Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phil Laak

2 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Phil Laak 2010.07.30 13:10:35
@_benito: Szerintem nem ő.
Nou San Trafford Cleverl(e)y done! 2010.07.29 13:15:00
"Houston, baj van!" - sóhajthattak fel az MLS nagy barátai úgy az All Star-meccs első negyedórájának végén. Látva az eredményt, nehéz eldönteni, mennyire tisztelték Sir Alexék az amerikai bajnokság kirakatmeccsét, mindenesetre ha már bevették a turnéállomások…..
Phil Laak 2010.07.29 14:00:47
@Rooney82: Nagy fogásnak tűnik a srác. Legjobban a hatalmas önbizalma tetszik.
Phil Laak 2010.07.29 14:43:24
@Everred: Biztos vagyok benne, hogy Ireland nagy focista lesz, az MU tökéletes lenne számára. Akiről ugyebár egy országot neveztek el...
Gondolom a mentalitásával lehet némi gond, ha már bekammerolta a válogatottnál, hogy a nagyi meghalt.
Phil Laak 2010.07.30 11:51:58
@t.o.d.: A későbbi ellenőrzéshez kérlek vázold azokat :)
Van az a Jenő klasszikus, hogy lyukat rúgott, nagyon rossz megoldás. Hát most élő cáfolatot találtunk, jelezze, aki látott már életében ennél tökéletesebb lövőcselt (0:40-től érdemes figyelni). A lényeg ez, de aki szívesen fogyaszt egy kis tömegbunyót a kávé mellé, néhány…..
Társadalomzrika Roppant rokkant 2010.07.28 11:54:57
A felülvizsgálatok idejét járjuk, retteg az egész ország. Sunyi módon bebotorkálva Te is odacsúsztattál esetleg egy borítékot a vizsgálóbizottságnak? Akkor most vége lehet az idillnek. Leáldozott a rokkantosított egészségeseknek.A kormány terve, hogy mindenkit felülvizsgálnak.…..
Akinél már elmúlt a labdaundor, szedheti össze magát szépen, hogy becsatlakozzon az ismert programba, ahol is keddjeink és szerdáink általában rituálisan foglaltak. A BL harmadik körének mezőnyét már ma délután eleresztik, a mai hat meccset kilenc követi holnap, így a hatalmas…..
Örvényhívó felhívta a figyelmünket rá, hogy van egy mulasztásunk, ezt pótoljuk most. A poszt ötlete már akkor megfogant, amikor a hazatérő Somos bros. történeteit végighallgattuk az országról, a városokról, a stadionokról, és úgy általában az egész világbajnokságot…..
Nem azért érzek óriási és mindent elsöprő elégtételt, mert Maradona megsemmisült, és ostoba, kocsmába való hőbörgésének szikrányi hitele sem maradt a továbbiakban, hanem azért, mert a Labdarúgás a helyére tett egy magáról megfelejtkezett pojácát.   Sokszor a…..
Phil Laak 2010.07.03 19:27:36
@heinrich: Értelmes fickó vagy, és teljesen jogos minden szavad.
Nou San Trafford Bradley, a jenki 2010.06.24 12:00:00
Bob Bradley sosem volt nagy soccerjátékos. Mindössze egyetemi foci jutott neki, és miután végzett, rögtön az edzősködésnek szentelte életét. Persze az sem mindegy, hol diplomázott, Bradley ugyanis a Princetonra járt, amelyről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a világ legjobb…..
Nou San Trafford D-csoport, 20.30 2010.06.23 19:26:00
Ghána-Németország, Johannesburg Ausztrália-Szerbia, Nelspruit Tökéletes helyzet állt elő a D-csoportban, mivel mindenki tud arra játszani, hogy elkerülje Angliát, tehát senki nem fog köcsögösködni és az ikszet kitűzni célul, ráadásul nincs még fix továbbjutónk se. Az…..
Phil Laak 2010.06.23 20:09:41
@matthe07: Nem mintha számítana, de nem emlékszem ilyenre.
Phil Laak 2010.06.23 21:44:46
@BASTi: Müller és Özil pedig egymást zavarják.
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
labdabiztos Repülő hollandi 2010.06.06 19:00:00
Kétféleképpen is értelmezhetjük ezt a címet. Egyrészt utalhatunk vele Arjen Robben futósebességére, de mivel erről Bodnár Laci többet tudna mesélni, inkább foglalkozzunk a másikkal. Erwin Koeman már maga is vizionálta, hogy a következő MLSZ-szeánszot követően legfeljebb a…..
Phil Laak 2010.06.07 11:29:32
@mizrolist: Köteles a Genkben alapember december óta. Persze ez önmagában nem sokat jelent.
Phil Laak 2010.06.07 11:30:56
@lelkesamatör: Futács nem gólerős, még az ifi-vb-n is el-el nyomták, és három gólt rúgott az amatőrben.
Most egy kicsit rendhagyó poszt következik, egy régit elevenítünk fel nektek, kibővítve. Mert ígéretemhez híven, tartom szavam és hozzá adom az azóta megtalált reklámokat, a már meglévők mellé. Itt a forradalmi hangulatban, március idusán egy kis apolitikus finomság. Tőlünk -…..
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
Phil Laak 2010.04.27 10:46:25
Élesbe fordul a játszadozás, már az elődöntőbe jutás a tét a Bajnokok Ligájában. A küldetést az első játéknapon a Manchester Unitedet fogadó Bayern München, és a francia rangadón Lyonba látogató Bordeaux kísérli meg teljesíteni. A németekről azért sem írjuk le, miben…..
Nem követjük különösebben elszántan az országúti kerékpárosok versenyeit, most mégis a kokszosokhoz nyúlunk vissza egy kiváló hasonlatért: Armstrong és Ullrich küzdöttek a végső győzelemért, valami hegyes-völgyes szakasz előtt azt mondták, itt van esélye a tokosnak. Mentek…..
Phil Laak 2010.03.26 11:55:52
@Phuturo: Már a Serie A-ba is nehéz sajnos.

@montipájton: Teljesen igazad van. Mindenki fanyalog, mégis jó eredményeket ér el az utóbbi években.
Phil Laak 2010.03.26 11:57:22
@Strigo a divatdrukker: Szerintem x lesz, mondjuk 4-4, olyan még úgy sem volt.
Tömören a forduló lényege: ha kikap Kecskeméten a Diósgyőr, akkora ponthátrányba kerül az éllovasokhoz képest, hogy már matematikailag sem lehet bajnok. Nyilván a Tornyi-Tóth László-tandemnek ennél van komolyabb problémája is, például megállapítani, miért nem lő gólt a…..
Vegyes érzéseink vannak a kettős rangadó kapcsán, de talán most szerencsésebb a filozofálgatást félretenni, és rövid úton tudomásul venni a realitásokat. A kicsik végigszenvedték az életben maradásért küzdő olaszok elleni meccset, a nagyok viszont elfogadható módon és…..
Várható időjárás az ország területére péntek estig: Ma eleinte nyugat felől felszakadozik a felhőzet, több-kevesebb napsütésre az ország nagy részén számíthatunk. Keleten ugyanakkor várhatóan erősebben felhős marad az ég, ott helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat.…..
Társadalomzrika Teszt 2010.02.09 21:13:59
Ha nem vagy kitartó, akkor körülbelül itt hagyod abba a blogírást.A rengeteg olvasó most epekedve várja, hogy vajon lesz-e folytatás e nagyszerű szösszenet után...
Mármint, hogy miért is esett ki. Ennek a se íze, se bűze csapatnak semmi keresnivalója a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között, és ugyanez elmondható a látottak alapján az Interről is, bár lényeges különbség, hogy utóbbi azért valószínűleg ott lesz. Az Arsenal is…..
Várhidi Péter az örök túlélő. Kezében mindig ott feszít egy mágnestalpú gombfocibábú, és ha nem figyelsz egy pillanatra, azonnal ott terem az öltöződben, hogy fémes felületekre aggassa őket. Vagy fiatalít. Várhidi Péter utóbbi hónapban mért karriermintázata szintén nem…..
Phil Laak 2009.11.20 12:33:42
@JESTER: Ő volt gerinctelen? Szerintem a főnökei voltak azok.
Bár nem csodálkozom, hogy ebéd előtt fröcsögtél egy keveset, ha már értelmes gondolatot nem tudtál szellemedből kipréselni.