Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toók László

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Magyar Keresztény Szociális Unió (MKSzU) korábbi elnökének, Dr. Giczy György Antalnak felhatalmazása alapján, 2023. április 4. napjától Toók László teljes joggal és szabad elhatározása szerint használhatja a Magyar Keresztény Szociális Unió facebook-oldalát, ennek az azóta megszűnt pártnak…..
Korábbi esszémben kereszténydemokrata szemszögből vizsgáltam meg a jelenkor szociológiai helyzetét. Leszögeztem, hogy a jelenlegi romló és bomlasztó társadalmi folyamatok csak abban az esetben indulhatnak változásnak és vehetnek pozitív irányt, ha visszatalálunk Istenhez, és embertársainkban…..
"Ha egy nemzetnek vannak olyan alapjai, amelyek az ország előrehaladását és nagyságát a múltban előmozdították, ezeket nem szabad nélkülözni a jövő építésénél sem."  ..
A jelenkor embere nap mint nap megannyi aggasztó és korábban elképzelhetetlennek tartott folyamatok együttesével néz szembe. Látja a televízióban, hallja a rádióban, vagy rosszabb esetekben, sajnálatos módon személyesen éli át. Háborúk, szenvedés, éhínség, elszegényedő társadalom, gazdasági…..
A vidék nélkül nem létezhet Magyarország. Nemzeti érdekünk megóvni és fejleszteni. Alázattal és szenvedéllyel szolgálni!..
A közéletben és a politikában is elsődleges érték a hitelesség és a következetesség. Brüsszel egyik erényt sem képviselte, amikor hibás döntést hozott és úgy határozott, hogy a magyar gazdák nem kapnak támogatást az ukrán gabonaimport okozta káros piaci hatások enyhítésére. Az EU-ban a józan ész…..