Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ady50

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két érdekes nyilatkozatot hallottam a tegnapi hírműsorokban a mezőgazdaság helyzetével kapcsolatban. Két hír, amelyekre külön-külön szinte már csak legyint az ember, de így együtt nagyon ütős. Először egy sertéstenyésztéssel is foglalkozó gazda panasza szólt, miszerint…..
A Vöröskeresztnek kellett kimenekítenie a roma asszonyokat és gyerekeket a szabadon garázdálkodó, szélsőjobbos szabadcsapatok elől valahol Magyarországon. Minden hivatalos - és maradjunk annyiban: kínosabbnál kínosabb - cáfolat ellenére ez volt a hír Magyarországról a napokban a…..
Ijedt arcú, bujaszájú néni hungarikum jellegű üdítővel, 1982-ből. Hopp, de nicsak, milyen üdítőt fordít véletlenül felénk? Már ez a léha tekintet is megmozgatja a férfi ember fantáziáját és legszívesebben ötösével vedelné a Traubit, hogy megkapja ezt a nőt és…..
Keressük blogunk büszke népének kedvenc olasz slágereit, hogy összeállíthassuk a Bella Italia daloskönyvét. Benvenuti itt minden, a csizmába született dalospacsirta Eros Ramazottitól kezdve Luciano Pavarottin át egészen Jovanottig, sőt San Remo csillagai is. Minden műfaj előadója…..
Na jó, túloztam, csak a 21%-áig. És akkor még nem tudjuk, hogy az eredeti hirdetésben tényleg a valós számok szerepeltek-e... Elsőként íme Ákos levele. Találtam egy hirdetést feltünően kedvező árú Audi S3-ra, amiről gyorsan kiderült, hogy visszatekert km óráról van szó.…..
Bár régóta ígérjük, hogy lesz ilyen is - mégis ez az első sörbeszámolónk. Nem akarunk persze az erre szakosodott, tematikus blogokkal versenyezni - de úgy érezzük, tudunk újat mondani a sörmárkák terén. Magyarországon ma méltánytalanul periférikus helyet foglalnak el a piacon…..
Sziasztok!   A főnököm 5 hónapja nem fizetett ki emellett 2 hónapja nem tud munkát adni, eddig a hat hónap alatt összesen 78,200Ft-ot fizetett ki mint munkabért és folyamatosan hiteget, hogy ekkor meg akkor lesz pénz, de eddig nem kaptam semmit. Telefonon beszéltem a főnökkel és…..