Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korong

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyságrenddel több játékos van a korosztályban, akikben megvan a nagy lehetőség, értékelte blogunknak Kercsó Árpád az idei kölyökbajnokságot. Az is kiderül, ezt tartja a mester mind közül a legértékesebb bajnoki címének, és jövőre már három korosztályban kíván…..
Arról már szóltunk, hogy nyakunkon a 14 év alatti korosztály magyar bajnoki döntője, sőt jó előre beharangoztuk a többi utánpótlás-bajnokság végső szakaszának menetrendjét is. Az idő múlik, aki időt tudott rá szakítani, az már tanúja is lehetett a MAC Népstadion A csapata…..
korong 2010.02.22 19:59:06
@kapusLaci: Legyen igazad!
Folytatjuk utánpótlás-bajnokságokkal kapcsolatos sorozatunkat. Időszakosan jelentkező írásainkban azokban a korosztályokban tudósítunk a fejleményekről, amelyekben kihirdetik a mérkőzések végeredményét. Továbbra sem foglalkozunk a szupermini, mini és előkészítő korosztály…..
korong 2009.12.03 22:10:38
@bonsay: Azért van annyi, mert most még "nem számít" nincs VB. Mert ifiben már megnézik, hogy kiket futtatnak arrafelé. Ennyi. Sok a gyerek, mégis kettő miatt elhalasztanak egy mérkőzést. Valóban ott van a legtöbb leigazolt játékos? Kabaré.
korong 2009.12.03 22:11:42
@bonsay: Jogos az észrevételed!!!
korong 2009.12.04 20:10:42
@M.T.: Van benne realitás, de nem erről beszéltünk a többiekkel. Ez csak a dumálás.
Ganxsta Zolee előadóművész lesz az első Mol Liga-klubnap házigazdája, a pesti Legends Sports Barban mind az öt magyarországi csapat képviselteti magát egy-két kiváló játékossal. Miskolcról Láda Balázs, Dunaújvárosból Azari Zsolt, Galanisz Nikandrosz és Kiss Ákos érkezik, a…..
korong 2009.11.30 22:19:06
@öregjátékos: Lehet abban is valami realitás amit írsz, mert történtek már érdekes dolgok. Az a legkönnyebb, ha zárolnak mindent és azzal rendezve van a történet.
korong 2009.11.30 22:21:53
@öregjátékos: Lehet, sőt igazad van.
korong 2009.12.01 21:46:03
@vaze: Valami szövegértési problémád támadt.Kit mocskoltunk? Nem értem! Elég érzékeny darab vagy. Ha pedig kívülálló vagy akkor mi a problémád. Szerencsére én is "kívülálló" vagyok, csak ismerem az utakat. Elég érdekesen (ártatlanul) adják elő.
Az MJSZ JT nyílt levélben reagált a Fenestela 68 Brassó edzőjének nyilatkozatára, amelyben keményen bírálta a játékvezetőket. A levelet változtatás nélkül közöljük."A 2009. október 11-én vasárnap esti Miskolc elleni mérkőzésük után azt a kijelentést tette, miszerint…..
korong 2009.10.12 23:34:05
@M.Lac: Jégkorong Dzövetségnek a sarkára állni? Az lenne még egy érdekes dolog. Abban a nagy kavarodásban ami ott van? Hát még a JT-ben. Mindegy. Lehet, SŐT egyáltalán nincs igaza a brassói edző nyilatkozatának. Azért ez a "Jégkorong Szövetségnek kellene végre a sarkára állni" ez nagyon kemény dolog.
A 18 csapatosra bővült U14-es bajnokság szeptember 12-én kezdődik, a játéknapok szombatonként lesznek. A mezőnyt 8 csapatos A és 10 csapatos B csoportra bontották, erősorrend szerint. A felsőházban az SC Csíkszereda, a Sapa Fehérvár AV 19, a Dunaferr, az FSZSE-Zalai Titánok, a Bp.…..
Ted Sator, a Fehérvár EBEL-csapatának korábbi vezetőedzője lesz a magyar válogatott szövetségi kapitánya, tudta meg blogunk. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége közleményben indokolta meg döntését, amelyben az új kapitány pályáját is ismerteti. A szövetség egyéves…..
korong 2009.09.07 22:41:38
@kör alakú vulkanizált gumi: Mindig lesznek érdekes, érthetetlen döntéseek. Azt is lehet mondani, hogy Cortina-t nem engedte el a német egyesület. Amúgy már az A csop.ba való feljutás előtt meneszteni akarták, csak akkor nem merték meglépni.
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
korong 2009.08.28 18:46:44
:-)
korong 2009.08.28 23:35:41
@Isac74: Van egy vezető-edző, a nevében is benne van a beosztása. Képesnek egy átmeneti időszakot szaavaztak meg. Ezt tudomásul kell venni.
korong 2009.09.01 21:47:47
@heves jeges: A általad tapasztaltak leheségesek.Igen sajnos egyeseknek 2 perc sem elég a 400 m-re. Ebben is lehet valakinek valamilyen érdeke. Csak a felmérésen résztvevő játékosok nem vakok és nem süketek! Ezáltal tudunk előrelépni! Merre?
Menesztették Bukta Andrást, a Kaposvári Sportiskola jégkorongsakosztályának vezetőjét. A fejleményről a Somogyi Hírlap online verziója számol be részletesen, a cikkből kiderül, hogy Bukta nem állt a helyzet magaslatán, szakmailag értékelhetetlen munkát végzett. Fejre állt a…..
A mesteredző visszatért: Kercsó Árpád ötéves szerződést kötött a zalaegerszegi jégcsarnok fenntartójával. A tréner blogunknak azt mondta: "Tudom, hogy nem lesz könnyű újrakezdeni, de mindenkinek azt ígérem, nem foglalkozom a múlttal." Nagyon hosszú előkészítés…..
korong 2009.06.19 12:45:11
@Judfin: Igazad van. Legalább akik anno tettek arról, hogy nem kell, nincs rá szükség MOST MÁSOK RÁJÖTTEK, HOGY IGEN IS SZÜKSÉG VAN RÁ! Itt van és újra dolgozni fog!
Nagyon jó dolog hogy egy ilyen múltú,és tudású szakember visszajött!!!
Július 4. és 11. között rendezi meg az IIHF szokásos éves nemzetközi jégkorongtáborát. A helyszín mint mindig, ezúttal is a finnországi Vierumäki, a Finn Sportakadémia és az International Ice Hockey Center of Excellence székhelye. Örömteli, hogy igen sok magyar vesz részt a…..
korong 2009.06.07 10:51:24
@guriga uram jr.: Elnézést kérek! Látod Te legalább észrevetted, hogy Krisztián helyett Patrikot írtam. Ott a helye!
korong 2009.06.08 20:00:19
@pokerface: Nem hiszem. Ismerem, volt szerencsém hozzá. A kiválasztási módszereket is ismerem. :-))
További szép álmokat.
Az IIHF kongresszusa szombaton Magyarországnak ítélte a 2010. évi, valójában 2009. december 13. és 19. között megrendezendő divízió 2-es U20-as világbajnokságot. Az esemény megrendezésére határidőig senki nem jelentkezett, így annak elenére, hogy eredetileg nem…..
korong 2009.05.10 08:24:29
@Fejér Lilla: J.J. mit keres a sport közelében, ha ilyen szépen tud megnyilvánulni miután gondolom ott volt és elvolt mint a befött? Gy.T. a saját szöv. belül megszívatta a sportoloit! Akkor mit várunk el más sportágak iránti tiszteletről? A saját fészkükbe . . . !
Kangyal Balázs csapatkapitány a vb utolsó meccse után bejelentette: tétmeccsen nem kíván többé szerepelni a magyar válogatottban. Pat Cortina szövetségi kapitány mérleget vont, leosztályozta a keretet az MTI-nek, négyesnél jobbat senki sem kapott. A találkozó után Ladányi…..
korong 2009.05.05 20:47:33
@meow?: Spiller? Érdekes dolgokat tudott néha mondani. Egri János tudott tényleg okos és jó dolgokat mondani. Mellébeszélni mindenki tud.
korong 2009.05.05 20:50:16
@üveg: Csapat 5, Cortina 5, Szurkolók 5*. Mivel nem voltál megelégedve? Mire gondoltál mikor 4-re osztályoztad a csapatot? Reálisan! Cortina mit tudott volna tenni? Ezekkel az ellenfelekkel?
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
korong 2009.04.24 21:43:27
@Acilles: kapus akadályozás? Hátvéd saját kapusára lökte a SVK játékost!
CZE játékvezető nem sokat tehetett.
A német válogatott képtelen volt gólt ütni a világbajnoknak a vb először véget ért meccsén. Az oroszok nagyon belekezdtek az elején, az első harmadban hármat vágtak. A másodikat Ilja Kovalcsuk szerezte, ami azért érdekes, mert egy évvel ezelőtt a döntő utolsó harmadáig…..
korong 2009.04.24 19:12:45
@SakiCitizen: :-)) jó vicc.
Vjacseszlav Bikov orosz szövetségi kapitány közzétette azt a 25 fős keretet, amely április 22-én, a svájci Sierre-ben megmérkőzik a magyar válogatottal. Ez még nem a végleges vb-névsor, mivel fenntartanak egy-két helyet az esélyes NHL-eseknek, különös tekintettel a Washington…..
Jelentős meglepetésre harmadik helyen zárt Minszkben a divízió 1-ben újonc magyar ifjúsági válogatott. Öt másodpercre voltak a fiatalok az A csoportba jutástól. Ancsin László, a csapat szakmai vezetője nap mint nap kifejtette álláspontját nálunk. Most Marton Tibor, a csapat…..
A magyar válogatott a harmadik helyen végzett a divízió 1-es U18-as világbajnokság minszki csoportjában. Hatalmas teljesítménynek gondoljuk ezt. Tekintettel arra, hogy ebben a korosztályban csak tízcsapatos az elit, Magyarország ugyanúgy a legjobb tizenhatban van, mint a felnőttek. A…..
Jégkorong Ukrajna–Litvánia 1-5 2009.04.06 13:07:00
Megkezdődött Minszkben az U18-as divízió 1-es világbajnokság, máris kisebb meglepetés született. Az általunk gyengébbnek sejtett litvánok alaposan elverték a szintén nem túl erősnek feltételezett ukránokat. A baltiak a 8. percben már 3-0-ra vezettek, az ukránok kapust cseréltek,…..
korong 2009.04.06 17:00:55
Sean Averyről, a New York Rangers különös lelkivilágú játékosáról volt itt szó többször is, most nem méltatnánk pályáját részletesen. Csak egy jelenetet mutatunk meg a Boston elleni mérkőzésről. És megjegyezzük: csodálkozunk, hogy még mindig ép és egészséges. ..
Eljött az idő, amikor igazán jó játékosok közül lehet és kell válogatni, mondta Géczi Gábor csapatvezető a keretszűkítés után. A magyar U18-as válogatott megvívta utolsó felkészülési meccsét a szlovák extraligás Ardo Nitra junior-ifi vegyes csapatával, utána kiderült, ki…..
Szakmailag megalapozatlan az eltávolításom, ezt kijelenthetem – mondta blogunknak Ted Sator, az Alba Volán menesztett vezetőedzője. A kanadai mester értetlenül áll a döntés előtt. Semmi nem utalt rá, hogy valami nincs rendben – állította Ted Sator. – Mi történt a…..
Az olimpiai selejtezőkben nem érdekelt válogatottak is felkészülésre használják a nemzetközi szünetet. Világbajnoki ellenfeleink éppen egymással küzdenek a hét végén. Szlovákia és Fehéroroszország Svájcban találkozik.A szlovákok kerete az utolsó pillanatban megváltozott,…..