Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StupidEarthMonkeY

37 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
@StupidEarthMonkeY: Akaratod ellenére a rendszered túlterhelődött. A fizikai tested ott áll a pultnál, ellenben a tudatodat kizárta belőle a rendszer. Utolsó erődből egy üzenetet még tudtál küldeni a társaidnak, remélhetőleg realizálják, hogy kritikus a helyzet. Még…..
StupidEarthMonkeY 2015.11.17 15:42:30
- hol vagyok?

nézek körbe, keresek valamit ami segíthet a valósághoz közel maradni, valami, amibe bele tudok kapaszkodni. az egytetlen valósággal kapcsolatos dolog úgy néz ki nem más, mint a törölköző inteligenciája mellettem. ez nagyon nem jó. álljunk meg, gondoljuk át mi is történhetett.

- teljesen levált a testem összes rendszeréről az elmém. vagy azért, mert kizárt valami, vagy azért, mert végső megoldásként döntöttek így az én rendszereim.

ránézek megint arra a PDA-ra, mit találok az xc01ről.

- valami kezdetleges önmódosító AI vírus, ami az általa megfertőzött emberek emlékeiből, gondolataiból próbál táplálkozni. most ez vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon ro...

ebben a pillanatban valami egyre hangosodó kántálásra leszek figyelmes a távolból:

- csak a hangomra koncentrálj. relaxáld az elméd. csak sodródjanak a gondolataid. engedd a rossz emlékeidet elhalványulni. légy nyugodt. engedd át magad az álmaidnak. Hadd mosson át, mint a kék óceán szelíd hullámai. hadd öleljenek körbe. hadd nyugtassanak.

Képzeld el, hogy valahol nyugodt helyen vagy. valami biztonságos helyen. Képzeld el magad egy fagyott erdőben. egy tisztáson állsz. Fák a közelben olyan magasak, hogy az eget érintik. Tiszta fehér hópelyhek esnek körben. érzed ahogy elolvadnak a bőrödön. nem fázol. nem dudja leküzdeni a dobogó szíved melegét. Hallod a dobogását? Csak meg figyelned.

a sötét elkezd világosodni egyre világosabb szürkében látom, és körben látom a fák kirajzolódását.

- nem akarom. ez nem a valóság. ez nem az én elmém szüleménye. küzdenem kell ellene. nem engedhetem, hogy átvegye az uralmat felettem.
A kocsmát még nem láttátok reggel, csak este. Fura is, mert nincs az a nagy nyüzsgés, ami este megszokott. Pár vendég van csak, a kemény mag, aki a reggeli lélekerősítőért futott be. Leo reggelije is vigyorra húzza a kék farkas száját, - mivel Ő készíti -, de összeüt egy…..
StupidEarthMonkeY 2015.11.10 13:52:50
miután a helyi kódexeket átfutottam és midnen információt összeszedtem ahhoz, hogy semmi kellemetlenség ne érjen minket az úton, ahogy elterveztem, elkezdek jazzt játszani utaztatóink számára, azzal a jelszóval, hogy kedvességüket megkösyönvén ma a vacsorát az egész hajónak én állom, ezt pedig az admirálisnak küldöm, majd előveszek egy ilyet:

genovelo.hu/index.php?route=product%2Fproduct&path=215&product_id=329

igen, ilyet lehet kapni mindenhol, még ilyen eldugott kis porfészkekben is, mint ahonnan jöttünk. gyorsan vettem is egy adagot,

a közveteln minket szórakoztató kollégáknak pedig ilyet hoztam:
genovelo.hu/index.php?route=product/product&product_id=326

miután leo befejezte a sztorizgatást, én is rákezdek, hogy egy kölünleges képesítésű taktikai egységben szolgáltam, ami egy PMC(Private military contractor) egyik kiemelt csoportja volt. aztán kiderült, hogy a CIA pénzeli az operációkat, de csak azért, mert ők már sokszor belefutottak arcpirító szitukba, és ne nekik kelljen magyarázkodni. aztán jött valami kusza történet tudathasadásokkal meg drónokkal meg mindenfélével, és már rég annyira szövevényes volt az egész, hogy a hazugságok és az ármánykodás már a trónok harcán is túlmutatott, akkor kiszálltam.

vagyis kiszálltam volna, ezért az egész cég ellenem fordult. na valahol itt kezdődött az 5-6 órás kampányom, amit hardened nehézségen végig is játszottam, soksok látványos robbanással, meg belassítással, meg a végén a csúnya kemény főgonosz olyan halálával, ami totál le volt scriptelve, és valós bossbattle se nagyon volt.

miután végeztem, még multiztam, meg zombimódoztam valamennyit, de hamar meguntam,k és áttértem arra, hogy a combat implantjaimmal, mint a karom vagy a lábaim és a kiberagyam, inkább gonosz kapitalista megalomán megacégeket hekkeljek meg keményen, merthát a világuralmi szándékaikat meg kell mutatni az embereknek. nah, itt valahol jöttek a gubancok, mert miután felfedtük a többi runnerrel(hekker) a Weyland Consortium (TM) hátsó szándékait, hogy mit sem ér nekik a bolygó integritása profit miatt, akkor indult be a 2076os egész világot érintő polgárháború... tudjátok, ami után konkrétan két ágra szakadt az emberiség, a luxusban élő gazdag felső 1.000.000, és a mély nyomorban élő mindenki más. nah, itt kezdődött igazán a móka, mert amikor épp felvettek és kiképeztek volna a bátyámmal a unatcohoz, akkor munkaköri leírást végigolvasva, hogy megbénulhatok, vallathatnak az ellenségek, blabla, szerencsére megtaláltam a papíron kisbetűvel, hogy "hazugságok hálóját kibogozni, és a világot a megfelelő nagyhatalom kezébe rakni (vagy nem), és egyből közöltem, hogy "fuckthat." azóta tengek-lengek, a villogó felkiáltójel meg ott lebeg a szabadságszobor tövében a feketeköpenyes forma feje felett, aki nagyjából 3 éve ugyanazt az 5 mozdulatsort csinálja, és várja, hogy felvegyem végre a küldetést.

úgy érzem, hogy ezt még hanyagolom egy időre, bár lassan újra megérett, hogy valami intrikás sztoriban vegyek részt.

Miközben ellátóink mindkettőnk sztoriját meghallgatják, és elmesélik a saját történeteiket,kifejezetten jól mulatunk, és vagy 6 KFC-s vödr méretű kukacot esznek meg, merhát "made in thailand" meg minden, mire megszólal a hangosbemondó, hogy:

timm-tümm-tüüüüümmmmmmm. következő megálló az omega 4 űrállomás, az ajtók a jobb oldalon nyílnak.

ezzel búcsút is intek társainknak, azzal a jelszóval, hogy ha bárikor rendszert kell feltörni, ne keressenek. én találom meg őket.

Ezzel a lendülettel végignézzük a légzsilip ablakán át, ahogy a hajó befut az omega 4 állomásra, és kinyílnak az ajtók.

kellemes út volt. asszem. és most elkezdett matatni a fejemben a gondolat, hogy lehet tényleg mégis izgi lenne elvállalni azt a küldit is valamikor.
Az utazást semmi nem zavarja meg, a zene üvölt, ahogy áthajtotok az erdőn.  @StupidEarthMonkeY:A világ mintha átváltana képregényszerűvé vagy a zene vagy a sok frissítés miatt nem tudod, az út mentén fura alakok jelennek meg .Apró midgetek nagy puskával, azt üvöltve,hogy: -…..
StupidEarthMonkeY 2015.11.02 10:47:30
@Eszka: be is nyulom gyorsan a tzeentch-es borget, egy polot, egy matricat, es egy dlc kodot.
StupidEarthMonkeY 2015.11.03 14:33:06
sóhajtások közepette konstatálom, hogy járat és miegyéb nélkül maradtunk. szerencsére tisztás kellős közepén vagyunk, itt talán annyira nem okozunk nagy kárt. a telefonomat és az inkvizíciós megbízást előkapom, megkeresem rajta a segélyhívó telefonszámot, felveszem a leghisztisebb hangomat, és amint felveszik a telefont, elkezdek hisztizni, toporzékolni, nyávogni, hogy

"a papa azt igérte, hogy nem veszüüüünk eeeeeeel!!!! azonnal kérek egy transzportegyséééégeeeeeeettttt!!!!! ez milyenmááááááááár? miaz hogy kééééék? én egy fekete RHINOT kérek, VÖRÖS LÁNGNYELVEKKKEL! NEM ÉRDEKEL, HOGY NINCS OLYAN FESTÉSSEL, OLDJÁTOK MEG. NEM IS SZERETTEK, UTÁLTOK! GYŰLÖLLEK TITEKET, ÉS GYŰLÖLÖM A NAGYFATERT IS. ÁTÁLLOK A KÁOSZ OLDALÁRA, HA NEM KAPOK EGY ILYET!"

Az elf szemmel láthatóan nem érti mi történt, nem érti az elbaszott nevelésű tini mentalitást. elkezdeném magyarázni, hogy "ez egy nagyon hosszú szto..."

amire óriási robbanás rázza meg a környéket.
...belépett az atmoszférába.
5.
4.
3.
2.
1.
ismételten óriási robbanással becsapódik a mezőn előttünk egy drop pod. ledobja magáról a 6 oldalpanelt, és lám, benne egy fekete rhiny lángnyelvekkel az oldalán.

valahogy így:
www.beastsofwar.com/wp-content/uploads/2013/12/Anarchy-Models-Three-Layer-Flame-Stencil-Tutorial-FS.jpg

közelebb menve egy levél mellette, hogy nagyon nagyon sajnálja papa az elégedettségünket, reméli ezzel kiengesztelt. a szállítóban még plusz meglepetéssel is készült, csak nekünk.

közlebb kinyitva az oldalát, benézve totál ledöbbenve látjuk, hogy még egy motor is van bent, plusz lángszóró, és egy terminátor páncél. csuhajja. ha erre már ezt megkaptuk, akkor vajon arra mit kapunk, ha megcsináljuk a küldetést? ámulok magamban.

bepattanok a páncélba, csak a biztonság kedvéért, majd leülök a volán elé, meghúzom a dudát, és elkezdem üvölttetni Limp Bizkittől a Rollin't, ahogy elindulunk visszafelé. ránézek az elfre, és felteszem a kérdést, hogy srác, a dokiért, az orkért, vagy erre a küldetésre menjünk?
StupidEarthMonkeY 2015.11.04 13:47:22
ahogy azt megboldogult nagyipari kenyérpirító nagypapám monda, work hard, play never. kicaplatok én is Tiborunkhoz, körbepásztázom a tömeget, ránézek, majd felteszem a kérdést, hogy van már bárki, akiket el kell távolítani a helyszínről? egy-két utcai szintű hős épp masszívan hőbörög az egyik sarokban, hogy a "nagyok elvannak azzal, hogy városokat vernek szét, aztán a romokban eluralkodott káoszban ők tehetnek rendet utánuk. épp valami piros latexrucis ninja magyarzáz erről egy nagydarab fekának, valami lila hajú csajnak, aki a fekán csüng, meg valami sárga-zöld rucis, háromnegyedes kompresszos ruhás bohócnak. itt most meg is állok, és kuncogok egy sort magamban.

tovább nézelődve liülhetnék egy sörre beszélgetni Cable-lel hogy az egész léte egy paradoxon, de félek elkapnám tőle a nanovírust.

azt magyarázza, hogy a superman-ek nem a legjobban viselkednek, őket lehet rövidtávon el kellene távolítani. kivételesen a pusztakezem helyett inkább az eszemet használnám, odamegyek deadpoolhoz, akit mindenki nagy ívben elkerül, hogy mennyire vicces lenne rávenni az egyik Superman-t, hogy Loissal és egy másik párhuzamos superman loisával hármasban csinálnák, nyilván több se kell neki, megy előadni az ötletet, hogy egy ilyenhez beszállna a háttérbe nézőnek... a superman felháborodik, és ott hagyja, de nyilvánvalóan pár perc mulva el is tűnik. már csak annyi dolgom van, hogy odamegyek a másikhoz, és közlöm vele, hogy milyen beszélgetést hallottam az előbb, ami után egy párhuzamos világbeli énje feltünően gyorsan el is tűnt...

a superman probléma megoldva. már csak azt kell elintézni, hogy a hulk eltűnjön, és máris kezelhető lesz a szitu, ha para van. bár szerencsére a terminator páncél még ilyen esetekre is jól jöhet.

nyilvánvalóan nem is kell sok, hogy felizzon a hangulat, a kissé becsiccsentett Vasember épp az új Superior páncéljának a Hulkbuster verzióját ecsetelgeti, hogy milyen csincs, és bármikor egy perc alatt kifekteti vele a nagy zöld dögöt komolyabb gond nélkül. hát nyilvánvalóan jön is a kérdés vissza a hulktól, hogy "fogadjunk?".

frenetikus. mielőtt elmérgesedne a hangulat, megszólaltatok egy gongot hangosan a karomból.
elkezdem magyarázni, hogy a kocsma szabályzata alapján ilyet csak akkor szabad, ha fogadással, és nyílt terepen játsszák le. mindenki aki szeretne fogadni a csetepatéra, álljon a balomra, és tegye meg fogadásait Tibornál! miután megtette, álljon át a jobbomra, mindenki olyannal, aki szeretné életnagyságban látni a harcot. megkérem blinket, hogy nyisson egy portált a közeli sivatag közepére, majd mindenki szépen haladjon át, mindjárt nyitjuk a csapokat ott is.

végül áttessékelem a mai nagyfiúkat, és a biztonság kedvéért egy pár automatizált kamerát is, hogy élőben közvetítsék a meccset az itteni projektoron. a portál magam mögötti részét lezáratom, és kinyittatom pontosan tibi pultja előtt, hogy lehessen utánpótlást kérni folyadékügyileg, valamint egy külön portált is kérek a mosdó irányába.

Átnézek tibire, hogy van-e még para, de úgy néz ki nincs. picit értetlenkedve áll előttem, amire lassú tapssal nyugtázom magam, hogy milyen ügyes voltam, hogy még egy kerthelységet is nyitottam a kocsmának ma estére, ingyen szórakoztatással, és még plusz bevételhez is juttattam.

nem sokan maradtak, talán valami 20-25 ember maradt, és ők is a holoprojektorok előtt tobzódnak.

kihangosíttatom magam a kamerákkal ahogy mindenki elhelyezkedett, és felolvasom a szabályokat.
1. szabály: nem beszélsz a klubbról!
2. szabály: NEM. BESZÉLSZ. A. KLUBBrőőőőő... izé. bocs, ez egy másik klubb.

szóval. lakott területeket 100 kilóméteres körzetben elkerülni, aki ezt megszegi, diszkvalifikálva lesz.
más nagyon nincs. mindenki másnak közlöm, hogy csak saját felelősségre van itt, és figyeljenek egymás testi épségére.

végül, a meccset elindítom, és odasétálok tibihez, hogy akkor most kérem a sörömet. holnap reggel új questre kell mennünk...
A „templom” elhagyása előkészületet igényel. Tekintve, hogy az egyik társatok polisztirol gólemmé változott. Így teljes csapatmunkával is egy jó órát vesz igénybe míg helyre állítjátok. Mindent eszközt felhasználva (lézer, balta..) egész pofás robotot faragtok. A régi…..
StupidEarthMonkeY 2015.10.27 20:25:09
fura dolog nem tudni lerészegedni. egész éjjel azt néztem, a kötelező frissítések közben, hogy az ork és az elf hogy ölelgeti egymást azzal, hogy igazából nagyon távoli rokonok, és hogy mennyire örülnek, hogy megismerték egymást. néhol már némileges szexuális kacérkodásnak tűnt amit levágtak egymásnak, miközben halkan, pajzánan kuncogtak egymásnak a doki viselkedése láttán. ha már a dokinál tartunk, annyira készen volt, hogy egész este egy farönkkel táncolt, flörtölt, és helyenként smárolt is. asztán összeveszett vele. aztán kibékülős szexelt vele. aztán újra összevesztek, miután féltékenységi rohamot kapott a szomszéd bokor miatt. ekkor az elvisek elrángatták, megtáncoltatták. meg az orkot és az elfet is. engem is próbáltak. kikapcsoltam a testem. a doki vissza-vissza nézeget a farönkre. nem sajnálatot látok a szemében. eltört valami kettőjük között. visszasétál lassan, szomorúan párjához. leül mellé. bocsánatot kér. simogatja, és látni az arcán, hogy soha nem lesznek már boldogok együtt. nem úgy, mint a 3betűs kollégák. ők épp nagyon boldogok együtt. az elvisek hangosan felröhögnek, ahogy az ork, finomsággal megpacskolja az elf popóját. azt hiszem itt az ideje, hogy a vizuális rendszereimet is lekapcsoljam, ezeket az emlékeket pedig a lehető leggyorsabban archiváljam a kaland után.
.
.
.
.
.
.
.
_mozgásérzékelő risztás
_rendszerek bootolnak.
.
.
.
.
_rendszerek újraindítva.
_bolygó és szélesség alapjáni idő: 9:08
.
kognitív képességek: 100%on.

egy elf sétál felém. sehol a vidámság az arcáról. picit mintha furán járna. nem a bokájával van a gond. sebesülés analizálás folyamatban.....
ANALIZÁLÁS LEÁÁLÍTÁSA!
...nem akarom tudni mi történt míg hibernálva voltam.

körbenézve jobbra-balra elvisek fekszenek, még mindig önkívületi állapotban. a doki a farönk mellett alszik. valami repülőről meg füstszörnyekről is hadovál. próbál feltápászkodni, de nem úgy néz ki, mintha egyedül menne. mellettük a bokor szanaszét tépkedve. féltékenységből elkövetett bokorölés. nem kellene, hogy az elf megtudja, a végén még neki esik.

nemsokkal arrébb az ork, anyaszült meztelenül, egyedül a kucsmája van...

..az elf fején. próbál felkelni, de nem úgy tűnik, mintha egyáltalán a feját fel tudná hajtani. frenetikus útnak nézükn elébe. szépen sorjában összeszedem mindet, a saját ujjaikat a torkukon lenyomva a biztonság kedvéért meghánytatom őket, mindet megitatom.

10:54

el kellene indulnunk. a niva platójára alulra raktam az orkot, rá a dokit és az elfet. a doki búcsút sem vett a fától.soha nem fogja keresni. soha nem fogja megtudni, hogy lehetségesen kis elfcsemeték apja.
az ork próbál arról magyarázni, hogy ha megkarcolom a kocsit, az agyammal fogja lepolírozni. szerencsémre a horpadások és a karcolások mellett észre sem venné.

ami pedig az elfet illeti?
azt hiszem mindenkinek az lesz a legjobb, ha ő próbűlja kitalálni mi is történt tegnap este. ma reggelre már kifejezetten nem akkora barátok az orkkal, mint tegnap voltak.

hosszas készülődés után végre elindulhatunk. a helyi partyarcoktól rövid búcsút véve, és némi vizet itthagyva elindulnánk, de nekem is feltűnik, hogy mintha imperialistákkal állnank szemben. az egyiket leszólítva megemlíti, hogy valami izgelmas questen vannak boszorkányvadászaton, és még inkvizíciós pecsétet is kaptak, ami mint tudjuk azt jelenti, hogy a küldetés befejeztéig, azt csinálnak, amit akarnak.

Látom, ahogy a megfelelően feltett kérdéssor után felvillan a feje felett a nagy felkiáltójel, hát elő is veszem a rábeszélőkémet:

némi győzködés után ráveszem, hogy adja át a meghatalmazást, így őket is megkímélem a levadászandó lény által okozott biztos haláltól, és nekünk is lesz "diplomáciai immunitásunk és mentességünk." elvégre a szürke lovagok inkvizíciós erejét megemlítve még vader és szauron is összerezzen.

a papírdarabot elteszem, majd ha nem leszek futásban, és lesz időm elolvasni, megnézem mit is kell eltenni láb alól.

végső búcsút véve visszaszállok a kocsiba, ahol mindenki még mindig nyöszörög. elindulunk, lecsapom a szemvédőket a szemem elé, kivágom az ajtón a bal karomat, egyesbe teszem a kocsit, és elkezdem üvölttetni ezt:

www.youtube.com/watch?v=5t99bpilCKw

út közben megállok az első vasárnap is nyitvatartó mutyiboltnál, mindenkinek veszek egy Monster Ultrarehabot, és folytatjuk utunkat.

A tükörbe nézve porfelhő mögöttünk, hudomra pillantva a felirat: 10 minutes 'til destination.
A foggate-en átlépve furcsa látvány fogad titeket. A belső rész gyakorlatilag csak egy terem, amiben félhomály uralkodik. Levegőben temetőszag keveredik a rothadó hús, bőr szagával. A bejárat mellett egy koponyahalom van amiből egy kard áll ki, nagyot lobbanva gyullad meg ahogy a…..
StupidEarthMonkeY 2015.10.19 13:32:14
őszintén, ez a cucc itt annyira 20. század. erőfeszítés nélkül feltörve a helyi LiFi-t (érted, lifeless, nem wireless.), eleinte még valami lágy fost akartam rékeverni a dologra, hátha azzal kedvét szegem a bulinak, aztán gondoltam nyomhatnánk valami epic danceoff-ot, oszt a vesztes menjen ki az erdőbe farkast nyúzni, de így... asszem nekem is jönnek vissza a régi szép emlékek, amikor még nem voltam öreg a bulizáshoz. meh, a quicksave úgyis megvolt, akkor már adjunk a mókának.

ezzel a lendülettel zenét cserélek erre a lits MacBookján, a mai DJ-k amúgy se tudnák mást, csak a play gombot nyomkodni:
www.youtube.com/watch?v=ysNaEMqrbKM

elvégre asszem ez lesz a legkircsibb soundtrack a ma estéhez.

mindenek felett egy nagyon fontos dolog. koncertre csak józanon, mint ahogy azt az igazi hácések csinálják! szóval gyorsan bekapcsolom a karbonszálas testpáncélt, arról lepattognak a repkedő tűk, nameg ha arcal érkeznék a földre, sem fogják az üvegszilánkok szétvágni a pofimat. Sörétest és a kardot előkapva, karom hipergyors stroboszkópként vakító fénnyel elkezd lüktetni a zenére, a hangerőt is csutkára tolva elindulok a tömeg felé, és miközben az első halatlan mellkasát ellövöm, a lyukon fellépve a tömeg tetjére ugorva, és a hullák tetején egyensúlyozva lépkedve futok előre a litsch felé, jobbra-balra suhogatva és lövöldözve lendülettel és duplatelitalppal bevetődöm tömeg tetejére, rockstarokat megszégyenítő lendülettel...

egészen addig, amíg rá nem döbbenek, hogy ekkora tömeget nem nagyon bírnak el a rothadó hullák. még szerencse, hogy tiszta gépzsír vagyok, így csuszkálok a tömeg tetején, közelebb, és közelebb a keménymag felé. közben gyorsan behozom a HUDon a statokat, és elégedetten kuncogok magamban, hogy a KD-m eddig 47-0.

a pit pedig egyre közelebb és közelebb. lassan nem tudom eldönteni, hogy inkább a helyet takarítsam, vagy a dj-hez menjek. érzem, ahogy lassan átveszi rajtam a hatalmat az elhatalmasodó vérszomj. ma este mindent kiadok magamból.

közben eszembe jut, hogy tudtommal az orkok és ahogy látom a dokit, vsz ő sem, elfelejtettem megkérdezni a fegyesfülű kollégákat, akik hátul maradtak, hogy "ugye nem kapnak epilepsziás rohamokat a villódzó fényektől?"
A városból egy bő fél óra alatt keveredtek ki és hagyjátok magatok mögött, dacára a frissített térképalkalmazásnak. A perem részen elhelyezkedő polimer,cellulóz panelekből kíváncsi tekintetek követik az autótok útját. Az ott lakók a kezük ügyébe keveredő szemet…..
A pult melletti ajtó mögött meglepően nagy helységet rejt. Az egész terem neonzöld színben úszik , ami egy idő után zavarja a szemet, a falon poszterek hétvégenként Ravebuli szokott itt lenni. Bevonultok, ki-ki a maga módján, elhelyezkedtek a hosszú asztal körül Józsué az…..
Ezen az átlagos estén is mint minden este Tibi bácsi kocsmájában történik valami. A városban terjed a hír hogy jó kis bunyó van kialakulóban a csehóban. A fogadások kettő az egyhez a robotemberre, hisz neki keze is zenélt. A hős szerelemes nem annyira kapós úgy fest, pláne hogy…..
StupidEarthMonkeY 2015.10.11 21:54:17
Latom ahogy belassul a vilag elottem, es hirtelen semmi izgalmas nem tortenik, amig a szemeimbe epitett hud feldobja az elore megirt sztorilehetosegeket. Az osszes npc ugyanolyan szogletesen mozogja az elore beprogramozott harom fazist, es kiveheteglen morajlas lett urra a helyen. A kis felszabdalt karika a kovetkezoket dobja fel lehetosegnek, mig a kocsmaros egyik feje csapol es adja a piat repetitiv modon, a madik feje pedig bamban all es varja a valaszomat. Atnezek a masik iranyba, ahol a kultista romeonak motyog, mikozben a metroszekszualis srac szinten ram varva pislog.
-Hallod, remelem takaritas is megteszi, mer' letepem az arcaidat, es azzal sikalom fel a padlot...

[Ketsegtelenul vicces, de nyilvan nem kezdhetek mar a jatek elejen renegade affinitassal.]

- Termeszetesen minden kart megteritek, de nyilvan on is latta csapos ur, hogy en csak az aldozat voltam ebben a pillabatban, elvegre inzultalni akartak, amire az onvedelmi rendszereim automata uzemmodba leptek.

[insufficent diplomacy skills]

- Jo, ezzel a karakter leul, es folytatja a piajat.

[ehh, tul snassz.]

- Hogyne tibor, elnezest a kellemetlensegekert, termeszetesen beallok kidobonak, es mig az okozott kart ledolgozom, a barkacs skilljeimmel mindent megjavitok jobbra, mint ujkoraban.

[jeeeeezusom! Milyen fogyatekos elnyomott kreten csinalja a paragon valaszokat? Hogy kerult ez ide? Hogy kerulok en ide? Mit rontottam el, hogy itt vagyok? Inkabb mentem volna aszteroida farmernek, azokat meg a kalozok is beken hagyjak. Elhetnek nyugodt eletet. Oszinten? Ki volt az a projekt manager, aki egy ilyen fogyatekost alkalmazott a jo parbeszedeket irni? Ha vege a kalandnak, megkeresem, es pepesre verem a fejet.]

Mindekozben senkinek nem tunik fel, hogy a csapos szovege ota, ami vagy 15 perce volt, semmi nem tortent...

- ......

[hallod, cool-o-meter kiakadt. Nyilvan ezt fogom valasztani]
StupidEarthMonkeY 2015.10.11 22:10:34
A kezem soundtrack uzemmodba kapcsolom, beindul ez a zene:

youtu.be/Syv5O6UHzE0

elindulok a hatso sarokba, ahol csontropogasig ramarkolok a gepzsiros kezemmel az elernyedt test egyik bokajara, majd elkezdem vonszolni a pultos fele. Ahogy a pulthoz erek, le duletbol felvagom ra, es ahogy a pultos mind a negy szemevel ram nez annyit mondok:
-A kuldetesek kozott kidoboskodom a helyen az elso 10 kaland alatt. Amint egalban vagyunk, fizetest is kerek erte. Megfelel?

Ezzel a szoszire nezek, es ennyit mondok:
-Jol hallottam? Vert akarsz? Es mikozben a tetemre biccentek, folytatom, hogy - Neki mar ugyse lesz ra szuksege.

Ezzela mondattal, a csapos es a csaj valaszat meg sem varva megfordulok, es elindulok a kultistahoz, es a formalodo csapatahoz.
Valahol egy távoli galaxisban ahol vannak sárkányok és Ufók, ahol Az Erdők Fekete Kecskéje együtt poharazik Odinnal, ahol a kommunista mutánsok csempészik a rumot át a Falon, na ez a történet valahol ott játszódik. Természetesen mint minden kaland ez is egy kocsmában kezdődik,…..
Kedves haverek, látogatók! Update1.1: Ezen az oldalon egy online szerepjátékról olvashattok, ami post by post alapon működik. A történet egy nem létező világba kalauzol el, ahol szinte bármi megtörténhet. Mivel a játékosok alakítják ezt, jobbára én csak asszisztálok és…..
StupidEarthMonkeY 2015.10.08 11:57:49
A japán cégóriásnál nagy bajok lehetnek. A Wii-vel megmenekülő Japán csodajátékgyár berkeiből hihetetlen módon újabb konzolok tervei szivárogtak ki! Természetesen "véletlenül". Azonban aki hisz abban, hogy nem ok nélkül történnek dolgok, akkor az elkezd gondolkodni azon,…..
Még mindig borzolja a kedélyeket a PS4 CE-34878-0-s hiba. Az eleinte csak kellemetlen hibaüzenet mára már mentett állásokat is rongál és játékok összeomlásához vezet. Sanyiék hivatalos közleménye egyelőre az, hogy még vizsgálják a hiba okát, addig is frissícss & a többi…..
RPGs blog WFRP: Malal káosz isten 2013.01.12 07:58:00
Malal véleményem szerint az egyik legérdekesebb, ám talán a legkevésbé ismert káosz isten, Malice-ként is ismerik. Nevei: a kitaszított, az elveszett, az Anarchia Istene, a Maszkos, az Őrült, a Megnevezhetetlen, a Gonosz Megrontója.Szent száma: 11Színei: fekete és…..
Vannak olyan játékosok, akik a DND-Magus vérpistikés vonalon mozogva egyszerű céltábláknak tekintik a lakosságot, különösen a városi őröket. Elmesélnék egy rövid sztorit, hogy hogyan halt meg percek alatt három nagy arccal rendelkező karakter, mert azt hitték, hogy az…..
StupidEarthMonkeY 2012.08.08 20:28:48
Hello, nekem nem az npc vedelemrol lenne kerdesem, hanem inkabb egy olyan problemam lenne, hogy vannak olyan jatekosaim, aki megfeleloen aktivak es vannak olyanok, akik diablon, skyrimen, es hasonlo "szerepjatekokon" nevelkedtek. Wfrp 3rd ed-et meselek nekik, es amennyi hangsulyt csak tudok arra forditok, hogy otleteljenek, hozzanak komoly donteseket, es erezzek, hogy igenis tudjak befolyasolni a vilagot korulottuk. Ez nekem kifejezetten kimerito, miutan alapvetoen nagyon sokat kell improznom, es a teljes kampanyt is mar folyamatabrakent kellett megirnom. Ez eddig meg nem is gond, viszont a jatekosok egyik fele (egy stabil tag kivetelevel kezdok voltak) nem kepes megerteni ezt a reszet, es pont magusos ad&d-s verpistikekent a kockadobalasra fokuszalnak. Akarhanyszor dontesek ele allitom oket, keptelenek mit kezdeni a szituacioval, esegyre inkabb azt erzem, hogy az aktivabb tagok folyamatosan elnyomjak oket, ezzel pedig egy vegtelen spiralba kerulunk. Probaltam egy titkos paktum letrehozatalaval, hatha egyutt kitesznek egy embert, probaltam a kalandok kozott kulon nekik meselni, hogy legyen "celjuk, motivaciojuk" de ez sem segitett. Eredetileg 3 jatekosnak meseltem, es csak az egyik kezdojatekos fogta a jatekstilust, nekem pedig eleg fura volt egy embernek meselnem, igy behuztam meg egy, majd megegy, majd megegy jatekost. Most ugy allunk, hogy van harom aktiv es harom passziv karakterem, es nagyon nem ertik meg a passziv jatekosok, hogy nekik tenyleg magus, adnd vagy egyszeruen csak egy masik fajta meselo kene. Minennek ellenere hajthatatlanok, wfrpzni akarnak, es azt akarjak, hogy en meseljek nekik, en pedig nem tudnek ket partit jatszatni egyszerre. Barki tud nekem otletet adni, hogy mit tudnek csinalni azon kivul, hogy megolom oket, vagy egyszeruen csak azt mondom nekik, hogy bocs sracok, de ez nektek nem megy? Mellesleg mindannyian 30 koruli korosztaly, tehat erett kellene, hogy legyen mindenki.

Bocsanat az esetleges typokert, telefonrol irtam.
A nevem Kovács Béla, otthonom az Óvilág. Ha bajban vagy, megtalálsz. És ha te okozod a bajt,... én talállak meg téged. Így kezdődik az Extropia Games programja, a magyar flashjátékfejlesztés újabb büszkesége. A Budapesten játszódó, film noir hangulatú játék műfaját tekintve…..
        ..
Gyíkgeek Wolverine vagy Batman? 2011.03.16 17:04:23
        ..
        ..
Gyíkgeek egy kis matek: 2011.03.16 11:25:00
És akkor egy kis MATEK: Anyuka 21 évvel idősebb mint a gyereke,6 év múlva a gyerek 5x lesz fiatalabb mint az anyuka. Kérdés #1:hány éves anyuka? Kérdés #2:hány éves a gyerek? Kérdés #3:Hol van apuka?         ..
        ..
Gyíkgeek mivatar? 2011.03.16 11:02:25
        ..
igen, ez egy "olyan" segédeszköz.        ..
Gyíkgeek Prey 2 tesaer 2011.03.16 10:52:00
Kifejezetten igényes trailer a nem túl kimagasló első rész után. simán nézeti magát.  Xbox 360 Games - E3 2011 - Prey 2           ..