Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apollo440

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy létrejött az összefogás, és eldőlt, nem Bajnai Gordon lesz a közös miniszterelnök jelölt, sokan nyilván automatikusan vesztesnek, losernek tekintik Bajnai Gordont. Vesztesnek gondolhatják azért is, mert Bajnai Gordon a zászlóbontásakor ama bizonyos október 23-án azt…..
Amikor a Való Világ szereplőin, Benkő és Delhusa luvnyáin vagy az Éden hotel agyhalottain edződött egyszeri tévébuzi azt hitte, hogy a Life Network Ha Ciki, Ha Nem: Beteg Vagy! című műsoránál félelmetesebb nincs, amikor nem tudott elképzelni annál ijesztőbbet, hogy a walesi…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Rövid időn belül Matolcsy és Debreczeni könyve után ez már a harmadik könyv, ami a poszt témájául szolgál, de ez a történet is csodálatos - a maga módján. Megjelent Gereben Ágnes ízléses borítóval megáldott könyve: Mong Attila azonban nem átallott kitenni egy…..
Serbia Insajd Burek 2.0 2010.10.17 16:22:00
Vannak kaják, amelyek egyszerűen nem működnek, ha külföldre viszik őket. Az istennek se lehet eladni például a BurekOT Magyarországon. Legalábbis úgy nem, ahogy azt Szerbiában teszik. A topolyai piacon még mozgó burekos is volt korábban, úgy 10-20 éve. Nem valami kis kosárból…..
Apollo440 2010.10.18 11:15:22
@az igazi medwe: Amit itt említesz, az szalonna nélkül a gibanica, elsősorban a Vajdaságban készített horvát étel.
Tdni kell, hogy a burek név a húsos változat neve. A többit eredendően pitának nevezik, pl. a túros pita sa sirom, vagy sirnica, ahogyan itt már említeték. A spenótos meg pita zelenjava, különösen Boszniában.
A Keletinél nyílt egy Zágreb pékség (ami így írva fura, mert vagy Zagre, vagy Zágráb). A cég nevéből itélve koszovói szakemberek dolgozhatnak a back office-ban. Még nem értem rá bekukkantani,de remélem van burek is.
 Megkésve bár, ám nagy lendülettel fogunk neki a II. NST-kupa élő közvetítésének a festői Marczibányi térről. Hajtás után a tavaly már megismert varázsdobozban találjátok a folyamatosan frissülő krónikát Honduras, Szerbia, Anglia, Németország, Dánia,…..
Breaking news, vörös kód és rendkívüli állapot: büszkén harangozzuk be a második NST-kupát. Olvasók, kommentelők, nethuszárok, skalpvadászok, szotyolaárusok, maláj táncoslányok, B-közepek, jegyüzérek, játékosügynökök, forgatócsoportok és önmagukat megnevezni nem…..
Apollo440 2010.05.07 11:30:33
@progvog: Hozzánk jöhetsz szerintem, tavaly is egy ismeretlen kapussal oldottuk meg a harmadik helyet, aki pont az NST ellen potyázta be az első gólt:-)
Apollo440 2010.05.12 15:48:52
@progvog: hát, többesélyes, olasz, argentín, ilyesmi....majd megdumáljuk!
Apollo440 2010.05.25 11:38:13
@progvog: hahó! mi a helyzet? valahogy összeköttetésbe kéne kerülni, mert éppen egy kapus hiányzik a csapatból, különben megvagyunk!
Hat fordulóval a bajnokság vége előtt nem sokkal látunk tisztábban a lényegi kérdéseket illetően: a bajnoki címért hajtók mindegyike nyert, a 4. helyért hajtók egyik sem nyert, és bár az egyre valószínűbb, hogy a Livorno és a Siena menthetetlen, az Atalanta még mindig négy…..
Apollo440 2010.04.06 16:51:09
@calcio_di_rigore: mindenki tudta, hogy az egy bohózat volt, a cél a juve tönkretevése volt. azt ugye senki sem hitte le, hogy moggi a sátán, a moratti+galliani kettős meg a ma született bárány? az egész élvonal benne volt nyakig.
ezzel együtt nagyon durva a juve szezonja, borzalmas mélységekbe süllyedt imádott csapatom.
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
Vajon létezhet-e rangosabb elismerés a Budapest TV énekversenyének első helyezésénél? Még akkor sem, ha zsűri tagságát nagy valószínűséggel E.T., az Alien, egysüketnéma ewok maci, valamint Komáromi Pisti alkotta. Sőt, már csak ezért sem lepődünk meg rajta, hogy rangos…..
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
A legutóbbi BL-fordulóhoz hasonlóan bolond játéknapot rendeztek a Serie A-ban, alig volt olyan meccs, ahol a papírforma érvényesült volna. Most nem számoltuk ki, mennyit lehetett volna kaszálni az eredmények eltalálásával, de a Livorno római győzelme mellett biztosan jól fizetett a…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
Apollo440 2009.09.24 14:55:54
@fran7: Ez pontosan így van, Juszt a rendszerváltás egyik legnagyobb médiás gazembere, akit csak addig érdekel a törvény, amíg őt védi, de ha nem az ő érdekeit szolgálja, akkor meg egy nagy szar minden. Amúgy éppen ő adott jelet a PSZÁF-elnök elleni hadjáratra a Népszavával karöltve, és még sorolhatnám a "szakmai" teljesítményét. Annyira szép volt, amikor lenyilatkozta, hogy ellopták a 3 millás svájci aranyóráját a Gellértben...a kisemberek védelmezője! Amúgy pont olyan, mint a Pallagi, a Blikk egykori, a Bors mostani főszerkesztője, havi 3-4 millás fizetéssal folyton a kisembereket sajnálta, közben Tokajra járt borozni ingyér:-)
Lorenzo Lamas, Deborah Gibson, levegőből repülőt foggal lehalászó illetve Golden Gate-hidat kettéharapó óriáscápa, és akkor még az óriáspolipról nem is beszéltünk. Elmehet a Terminátor4 a picsába. ..
Jelentősége van annak, ha a Népszabó születésnapi interjút készít valakivel. Általában azokat tisztelik meg, akiket vállalnak, és akiket meghatározónak tartanak még ma is valamilyen szempontból. Fekete János élettörténete némileg párhuzamos a…..