Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szieszta Network Hungary ©

30 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mi is az a GESARA és NESARA? Fall of the Cabal - A Cabal bukása [Teljes sorozat magyar felirattal] + 23 rész frissítés! A Cabal bukása folytatása    Csatlakozz közösségünkhöz: Regisztráció (Tagság)! Közösségei…..
A globalista királykirály, Klaus Schwab saga szerda délután a halálába torkollott, miután Donald J. Trump elnök állítólag arra utasította Darse E. Crandall alelnököt, hogy „húzza ki a dugót” – mondta egy GITMO-forrás a Real Raw Newsnak. A szervelégtelenségben és az akut Adrenokróm-elvonásban…..
Az alakuló új világrend nem lesz sem igazságos, sem pedig stabil. Az emberiség előtt olyan hatalmas kihívások tornyosulnak, és nem csupán geopolitikaiak, amelyek miatt szinte elképzelhetetlen, hogy ez az átmenet békés lesz. Meg kell barátkoznunk azzal, hogy a világ olyan lesz, amilyen még soha nem…..
  Mi is az a GESARA és NESARA? Fall of the Cabal - A Cabal bukása [Teljes sorozat magyar felirattal] + 23 rész frissítés! A Cabal bukása folytatása    Csatlakozz közösségünkhöz: Regisztráció (Tagság)! Közösségei…..
Klikk a képre: Közvetlen link TRUTH csoportunkhoz: link..
  Több megkeresést is kaptunk, hogy az e heti Ben "hetijelentést" nem hoztuk le.Ismételten tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy egyes cikkeink, korábban CSAK regisztrált tagjaink számára érhető el. Ezek közé tartozik, a hétfőnként megjelenő Benjamin Fulford hetijelentés is! Megértéseteket…..
Kedves Felhasználóink, Tisztelt Olvasóink! Aktiváltuk oldalunk Belépés/Regisztráció menüpontját.Tagsági előnyök: Regisztrált tagjainknak Privát cikkeinkhez hozzáférést biztosítunk. (Egyes cikkeink csak tagoknak érhetőek el.)  Cikkeinkhez, a Blog.hu és a Facebook.com oldalon regisztráltak…..
Benjamin Fulford hetijentéseit, Ben írásos engedélye alapján tesszük - szigorúan tükörfordításban - közzé!   Szieszta Network Hungary ©    Csatlakozz közösségünkhöz: Regisztráció (Tagság)! Közösségei…..
Szieszta Network Hungary © 2023.03.07 09:15:02
@zalitabea: Értelmesen le van írva, hogy ki olvashatja a cikket:
... aki blog.hu oldalon regisztrált ÉS Szieszta oldalunkon TAG is egyben!
Mind a két feltételnek egyszerre kell teljesüljön!
:)
Szieszta Network Hungary © 2023.03.07 15:41:45
@zalitabea: ... semmi sem kötelező, minden csak lehetőség!
De ugye vágod, hogy ahhoz, h te most itt hepciáskodsz, mi fizetünk, és dolgozunk, gyűjtögetjük mindenhonnan egy helyre az infókat, fordítjuk németről, angolról franciáról, hogy te készen megkapd! Nem kértünk facebook regisztrációt, az (is) csak lehetőség, a blog üzemeltetői integrálták a FB kommenthez a panelt. A Blog.hu üzemelteti az oldalt, mi meg a blogon a Szisztát ezért kell blogon regelni, és tagnak lenni az oldalunkon ha nem tetszik, hogy csak regelt olvasóinknak biztosítjuk a tartalom megtekintést bizonyos cikkekhez, akkor természetesen tudsz más forrást keresni! Van millió! Igaz a legtöbb már fizetős...mi nem tettük a tartalmat fizetőssé, csak lehetőség a Patreonon a munkánk támogatása, más hasonló oldalaknál a holnapregisztrációja is már havi 5-12 USD.
Szieszta Network Hungary © 2023.03.07 19:44:04
Támogasd a Nemzeti Patrióta Mozgalom |SZIESZTA-NETWORK HUNGARY © |munkáját... Csatlakozz közösségünkhöz: Közösségei elérhetőségeink:#SziesztaWebSite, #Telegram, #Facebook,#Instagram, #Twitter, #Vkontakte, #AnonUp, #Patreon...
A múlt héten Kína az irányított energiafegyverek (DEW) elleni hatalmas párbajra reagálva béketárgyalásokat javasolt a ki nem jelentett, de folyamatban lévő hibrid harmadik világháború befejezésére. A felhívás azután érkezett, hogy pusztító szökőár és földrengés sújtotta az ENSZ katonai támaszpontját…..
Szieszta Network Hungary © 2023.03.04 19:23:34
@Anonim_: A BLOG.hu supporttal egyeztetve hibás link javítva, elvileg teljes BF jelentés most már valóban csak regelt tagok számára érhető el.!
Még egyszer Köszi, h szoltál.
Csatlakozz közösségünkhöz: Regisztráció (Tagság)!..
Ha bibliai értelemben gondolkodik, akkor az antikrisztus legvalószínűbb jelöltje David Rockefeller Jr. Ő és családja állnak az elmúlt néhány évben elkövetett összes Covid-csalás és vakcina-bűncselekmény hátterében. Ez is csak a jéghegy csúcsa. Letartóztatása és családja vagyonának elkobzása…..