Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miles

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BORtáBOR OBI? OMG*!! 2011.08.04 12:37:00
 (*Oh, My God! - Óh, Istenem!)Nem, ez nem az az OBI..  itt nem lehet kertiszerszámokat, gumicsizmát, cementet és egyéb, az építkezéshez, kertrendezéshez szükséges anyagokat kapni. Ez az OBI az Országos Borminősítő Intézet. Ők azok, akik a kötelezően beküldött…..
Feltételezett ügyfél: TelenorFeltételezett brief: Sziasztok, extra SOS szitu van!!! megkaptuk a múlt havi kutatási eredményeket és nagy a gyász - a vezetőség felé holnap prezentálunk, úgyhogy addig kellene valamit villantani, lehet, hogy másnap már dolgozunk a cégnél, ha nem…..
H. András egészen Párizsig futott az új, enyhén szólva is kihívásokkal küzködő (magyarul szériahibás) iPhone-ért, sőt, olyan gyorsan futott, hogy első helyre sikerült furakodnia a többi konzumidióta elé. Saját honlappal is rendelkezik, természetesen az utolsó bejegyzések…..
Share Ha az ember Kelet-Európában él, akkor pontosan tudja, hogy network-ügynökségen dolgozni jó. A network, mint tudjuk, számos ügyfelet biztosít, miközben a hálózatban felhalmozódott tudás és tapasztalat lehetővé teszi a ügynökség és az egyes ember szakmai fejlődését. Az…..
comment:com Twitteren a Comment:com 2010.05.11 13:21:00
Zubog a közösségi média, meg a webkettő, nem is a csapból folyik, már a tömítéseken keresztül is ez árad. Úgyhogy arra gondoltunk, hogy fogunk egy nagy tölcsért is a Comment:comra vezetünk mindent, ami a Facebookon, a Twitteren, az Indán, a Google Readeren, és egy rakás más…..
Úgy tűnik, nem csak a pártok szeretnek ígérni, hanem az ásványvizek is, csak a vizek úgy ígérnek, hogy eljátsszák, mintha nem. Meglepő módon két konkurens márkára is rábukkantunk, melyek nagyon hasonló módon játsszák el, hogy nem. Ez itt a nemrég átpozícionált Kristályvíz…..
Subba Subba szív iWiW: Tigrises 2010.03.26 09:00:00
Kicsit lapos, de sok szeretettel készült! Karaoke extázisTigrisesSzépség és szörnyetegKedvcsináló gyerekvállaláshozJó, de mikor?!A legdzsesszikább Dzsesszika!GyurmaCukiság PiríítőlErotikus József..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/26 Subject: Reklámötlet a Tigernek To: info@gotbrain.hu Szevasztok Kreatívok! Egy társszakma képviselőjeként (sales) az utóbbi időben reklámötleteken töröm a fejem. Itt van egy, hogy lássátok, kívülről is jöhet új/friss ötlet: Tiger kampány…..
miles 2010.02.04 18:59:52
@lyken: nem mondod? a betyárját!
(pszt. halkan egymás közt elmondom, hogy még szép, senki nem mondta, hogy ez Dezső valódi levelezése)
Justinsfreeknek a jelek szerint nem tetszik, hogy áprilistól megszűnik minden ingyenes szolgáltatás az extrán, így a modern népművészet legelterjedtebb eszközéhez nyúlt, hogy kiöntse a bánatát. Nem dalolt keseregve, nem hímzett, nem táncolt és nem faragott fát, hanem…..
Vajon ez a buszmegállókban látható reklám most mennyire dühíti fel az esetleg buszra váró utasokat? via:kazal..
miles 2010.01.17 10:00:27
@tgtg22: ki lop, te nicketlen? Olvasd már el csak egyetlen egyszer, ha már rám hivatkozol, hogy mit tettem ki. Abban annyi van, hogy reklámbuzinál és will-nél egyszerre verték ki a biztosítékot a metropol hirdetések, de két különböző ...
Hát úgy, hogy a szemétbe vágja a zsír új botmixert, egyébként teljes joggal. Mindig érdekes, hogy egy hazai közegből régen kiszakadt ember milyennek látja az itteni életet. Ismerjék meg Vető Istvánt, aki nem szokta meg, hogy ártatlan helyzetben kukoricázzanak vele. István az…..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
kérdésem van, sose értettem, magyarázzátok meg: miért jo az, hogy kiírja: 700ft a listaár, és nem annyiért adja? mert van kedvezmény. hogy én jol érezzem magam, hogy kaptam kedvezményt? mert hogy a lámát megetetik a kedvezménnyel, de aki ezzel foglalkozik, azt is? vagy hogy? mondja…..
Már jó ideje csámcsogunk azon, hogy jujj, Kepes András Győzikével forgat, miközben egy csomó sokkal értelmesebb témáról is forgathatna, és hogy Győzike másik arcát akarja megmutatni, miközben tudjuk, hogy Győzikének nincsen semmiféle másik arca. De keddenvégre levetítették a…..
comment:com A fal adta a másikat 2009.05.05 08:01:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévézés beállt a külföldi sikersorozatok vagy éppen a bukott ótvarok átdolgozására, ennyivel is kevesebb pénzt kell kihajítani a kreatívok üvegasztalára felcsíkozott kokóra, vagy mittudomén, lehet az ötlet fogyott ki a magyar fejekből, mindesetre…..
comment:com Ég veled, Budapest Tv! 2009.04.23 23:51:00
Hány unalmas filozofálgatásba fordult bulit mentett meg annak idején az ötlet, hogy akkor inkább hívjuk fel Anettkát? Hány részeg, fáradt estén jött jól, hogy a kanapéra heveredve gombnyomásra pofán csapott minket a groteszk? És hányszor, de hányszor éreztük azt végtelen büszkeséggel, hogy innen már…..
Dombóvár önkormányzata március 1-jei hatállyal betiltotta a 4 négyzetméternél nagyobb területű óriásplakátok elhelyezését. Drasztikus lépés, amire mindezidáig kevés példa volt, de ezúttal a tolnaiak bekeményítettek, és kiebrudalták a városból a médiásokat. Ennyire…..
A hírek szerint az APEH ebben az évben a fuvarozók, internetes kereskedők, a befektetési szolgáltatók, a felnőtt- és egyéb oktatással foglalkozó vállalkozások és a gépjárműkölcsönzők - na és persze a sajtkészítők - mellett a reklámcégekre figyel majd különösen. Hogy…..
Egy júniusi londoni utam során vettem egy Cyclesport magazint, aminek a címlapján volt egy Bettini portré, ami nagyon megtetszett, így elhatároztam, hogy egyszer megcsinálom ugyanezt a fotót, hiszen még nem fotóztam stúdióban, gondoltam, sose késő tanulni. A fények nagyjából…..
comment:com Nyerjen Monk DVD-ket! 2008.12.04 13:27:00
Mintha Columbót keresztezték volna Melvin Udall-lal a Lesz ez még így se első húsz percéből. A nyomozó, aki halálosan retteg a fertőzésektől, a poratkáktól és a nem élére vasalt öltönynadrágoktól. Monk már ment a Tv2-n, most a Viasat3 adja, ahogy délutánonként (egészen…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de én imádom az ehhez hasonló, valójában teljesen értelmetlen, de épp a belefektetett elképesztő munkától és energiától működő hangulatfilmeket. A kedvencem még mindig Muto házfalakra festett animációs filmje, de a nemrég bemutatott irodai post-it…..
Már régóta akarunk írni az amerikai Dancing With the Stars és a magyar változat hasonlóságairól, himnuszt akartunk énekelni, hogy íme itt egy tökéletes adaptáció, így kell nem elrontani egy jó formátumot. De aztán az RTL Klub többszöri kérdésünkre is azt mondta, hogy a…..