Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Novák Hanna

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HorrorÁlom Menekülési kényszer 2012.11.25 19:23:47
Habár régen nem volt említésre méltó horrorálmom (gyógyszerszedés és pszichés kimerültség miatt az álmaim inkább csak a valóság foszlányai, ha vannak egyáltalán), a ma délutáni alvás produktuma annyira színes-beteges volt, hogy méltónak tartom leírni. Megint a…..
HorrorÁlom Jó szórakozást... 2012.04.09 22:19:00
Ritka, hogy én magam válok az álombéli események főszereplőjévé. Egyáltalán, ritka, hogy saját magamról álmodok. Sajnos, ez most így esett, na de annál jobban örültem az ébredésnek...Anyukámmal egy erdőben sétáltunk, egész pontosan Balatonbogláron vagy a közelében (ide…..
Álmomban a TV-t néztem este, és először meg is örültem, hogy milyen jó kis történelmi filmre bukkantam. A boszorkányüldözésről szólt, onnan pedig olykor ugrottunk pár száz évet, és egy szobában találtuk magunkat, ahol többen arról beszélgettek: sikerült írásos…..
HorrorÁlom Félálom 2012.02.11 22:24:00
Nincs szerencsém személyesen ismerni egy forgatókönyírót, rendezőt vagy szerzőt sem, de ha egyszer alkalmam nyílna rá, megkérdezném, honnan merítik az ötleteiket.A horrorra gondolok.Elsősorban nem a tinihorror műfajára, hanem olyan pszichológiailag is…..
A Kocsis Máté józsefvárosi polgármester és országgyűlési képviselő Baross utcai irodáját elfoglaló tüntetők a szabálysértési törvény ma szavazásra elfogadásra kerülő, hajléktalanokat inkrimináló módosítása ellen tiltakoztak. Az ülősztrájkolókat a rendőrség…..
Novák Hanna 2011.11.15 16:48:09
@Gerilgfx: Kedveském! a hazaáruló rezsimek egyikének sem volt érdeke a tisztes, munkából megélni próbálkozó rétegnek nemhogy a támogatása sem, de még nehezítik is a helyzetünket, ahol csak tudják! Inkább erre kellene odafigyelni és hápogni, és egyik kormányt sem tartom különbnek ebből a szempontból a másiknál. Mondjuk teljesen jogos: azt az egyre kevesebb embert, aki még hajlandó egyáltalán dolgozni, igyekeznek minél jobban megkopasztani, hiszen tömegeket kell eltartaniuk. A lehető legtöbb bőrt kell leszedni róluk, a munkájuknak pedig eredményét se lássák soha. Esetleg a szembejövő cigányok luxusautójaként.
Novák Hanna 2011.11.15 17:06:55
@Advanced Flight: szegény nyuggereket hagyjuk ki a buliból, ők más tészta. de ez is olyan kilátástalan minden nap ezt hallgatni lassan mindenkitől, hogy el kell menni az országból. én nem akarok, itt akarok (meg)élni!
A júliusi áfaemelés váratlanul érte a tömegközlekedési vállalatot, több helyen hiánycikk a jegy. Ahol még maradt a 40 tonna régiből, ne vesszen kárba alapon, válság idején főleg, házilag barkácsoltak áfaemelt változatot. A kézzel hekkelt, egyedi míves jegyek, mint amiket…..
Vizsla Alvópóz Verseny 258. Dorka 2009.06.28 09:08:58
Sziasztok!Engedjétek meg, hogy bemutassam lassan 8 hetes, tündéri kutyalányunkat: Dorkát, aki irdatlan alváspózairól is híres az ismerősök, család, és egyéb rajongók körében!Üdvözlettel: Réka és Balázs - A büszke…..
Novák Hanna 2009.06.28 21:24:12