Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nesztor HACCP

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Rege a csodaszarvasról… kezdődhetne így is a bejegyzésem, de ez nem mese, ez a valóság, annak ellenére, hogy a neve Tihanyi Rege Cukrászda! Tihany, a Balaton egyik gyöngyszeme, rengeteg turistát vonz minden évben a gyönyörű táj, a történelmi és kulturális látnivalók és a helyi gasztronómia…..
A Viniczai's étterem tulajdonosai a nyitást megelőzően kerestek meg. Az egység már korábban is étteremként üzemelt, így nagy belső átalakítások nem voltak, inkább felújítást kellett eszközölni, mivel eléggé lelakott volt a konyha.  Az egyik tulajdonos maga a szakács- a SÉF!  Gyurin látszott már az…..
  Sziasztok! Tavasz van! Kibújik a medve a barlangból, és a csalók is kimerészkednek…. Már a harmadik éve, hogy ilyenkor felbukkannak az álellenőrök! Azért írom ezt a bejegyzést, mert az idén is volt egy ilyen alkalom. Nem tudom mi a céljuk – vagyis tudom – gondolom nincs elég ügyfelük és nem…..
Sörmenking: A Kézműves Hamburgeres Fehérvárcsurgón. Két éve keresett meg a tulajdonosa, hogy szeretne nyitni egy kis kézműves üzletet. Az ingatlan átnézése után felvázoltam, hogy mit lehet ebből a kis helyiségből kihozni.  Már ekkor láttam Dávid szemében azt a tüzet és azt a lendületet, amivel neki…..
A balatonfüredi Füredi Fagyizóval 2 éve kerültem kapcsolatba szakmailag, de már jóval korábban jártam oda fagyizni. A fagyik nagyon finomak  és gusztusosan voltak kihelyezve a kínáló pultba. Bár egyszer felmerült bennem a kérdés, vajon hátul mi lehet?  Aztán a tulajdonos megkeresett, hogy kinőtték…..
    Orbán Tibor Nesztor vagyok, vendéglátós családban nőttem fel, majd jó magam is évekig üzemeltettem több egységet, aztán egy ismerettségnek köszönhetően belekezdtem az Élelmiszer-higiéniába. Először csak kisebb vendéglátókkal foglalkoztam, napjainkra már közel 350 egységet felügyelek. Ezek…..
Az egység 2022. év végén nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. Teljes átalakításon esett át, ahol a kényelmes stílusos vendégtér mellett igen nagy hangsúly fektetődött a hátsó kiszolgáló-szervíz részre.  https://www.facebook.com/padysbistro A konyhát már működés közben néztem meg, ellenőriztem.…..