöröd a karácsonyi ajándékok kicsomagolásából, akkor nézd meg, hogy én mit találtam a fa alatt... A Tezenis mintás harisnyanadrágja rejtőzött a csomagban, íme:     A bejegyzés megtekintése az Instagramon Harisnyás Csaj aka Solely Eva (@harisnyas_csaj)…..
Új sorozat az OF-en... főszerepben a Silky Super Shine Sheer fényes harisnyanadrágja! Kevéssé ismert márka itthon, de bevallom őszintén, képes voltam kivárni a postázást és vámolást, mert a képke alapján beleszerettem a 'sherry' nevű árnyalatba. Ami a valóságban azért jóval világosabb, mint…..
Míg nálunk a Jézuskára hárul az ajándékok kiosztásának fáradalmas feladata, az angolszász vidékeken ez a task leginkább a Mikulásé, aki megtölti majd minden jóval a kandallók párkányán lógó karácsonyi zoknikat. De miért pont zokni? Honnan ered a karácsonyi harisnya legendája...? Természetesen az…..
A Wolford kvázi fogalom a minőségi fehérneműket kedvelők körében. A harisnyáik magas szintet képviselnek, és gazdag szín- és fényválasztékkal ejtik rabul a harisnyamániások szívét. A Neon 40 lesz az egyik legelső modell a kosaradban, ha a fényes harisnyák fétisének bűvkörébe kerültél. Lássuk, hogy a…..
Új sorozat az OF-en... főszerepben a Marilyn "Emma" szitakötős harisnyanadrágja! Szeretem a különleges dolgokat. Igen, harisnyákból is... ebben a darabban például a hátulján lévő szitakötőminta fogott meg, az a kis extra, amire felkapod a fejed, mikor kivillan a szoknya széle alól. Apropó,…..
  Gőzöd sincs, melyik harisnyát választaná életed párja? Kifutottál az időből, és kell egy vészterv? Utálod a boltokat járni a karácsonyi tumultusban? Adok pár last minute ajándékötletet, amelyek minden harisnyamániás szívét megdobogtatja majd - avagy innen vegyél ajándékutalványt vagy vouchert…..
A címbe muszáj voltam beleírni, hogy "2022 tél", mert annyi sok szép harisnyatartó jön velem szembe, hogy egészen biztosan nem ez lesz az egyetlen róluk szóló poszt. Na de lássuk is, hogy mi került bele ebbe a válogatásba... Púderes, diszkrét színeket választottam most, és inkább visszafogottan…..